kumandanýn dream tuþunun üstündeki pil iþaretinin yanýndaki ýþýk sürekli yanýyor.pili çýkarmak zorunda kalýyorum.800 kumandasýný kullanayým dedim o da tam kumanda etmiyor.ne yapýlabilir.araþtýrdým bulamadým.saygýlar
kumandanýn dream tuþunun üstündeki pil iþaretinin yanýndaki ýþýk sürekli yanýyor.pili çýkarmak zorunda kalýyorum.800 kumandasýný kullanayým dedim o da tam kumanda etmiyor.ne yapýlabilir.araþtýrdým bulamadým.saygýlar
Arkadasim emin degilim, aslinda ordaki kirmizi led isigi pilin zayif oldugunu gösterir.
Piller doluysa Istersen bir sunlari dene.
DREAM ve OK dügmelerine yaklasik 3 saniye basik tutun.
Bundan sonra DREAM dügmesi sürekli yanar.
Simdi, bir tus basdikdan sonra FB'nin yanmaya devam etmesi gereken saniye / isik süresinin sayisiniý ayarlamak için sayisal dügmeleri kullanabilirsiniz.
Gecerli degerler 0 - 9 arasindadir.
0 = aydintlatmayi kapat
1 -9 = saniye olarak kalan yesillik zamani
Bir sayi tusuna bastiginiz anda onaylamak icin DREAM dügmesi üc kez yanip söner.
Almancadan alintidir,
Fernbedienung RC-10
Beleuchtung einstellen/abschalten
Taste DREAM und OK ca. 3 Sekunden lang gedrückt halten.
Danach leuchtet die DREAM-Taste dauerhaft.
Nun kann man über die Zifferntasten die Anzahl der Sekunden/Leuchtdauer einstellen, die die FB nach einem Tastendruck noch weiter leuchten soll.
Gültige Werte sind 0 - 9
0 = Beleuchtung ausschalten
1 -9 = Nachleuchtzeit in Sekunden
Sobald man eine Zifferntaste drückt, blinkt die DREAM-Taste zur Bestätigung drei Mal.
Eðer çalýþmalarýmýzý beðeniyorsan
Buraya TIKLA ve bizi, TDW' yi destekle
IPTV TUM PAKETLER
OSCAM CS TÜM PAKETLER
Teþekkür falan yazmayýn. Boþa mesaj kalabalýðý yapmayýn.
Sundugum tüm dosyalar test amaclidir.
Yanlis kullanmada veya herhangi bir problem oldugunda herkes kendisi sorumludur.
Kesinlikle Mesuliyet kabul etmiyorum.
benimde dream tuþunun üstündeki pil iþareti sürekli yaniyordu bende kocahaydar ustanin dediklerini yaptim durumda bir degisiklik olmadi en son aklima yeni Pil takmak geldi eski Pilleri cikarip yeni Pil taktim hemen düzeldi sakin ugrasma yeni Pil tak tamamdir.
pil düþüklüðü imiþ.yeni pil takýnca düzeldi.bilginize.teþekkürler.locito Nickli Üyeden Alýntý [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]benimde dream tuþunun üstündeki pil iþareti sürekli yaniyordu bende kocahaydar ustanin dediklerini yaptim durumda bir degisiklik olmadi en son aklima yeni Pil takmak geldi eski Pilleri cikarip yeni Pil taktim hemen düzeldi sakin ugrasma yeni Pil tak tamamdir.
arkadaþlar dreambox 7080 kumanda üzerinde kullanýrken altta yanan dreambox ýþýgýný nasýl kapatabiliriz saygýlar
Paylaþ