turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.744
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Thumbs up CES 2018'de Bizi Neler Bekliyor?

    Her yıl teknoloji severler tarafından büyük bir merakla beklenen ve teknoloji firmalarının bu yıl içerisinde çıkaracağı ürünleri tanıtacağı CES 2018'de bizi neler bekliyor buna bir göz atacağız.
    9 Ocak'ta Amerika'nın Las Vegas kentinde düzenlenecek olan ve 3 gün boyunca teknoloji severlerin gözünün kulağının burada olacağı, The Consumer Electronics Show 2018 için (CES 2018) geri sayım sürüyor. Önümüzdeki yıl içerisinde göreceğimiz hemen hemen bütün teknolojik inovasyon, cihaz ve tasarımların beğeniye sunulacağı fuarda, bu sene için beklentilerimizi farklı kategorilerde sizler için derledik.
    Bilgisayar


    CES 2018'de binlerce farklı bilgisayar duyurulmasını tabi ki beklemiyoruz ancak gelecek olan cihazlarla ilgili bir çok bilgi açıklanacaktır. Bu senenin teması olarak, düşük güç tüketimine sahip, şarj ömrü daha uzun olan laptop'lar duyurulması bekleniyor. Bunun dışında geçtiğimiz sene HP ve Asus'un duyurduğu, Snapdragon destekli Windows10S'ler ile ilgili yeni bir duyuru da gelebilir.
    Mobil


    Mobil alanda bu senenin, en azından amiral gemilerinin duyurulması konusunda sönük geçebileceğini tahmin ediyoruz. Nitekim şirketler büyük çaplı duyurularını, Şubat ayında Barcelona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'ne saklıyorlar. İşin açıkçası bir süre öncesine kadar Samsung'un fuar içerisinde Galaxy S9'u duyuracağı dedikoduları vardı ama bir çok kaynaktan bu yalanlandı. Bunun yanında Huawei'nin fuara ciddi bir biçimde hazırlandığı konuşuluyor.
    Giyilebilir Teknolojiler


    İşin açıkçası 2017 senesi giyilebilir teknolojiler için adeta bir felaket oldu. Özellikle büyük şirketlerin, akıllı saatlerini pazarlamak için müşterilerini amiral gemisi telefonlarını sattırmakta başarısız olması üzerine bu sene bu alanda pek bir duyuru beklemiyoruz. Buna karşın Android telefonlar için bir kaç yan şirketin ekonomik ürünler duyurması olası. Fossil cephesinden bir duyuru geleceği konusunda kulaklara çalınan dedikodular mevcut.
    Televizyon ve Ev Sineması


    Çok büyük sükse yaratacak açıklamalar veya duyurular gelmese de, her sene fuar televizyonlara ayırılan alanlara ve firmaların yeni cihazlarını tanıtımına sahne oluyor. Sony ve LG'nin yine 4K ve Dolby HDR ile gelen televizyonlarını duyurması, Samsung'un ise HDR10+ destekli televizyonlarla fuara renk katması bekleniyor. Şu an için 4K destekli televizyonlarda beklenen fiyat düşüşü henüz gerçekleşmediği için, 2018'in 4K'ya geçiş için uygun sene olmasını beklemek durumundayız.
    Oyunlar


    Açıkçası firmalar oyunlara özgü duyurularını E3 ve Comic-Con gibi fuarlara saklıyorlar. Bu sebeple CES 2018'de işin donanım tarafında bir kaç duyuru ve lansman bekliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu sene de Razer'ın oyunculara özgü bir kaç yeni ekipman duyurma olasılığı yüksek. Özellikle Razer Phone için, şirketin bir kaç oyuncu ekipmanı planladığını biliyoruz. HTC Vive ve Oculus Rift ile ilgili muhtemelen yeni bilgiler ve modeller görebiliriz. VR piyasasına hep temkinli yaklaşan Microsoft'tan da bir sürpriz gelmesi olası.
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.744
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: CES 2018'de Bizi Neler Bekliyor?

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    Thunderbolt 3 bağlantı destekli Samsung CJ791 QLED Monitör, oyun tutkunları ve profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış.

    Samsung Electronics, Intel Thunderbolt 3 bağlantısını destekleyen ilk kavisli monitör olan CJ791 modelini yakında resmen tanıtacak. Oyun tutkunlarına ve profesyonel kullanıcılara yönelik olarak tasarlanan 34 inçlik CJ791 kavisli monitör, tek güç kaynağı kullanıyor.
    CJ791 kullanıcıları monitörlerini ve dizüstü bilgisayarlarını tek bir Thunderbolt 3 kablosu ile bağlayabilecekler. Thunderbolt 3 bağlantısı, saniyede 40 Gigabit’e (Gbps) kadar işlem hızı sunarak USB alternatiflerinden neredeyse dört kat fazla performans gösteriyor. Kullanıcılar bu sayede; Mac bilgisayarlar, Tip-C USB kullanan dizüstü bilgisayarlar ve depolama aygıtları veya harici grafik kartları gibi diğer masaüstü aksesuarlarından oluşan tam teşekküllü bir ekosistem kurabilir. CJ791 kavisli monitör ayrıca Thunderbolt 3 bağlantı arayüzü sayesinde 85 Watt dizüstü şarj gücü de sağlıyor.
    CJ791’in 21:9 ekran oranı çoklu görev uygulamaları için geniş bir çalışma alanı sağlarken, 3440×1440 ultra-geniş QHD çözünürlüğü ise içerik ve görüntüyü Full HD alternatiflerindeki piksel yoğunluğunun yaklaşık 2,5 katına kadar yükseltiyor. Bu sayede büyük dosyalar, çalışma sayfaları ve veri tabloları ekran kaydırmaya veya yakınlaştırmaya gerek kalmadan daha okunabilir bir şekilde görüntülenebiliyor.
    Profesyonel kullanıcılar CJ791 monitörlerini kendi çalışma alanlarına uygun bir şekilde kişiselleştirme esnekliğine de sahip oluyor. CJ791’in ince tasarımı kablo kalabalığını ortadan kaldıran Thunderbolt 3 bağlantı ile çok ekranlı yapılar oluşturmayı da mümkün kılıyor. Monitör, yükseklik ve eğim ayarına izin veren ekran sehpası sayesinde en rahat izleme açısı ve konumuna göre istenilen şekilde ayarlayabiliyor.
    Samsung CJ791 kavisli monitörün QLED teknolojisi ekranı, sRGB spektrumunun %125’i genişliğinde renk skalası sayesinde daha koyu siyah, daha parlak beyaz ve gerçekçi gölgelerle tüm renkleri aynen olması gerektiği gibi yansıtıyor. Ekranın ayrılmaz parçası olan, oyun tutkunlarına yönelik Oyun Modu ise kullanıcının her sahnenin renk ve kontrast özelliklerini dinamik gama ayarları ile gerçeğe en yakın şekilde ayarlamasına izin veriyor. CJ791’in dört milisaniyelik tepki süresi sahneler arasındaki geçişleri yumuşatarak ekranı en hızlı oyunlar için bile uygun kılıyor.
    AlıntıAlıntı

 

 

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 9.12.2017, 13:11

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.717.854.983.81284 seconds with 14 queries Sayfa Boyutu (222442)