turk-dreamworld.com Sitesine Hoþgeldiniz.


4 sonuçtan 1 ile 4 arasý
  1. #1
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.158
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    2.957 Toplam

    Thumbs up [Wetek] Kodi Sorun Giderme Kýlavuzu - Sýk Karþýlaþýlan Sorunlar ve Düzeltmeler!





    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]

    Genel olarak, Kodi'nin güvenilir bir yazýlým olduðu biliniyor. Bu ev sinemasý yazýlýmý inanýlmaz derecede güçlü bir kutudur. Ýçerik kütüphanenizi kolayca içe aktarabilir ve hemen hemen her tür medya dosyasý oynatabilirsiniz. . Bununla birlikte, tüm bu özellikler Kodi için bazen çok fazla olabilir. Okuyucularýmýz çeþitli sorunlarý bildirdiler, bu yüzden onlarý çözmeye yönelik bir rehber yayýmlamak istedik. Yorum bölümlerimiz boyunca farklý konularda çözüm getirmeye adanmýþ olmamýza raðmen, þimdi bir tur atma zamaný geldi. Peki, Kodi çalýþmýyor mu? Problem deðil! Daha fazla bilgi için Kodi sorun giderme rehberimizi okumaya devam edin.
    Ýlk olarak, Kodi ile ortak sorunlarý bazýlarýyla birlikte ele alacaðýz. Bunlar genellikle akýþ veya arabelleðe alma sorunlarýyla ilgilidir. Öte yandan, bazý konular daha ciddi olabilir. Örneðin, Kodi medya oynatmanýzý engelleyen bir hata görüntüler. Son olarak, bazý sorunlar belirli eklentilere özgüdür. Hepsini kapsayacak ve bu konularýn çözülmesine yardýmcý olacaðýný umuyoruz. Buna ek olarak, bazen Kodi'nin Temel Bilgilerini incelemek de faydalýdýr; Kodi [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]bulacaksýnýz . Þimdi, Kodi sorun giderme kýlavuzumuzla baþlayalým.
    Feragat: Aþaðýdaki yazýlým, kendi baþýna açýk tabanlý bir yazýlým olan Kodi için tasarlanmýþtýr. Bununla birlikte, Kodi tarafýndan korunmayan ve Kodi'nin resmi kanallarýndan geçmeyen üçüncü parti eklentilerden söz edeceðiz. Yine de, bu yazýlým herkese açýktýr ve ücretsizdir. Bu nedenle, okuyucularýmýzýn onu nasýl kullanmaya karar verdiði konusunda herhangi bir sorumluluk üstlenmiyoruz. Ayrýca, TechNadu, korsanlýk veya telif hakký ihlali gibi davranýþý kabul etmez. Aþaðýdaki yazýlýmlarla hiçbir þekilde baðlantýlý olmadýðýmýzý lütfen unutmayýn. Lütfen, yukarýda belirtilen feragatnameyi dikkatle okuyun ve yazýlýmýn doðru bir þekilde kullanýlmasýný saðlayýn.

    UYARI: Devam etmeden Önce ...

    Kodi kullanýcýlarýnýn belirli bir kýsmý Internet Servis Saðlayýcýlarý (ISS'ler) tarafýndan telif hakký ihlali bildirimi alma riski altýndadýr. Gerçek þu ki, birçok ISS, Web tarama alýþkanlýklarýnýzý izleyebiliyor ve yetkililere farklý davranýþ türlerini rapor edebiliyor. Ek olarak, ISP'lerin kiþisel bilgileri toplamalarý ve bu verileri reklam ajanslarýna sattýðý bilinmektedir. Yine de, bu durdurulabilir. Kodi'de içerik izlerken bir VPN kullanmanýzý öneririz.


    • VPN, kötü niyetli saldýrýlara karþý savunmanýzdýr. Bu tür bir uygulama, Ýnternet baðlantýnýzý þifreler ve onu son derece güvenli hale getirir. Açýk bir Wi-Fi þebekesi kullanarak Web'e baðlandýysanýz, bir dijital saldýrýlara karþý korunmanýzý saðlayacak tek yol VPN'dir.
    • VPN'ler kiþisel verilerinizi güvende tutar. Yukarýda belirttiðimiz gibi, bu, ÝSS'lerin veri toplama konusundaki kaygýlarýný giderir. Eðer toplama ve muhtemelen Web tarama alýþkanlýklarý hakkýnda veri satan gelen ISS durdurmak istiyorsanýz, bu gitmek için bir yoldur.
    • VPN'ler bölge kilitli içeriðe eriþmek için kullanýlýr. Kodi'de içerik keyfi söz konusu olduðunda belki de en önemli þey budur. Çoðu zaman, belirli bir coðrafi bölgeye kilitlenmiþ içerikle karþýlaþýrsýnýz. Bir VPN kullanarak, bulunduðunuz yeri izlemek için kullanýlan IP adresinizi otomatik olarak deðiþtirirsiniz. Yeni bir IP adresi ile konumunuzu dijital olarak deðiþtirebilir ve daha önce kilitli içeriði izleyebilirsiniz.



    Yukarýdaki tüm faydalar IPVanish'da bulunabilir. Bu, birçok kullanýþlý özellik sunan en popüler VPN uygulamalardan biridir. IPVanish, Ýnternet baðlantýnýzý þifreler, bilgisayarýnýzý ve kiþisel verilerinizi güvende tutar ve sansür ve içeriði kilitler. Bunun üzerine, bu VPN uygulamasý internet baðlantýnýzýn hýzýný azaltmaz, ki bu genellikle bu tür bir yazýlýmda geçerlidir.

    [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] .

    Bu uygulamayý getiren sayýsýz fayda göz önüne alýndýðýnda, adil bir fiyat olan ayda 6,95 TL kadar düþük bir ücretle kullanmaya baþlayabilirsiniz.

    Kodi Sorun Giderme Kýlavuzu: Akýþ Konularý

    Ýlk olarak, akýþ ve arabelleðe alma sorunlarý ele alýnacaktýr. Bu tür sorunlar, bir medya dosyasýna týkladýðýnýzda ve farklý türde hatalar aldýðýnýzda oluþur. Yaþadýðýnýz sorunlarýn akýþýnda bazý durumlar þunlardýr:


    • Bir medya dosyasýný oynatmaya çalýþýrsýnýz, ancak asla baþlatýlmaz ;
    • ' Akýþ yok ' hata mesajý alýyorsunuz;
    • Video oynatýlmaya baþlar, ancak ara sýra tamponlar ;
    • Filmler ve TV þovlarý oynamaya baþlar ancak bir noktada dondurulur ;
    • Üçüncü parti eklentilere göz atarken herhangi bir kaynak baðlantýsý bulamazsýnýz .


    Yukarýda bahsedilen konularda bir takým farklý çözümler bulunmaktadýr. [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] uygulanabilir olasý çözümleri listeleyeceðimizi lütfen unutmayýn . Onlarý denemek ve umarýz teknik zorluklarý çözmek size kalmýþ.
    Kodi'nin son sürümünü çalýþtýrýn

    Baþka bir þey yapmadan önce Kodi'nin en son sürümünü çalýþtýrdýðýnýzdan emin olmanýz gerekir. Maalesef, bu yazýlým otomatik bir güncelleme aracýyla gelmiyor; bu da manuel olarak güncellemeniz gerektiði anlamýna geliyor. Kodi'nin yeni bir sürümünün her iki ayda bir çýkartýldýðýný lütfen unutmayýn. Bunlardan bazýlarý daha büyük güncellemeler (Kodi 15, Kodi 16 ve Kodi 17 gibi) iken diðerleri artýmlý güncelleþtirmelerdir (örneðin Kodi 17.1, Kodi 17.4'e kadar). Kodi'yi bir süre yenilemediyseniz, yeni bir güncelleme olup olmadýðýný kontrol etmek akýllýca olacaktýr. Bunu nasýl yapacaðýnýz aþaðýda açýklanmýþtýr:


    • Git [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] ve mavi 'týklayýn indirin ' düðmesine. Burasý, farklý platformlar ve iþletim sistemleri için en son sürümleri bulacaksýnýz.







    • ' Choose Your Weapon ' bölümünde iþletim sisteminizi seçin ve gerekli dosyayý indirmeye devam edin.
    • Ýndirildikten sonra, Kodi'yi kurmak için çift týklayýn. Eski sürümü kaldýrmanýz gerekmez. Bunun yerine, Kodi'yi yeniden kurun ve tüm eklentileriniz ve özelleþtirmeleriniz bozulmadan býrakýlacaktýr.


    Muhtemelen bildiðiniz gibi, Kodi neredeyse her popüler iþletim sistemiyle geniþ bir uyumluluk içeriyor. Bu, Kodi'nin farklý platformlarda farklý þekilde güncellenmesi anlamýna geliyor. Kodi'yi nasýl yükleyeceðinizi (ve güncelleyeceðinizi) söyleyen mevcut kurulum kýlavuzlarýmýza yönelik baðlantýlar sunacaðýz.
    Eklentilerinizin Güncellenmesini Sürdürme

    Eklentileri nasýl güncelleyeceðimizi anlatarak Kodi sorun giderme kýlavuzumuza devam edeceðiz. Kodi otomatik olarak güncellemeleri kontrol etmeye ayarlanmýþ olsa da bunu el ile de yapabilirsiniz.
    Kodi'yi baþlattýðýnýzda, uygulama eklentilerin yeni sürümlerini aramaya çalýþacaktýr. Bekleyen güncellemeler varsa bunlarý Kodi logosu altýnda Eklentiler bölümünde görebilirsiniz. Bu simgeyi dairesel bir ok olarak tanýyorsunuz . Manuel güncellemeleri yapmak için týklayýn.

    Ayrýca muhtemelen günlük olarak kullandýðýnýz en sevdiðiniz eklentilerden birkaçýna sahip olabilirsiniz. Bizim için burada TechNadu'da, bunlarkodi ,bennu ve [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]için exudustu[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] . Bunlardan herhangi birini güncelleme yolu aþaðýda açýklanmýþtýr.


    1. Kodi'yi açýn ve Eklentiler bölümüne gidin ;
    2. Þimdi , aradýðýnýz eklentiyi bulacaðýnýz Video Eklentilerine gidin ;
    3. Bulduktan sonra simgesini sað týklayýn ve ' Bilgi ' kýsmýný seçin ;
    4. Eklentiye genel bir bakýþ göreceksiniz. Manuel olarak daha yeni bir sürümü kontrol etmek için ' Güncelle ' düðmesine týklayýn.


    Yeni güncellemeleri ara sýra kontrol ettiðinizden emin olun. Onlarýn yüklü eklentileri varsa bu çok aðýr olabilir. Bununla birlikte, sýk kullanýlan eklentileri her zaman güncellenmiþ olarak sakladýðýnýzdan emin olun.
    Gerçek Debrid'den Yararlanýn

    Bu hizmet, Kodi kullanýcýlarýnýn eklentiler kullanarak akan film ve TV þovlarýnýn belirsizliðini ele almalarýna yardýmcý olmak için kullanýlýr.
    Gerçek þu ki Kodi'nin eklentileri, medya dosyalarýna yönelik baðlantýlarýn biriktiricisi olarak hareket ediyor. Örneðin, bir film akýþýna baþladýktan sonra, belirli bir eklentinin sunucusunda sunulmaz. Bunun yerine, bu eklenti, içeriði akýþýna yardýmcý olmak için Web'de bulunan bir baðlantý kullanýyor. Bu sebeple kýrýk linkler sizi alternatif aramaya zorlamýþtýr.



    Real-Debrid, Internet baðlantýnýzýn izin verdiði kadar hýzlý ortam dosyalarýný indirip akýtmanýza izin vererek bu sorunu çözüyor. Ýndirme iþlemi kesilmiþ olsa dahi, dosyayý daha sonra indirmeye devam edebilirsiniz. Bununla birlikte, eklentilerin bu hizmeti hangi desteklediðinin farkýnda olmalýsýnýz. Þu anda, en iyi seçenek Göç ve [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] . Bu, sayýsýz akýþlý sorunlarý önlemenize yardýmcý olabilir.
    Real-Debrid'in premium fiyatlý bir hizmet olduðuna dikkat edin. Ancak, oldukça uygun. Tüm medya akýþý ihtiyaçlarýnýz için Kodi'ye baðýmlýsanýz, bu hizmet akýllý bir yatýrým olabilir.
    Eklentilerinizdeki Önbellek Silin

    Akýþ sorunlarýnýz belirli bir eklentiye baðlýysa, þimdi önbelleðini temizlemenin zamaný geldi. Bununla birlikte, her eklentinin bu seçeneði getirmediðini bilmelisiniz. Indigo adlý bir bakým eklentisi kullanarak tavsiye edeceðimiz makalede daha sonra bahsedeceðiz. Yine de, popüler eklentilerin çoðunluðu özel bir Ayarlar bölümüyle gelir.
    Önbellek ve saðlayýcýlarý silerek Göç'ü nasýl sýfýrlayacaðýmýza bir göz atalým.


    • Kodi'yi açýn , Eklentilere gidin ve Exodus'u baþlatýn ;
    • Eklentinin Ana Sayfasýnda ' Araçlar ' üzerine týklayýn ;





    • Burada ' Önbellek Temizle ' ve ' Saðlayýcýlarý Temizle ' olmak üzere iki seçenek göreceksiniz . Onlarý kullanmaktan çekinmeyin.





    • Devam etmek isteyip istemediðiniz sorulacaktýr. Ýþlemi tamamlamak için ' Evet'i týklayýn .


    Kodi Sorun Giderme Kýlavuzu: Geliþmiþ Ayarlar

    Genel olarak, sahip olduðunuz daha güçlü bilgisayar (veya cihaz) ne kadar iyi olursa. Kodi hafif bir uygulama olmasýna raðmen, uygulamanýn daha iyi çalýþmasýna yardýmcý olmak için daha fazla kaynak ayýrabilirsiniz. Bu, oluþturmanýz ve Kullanýcý Veri klasörünüzün içine yerleþtirmeniz gereken bir XML dosyasý aracýlýðýyla yapýlýr.
    Size dosyayý nasýl oluþturacaðýnýzý, nereye yerleþtireceðinizi ve Kodi'yi nasýl daha güçlü hale getireceðinizi anlatacaðýz.
    Yeni Bir XML Dosyasý Oluþturun

    Ýlk adým, Kullanýcý Verileri klasörünüze yerleþtirilmesi gereken XML uzantýsýyla yeni bir dosya oluþturmaktýr. Kullanýcý Verilerini farklý iþletim sistemlerinde nasýl bulacaðýnýz aþaðýda açýklanmýþtýr:


    • Windows: Windows tuþu + R tuþlarýna basarak Çalýþtýr komutunu açýn. Aþaðýdaki kodu yapýþtýrýn: '% APPDATA% \ roaming \ kodi \ userdata'. Enter tuþuna basýn ve dizini görürsünüz. Saðlanan gezinme yolunu Windows 10'da Baþlat menüsünü baþlatýp yapýþtýrarak da kullanabilirsiniz.





    • Mac: Git '/ <kullanýcý_adýnýz> / Library / Application Support / Kodi / userdata / / Kullanýcýlar';
    • Linux: ' ~ / .kodi / userdata / ' adresine gidin ;
    • Android: Varsayýlan Dosya Yöneticisi'ni kullanýn ve ' Android / data / org.xbmc.kodi / dosyalar / .kodi / userdata / ' adresine gidin ;
    • iOS: Cihazlarýnýzýn Dosya Yöneticisi'ni kullanýn ve ' / private / var / mobile / Kütüphane / Preferences / Kodi / userdata / ' dosyasýný açýn .


    Dizini bulduktan sonra yeni bir dosya oluþturun ve ' advancedsettings.xml ' olarak adlandýrýn. Bu, yeni bir metin dosyasý oluþturup XML uzantýsýný kullandýðýnýzdan emin olarak yapýlabilir.
    Yeni Oluþturulan XML'yi Doldur

    Aþaðidaki görüntüyü kullanarak Geliþmiþ Ayarlar dosyasýnýn son görünümünü görebilirsiniz. Mavi renkli metnin resimde gördüðünüz gibi yerleþtirilmesi gerektiðini lütfen unutmayýn. Beyaz metin cihazýnýzýn teknik özelliklerine baðlý olarak kullanabileceðiniz çeþitlemeler sunmaktadýr. Yeþil renkli metinler mevcut komutlarýn her biri için neler yapabileceðine iliþkin açýklamalar içermektedir.

    Her bir komutun ne için kullanýldýðýný anlamanýza yardýmcý olmasý için bunlardan her birine daha yakýndan bakacaðýz:


    • <memorysize> , Kodi'ye kaç bayt kullanýlacaðýný söylemek için kullanýlan bir komuttur. Genel olarak, boþ RAM belleðinizin üçte birini kullanabilirsiniz ve Kodi'ye adayabilirsiniz. Ne kadar RAM olduðunuzu öðrenin ve bu sayýyý üç bölün. Ancak, bu sayýyý bayt cinsinden hesapladýðýnýzdan emin olun.
    • <buffermode> , arabelleðe alýnmasýna izin verilen içerik türlerini tanýmlayan bir ayardýr. Örneðin, Kodi'ye yalnýzca yerel olarak depolanmýþ içeriði arabelleðe almasýný veya herhangi bir dosyayý tamponlamasýný isteyebilirsiniz. ' 0 ' tüm internet akýþlarýný tamponlamak için kullanýlýrken ' 2 ' gerçek Ýnternet tabanlý dosya sistemlerini arabelleðe almak için kullanýlýrken Kodi ile uyumlu herhangi bir þeyi arabelleðe almak için ' 1 ' kullanýlýr .
    • <readfactor> , Kodi'nin bir video dosyasýný nasýl okumaya çalýþtýðýný gösterir. Güçlü bir iþlemciye sahipseniz, bunun için avantajlý olabilirsiniz. Varsayýlan deðer ' 4.0 ' dir. Orta menzilin üstünde bir CPU varsa çiftleþtirebilirsiniz.


    Yeni deðerleri girdikten sonra dosyanýzý kaydedin. Bir kez daha dosyanýn XML uzantýsýna sahip olduðundan emin olun. Bilmen gereken tek þey bu. Geri kalaný Kodi yapacak.
    Önemli not: Her sembolün doðru bir þekilde girildiðinden emin olun. Yukarýdaki görüntüye yakýndan bakýn ve her komutun baþlangýç ​​ve bitiþ olduðundan emin olun. Örneðin: <memorysize> ve </ memorysize> . Kodi'nin bu dosyayý tanýmasý için her komutun kapatýlmasý gerektiðini göreceksiniz. Bir þeyi berbat ederseniz, bu dosyayý silebilirsiniz ve Kodi orijinal durumuna geri dönecektir.
    Kodi Sorun Giderme Kýlavuzu: Kodi Kullanýcý Günlüðüyle Ýlgili Hatalar

    Kodi kullanýcýlarýnýn belli bir kýsmý, rezil " Daha fazla bilgi için günlüðü kontrol et " mesajýnýn farkýndadýr . Bu hata iletisi farklý durumlarda görüntülenebilir, ancak genellikle bir ortam dosyasý yürütmeye çalýþtýðýnýzda olur. Bu, medyayý Web'den akýþýný engelleyebildiðinden, bu Kodi sorun giderme kýlavuzunda olasý çözümlere göz atacaðýz.
    Indi'yi Kodi'ye ekleyin

    Indigo adlý bir Kodi eklentisi, bu uygulama için bir bakým aracý olarak kullanýlabilir. Bu nedenle, Kodi'yi optimize etmek ve bazý sorunlarý çözmek için kullanýlabilir. Indigo bir çözüm saðlamaz olsa bile, bu uygulamayý orijinal ayarlarýna geri yüklemek için kullanýlabilir.

    Güncellenmiþ depoyu ve ayrýca bu eklentiyi Kodi kopyanýza eklemenize yardýmcý olan ekran görüntüleri serisini bulabilirsiniz.
    Okumaya devam ederseniz, bu eklentiyi nasýl kullanacaðýnýzý ve bazý seçeneklerin neler yapabileceðini öðreneceksiniz.

    Sorunlarý Gidermek Ýçin Indigo kullanýn

    Indigo'yý baþlattýktan sonra, bir dizi farklý araç göreceksiniz. Kodi ile ilgili sorunlarý çözmek için kullanýlabileceklere odaklanacaðýz.


    • Bakým Araçlarý: Bu, çok sayýda faydalý seçenek getiren kapsamlý bir bölümdür. Kodi'nin önbelleðini temizlemenizi, küçük resimleri silmenizi ve paketleri silmenizi de öneririz. Gördüðünüz gibi bu bölüm, Kodi'nin otomatik bakým komut dosyalarýný kullanarak optimize edilmesini saðlamak için de kullanýlabilir. Kodi'nin tüm bu iþleri varsayýlan olarak yaptýðýný bilmeniz gerekir; bu da Indigo'nýn bu iþlemleri zorlamak için kullanýlabileceði anlamýna gelir. Bu, farklý türde sorunlarý kaldýrmaya geldiðinde yararlý olabilir.






    • Kodi'yi gençleþtirin: Farklý seçenekleri denerseniz ve hala sorunlarla karþý karþýya kalýrsanýz, Kodi'nin kurulumunu geri yüklemek önerilir. Bu iþlem tamamlandýktan sonra sýfýrdan baþlamak zorunda kalacaksýnýz. Ayrýca, Indigo'nun Kodi'yi canlandýrdýktan sonra, uygulamayý ayarlamanýza yardýmcý olacak Yapýlandýrma Sihirbazý ile karþýlacaðýnýn bilinci önemlidir.
    • Fabrika Geri Yükleme: Bu seçenek ayrýca Kodi'yi orijinal yapýlandýrmasýna geri yükler. Bununla birlikte, boþ bir kayrakla karþýlaþacaksýnýz. Yapýlandýrma Sihirbazý'ný kullanmayý düþünmüyorsanýz bu seçeneði kullanabilirsiniz.


    Log Viewer'ý Kullanarak Sorunlarý Belirleme

    Kodi ile ilgili sorunlarý hala çözemiyorsanýz size bir ipucu daha verelim. Bu Kodi sorun giderme kýlavuzunu okuduðunuzdan fayda saðlayacaðýnýzý umuyor olsak bile, gerçekleþmeyecekse sizi hazýrlamak isteriz. Kodi'nin günlüðünü kontrol etmenin ve baþka bir kiþiye göndermenin (veya çevrimiçi olarak yüklemesi) bilmek önemlidir.

    Kodi'nin günlük dosyasýný kontrol etmenin en kolay yolu Ýndigo'yu kullanarak ( Ana Menü'deki ' Günlük Görüntüleyici'yi týklayýn ). Bu Kodi'nin faaliyetlerini gösterir ve bir þeyler ters giderse bilgi saðlar. Bu, birden fazla þekilde yardýmcý olur:


    • Kodi, bir kez hatalar hakkýnda özel bilgi vermez. Bunun yerine, günlük dosyasýný kontrol etmeniz gerektiðini söylüyor. Bu dosyayý açarak çevrimiçi arama yapmak için kullanýlabilecek farklý hata kodlarýný bulabilirsiniz. Düzinelerce farklý hata olduðundan Google'ý belirli hata kodlarýyla ilgili bilgi bulmak için kullanabilirsiniz.
    • Ayrýca forumlarda yardým isteyebilirsiniz. Kodi, canlý ve yararlý kullanýcýlar topluluðu ile tanýnýr. Ancak, bir günlük dosyanýz yoksa size yardýmcý olamazlar. Bu nedenle Indigo, günlükleri dýþa aktarmak veya yüklemek için uygun bir yol saðlar. Bu Indigo'yý açýp Log Viewer> Upload Log'a giderek yapýlýr . Bu seçenek ayný zamanda günlüklerini e-posta adreslerini bilerek birine göndermek için de kullanýlabilir.

    AlýntýAlýntý

  2. #2
    Member anathemaceyhun - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2020
    Mesajlar
    44
    Total 'Thanks' Received by This User :
    1 Bu Konu icin
    10 Toplam

    Standart Cevap: [Wetek] Kodi Sorun Giderme Kýlavuzu - Sýk Karþýlaþýlan Sorunlar ve Düzeltmeler

    Kodiyi tv box da kullanýyorum oynatmayý seçtiðim hemen hemen bütün yayýnlar da günlük dosyasýný denetleyin diye bir hata alýyorum ip deðiþtirdim yine de düzelmedi ne yapmalýyým tþk ederim þimdiden
    AlýntýAlýntý

  3. Teşekkür edenler:

    sener22 (4.03.2021)

  4. #3
    Junior Member sener22 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2014
    Mesajlar
    11
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    0 Toplam

    Standart Cevap: [Wetek] Kodi Sorun Giderme Kýlavuzu - Sýk Karþýlaþýlan Sorunlar ve Düzeltmeler

    Bendede ayný hatalar son bir iki haftadýr var.
    AlýntýAlýntý

  5. #4
    Junior Member tworunn - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2020
    Mesajlar
    4
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    0 Toplam

    Standart Cevap: [Wetek] Kodi Sorun Giderme Kýlavuzu - Sýk Karþýlaþýlan Sorunlar ve Düzeltmeler

    Sorunu çözen varmý kutuyu kýrcam az kaldý
    AlýntýAlýntý

 

 

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 5.10.2017, 00:45
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16.08.2017, 20:42
  3. [Wetek] Kodi 17.3 Kurulum Kýlavuzu
    Von usta_399 im Forum Wetek Kodi TV
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16.08.2017, 20:27

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.711.657.605.53264 seconds with 18 queries Sayfa Boyutu (253700)