Son günlerde Dünya'da konuşulan tek bir ortak konu var; Mavi Balina (Blue Whale). Adeta dehşet saçıyor. Ama bilmeniz gereken ise bu okyanuslarda yaşayan Mavi Balina değil. Bir oyun.
Tüm Dünya'nın konuştuğu ve de giderek korku saçan Mavi Balina Oyunu ülkemizde de endişelere neden oluyor. Haberimizin devamında Mavi Balina Oyununu indirebilirsiniz.





Mavi Balina Oyunu indir



"Blue Whale Challenge" adıyla da bilinen oyun. Aslında tam olarak oyun olmayan bizim "İnternet oyunu" dediğimiz Blue Whale Oyunu'nun pek çok ülkede olduğu iddia edilmektedir. Bilinenlere göre yöneticiler, oyunu oynayan oyunculara 50 günden oluşacak görevler verir. En son verilen meydan okuma görevi ise oyuncunun intihar etmesini gerektirir.

Üniversitesinden uzaklaştırılan eski bir psikoloji öğrencisinin oyunu oluşturulduğu söylenmektedir. Philipp Budeikin adlı kişi Rusya'da gerçekleşen intiharlardan dolayı tutuklanıp suçlu bulunmuştur.
Oyunda genellikle oyunculardan sadist görevler yapmaları istenmektedir. Bu görevler; oyuncunun kendi koluna veya bacağına kesici aletlerle bir şeyler yazmak, yüksek yerlere çıkmak, gece geç saatlerde gönderilen korkunç videoları izlemek gibi kişinin kendine zarar verebileceği görevlerdir. Ve son olarak da 50. görevde oyuncunun intihar etmesi istenmektedir.
Türkiye'de bir aile, oğullarının intiharının ardından bir ceza davası açarak olayla ilgili daha fazla soruşturma talebinde bulundu. Aile, yetkililere oğullarının "oyun" oynamaya başladıktan sonra davranışlarının hızla değiştiğini söyledi.
Tabi bu durum herkes için endişe verici bir hal alıyor. Özellikle de çocuklarımız için. Bu konu popüler hale gelince de internette aranıp araştırılır hale gelmiştir. Bu endişe verici durumdan çocuklarımızı korumak adına durumu tersine çevirmeye çalışıyoruz. Bunun için Mavi Balina adı altında dehşetten, korkudan, ölümden uzak iyiliğe ve sevgiye yönelik oyunlar oluşturmaya çalışıyoruz.

Yaptığımız Mavi Balina oyunundaki görevler; eğlenceli, eğitici, mizahi, yardımlaşma ve sevgi duyguları içeren türdendir. Eğlenmeniz dileğiyle...


Oyunu [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]veya [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]tıklayarak indirebilirsiniz.


Şifre: [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]