Karın Kası Egzersizi Apk indir
Karın kası yapmak son derece zor ve zahmetli bir süreçtir. Sadece basit bir mekik ile yapmak başarıya ulaşma noktasında mümkün olmaz. Bunun için ev ortamında bile yapabileceğiniz doğal karın egzersizleri ile sonuca erişebilirsiniz. Yapmanız gereken hareketleri detaylı bir şekilde gösteren, yaktığınız kaloriyi ifade eden, kaç set ve tekrar yapmanız gerektiğine dair tüm bilgileri de artık bulmak son derece kolaydır.

Hiç bir ücret ödemeden hemen karın kası egzersizi apk indir işlemini yapabilirsiniz. Cep telefonlarınız üzerinden her işletim sistemiyle kullanabileceğiniz müjdesini de vermek isteriz. Bu uygulama sizler için bir aylık olarak bir plan hazırlar ve bunu eksiksiz olarak yapmanıza öncülük eder. Bel bölgesini zayıflatmak ve fazla yağlarını eritmek isteyenler için ideal bir seçenek olacaktır.

Gün boyu farklı egzersizler yapacağınız, kilo kaybının ne kadar olduğu ve olması gerektiğini takip edeceğiniz, malzeme ya da donanım gerektirmeden çalışma yapacağınız uygulamanın fit görünmek isteyenler için bir numara olacağını dile getirmek isteriz. Sizlerde hemen indirin ve her şeyin yolunda gitmesine neden olun.


Gereken Android Sürümü: 2.2 ve üzeri

Mevcut Sürüm: 1.0.1

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017


[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız][Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

DOSYALAR

 [9,32 Mb]
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]