iOS 12 için beta sürüm yayınları devam ederken bir yandan da iOS 11 sürümü için son güncelleme üzerinde çalışılıyor. En son güncelleme olmasını beklediğimiz iOS 11.4.1 sürümü için geri sayımın hızlandığı ise bugün ortaya çıktı. Apple bugün itibariyle iOS 11.4.1 Beta 5 sürümünü yayınladığını açıkladı. Marka tarafından yapılan açıklamayla beraber iOS 11.4.1 Beta 5 sürümünün tüm yenilikleri de ortaya çıkmış oldu. Apple tarafından sunulan yeni sürümün detaylarına bakalım.
iOS 11.4.1 Beta 5 Değişiklik Getirmedi!

iOS 11.4.1 Beta 5 sürümüyle beraber bir yenilik geleceği konusunda bilgi yoktu. Aslında bakarsanız bundan sonra gelecek olan beta sürümlerinde herhangi bir yenilik olmayacak gibi duruyor. Diğer sürümlerde olduğu gibi bu beta sürümünde de çok önemli değişiklikler yok. Hatta hiç yenilik yapılmadığını söylemek gerekiyor. Bu sürümle beraber işletim sisteminin 4.beta sürümünde yer alan hataların giderildiği görülüyor. Hataların dışında birkaç güvenlik açığının kapatıldığı da yine gelen bilgiler arasında.

Bu değişikliklerin dışında iOS 11.4.1 Beta 5 sürümü varlığı ile yokluğu bir beta sürümü gibi değerlendirilebilir. Fakat bu beta sürümünün en büyük artısının final sürümüne karşı bir adım daha yaklaştırma olduğunu söyleyebiliriz. Final sürümünü önümüzdeki hafta görebiliriz. Sonrasında tam olarak iOS 12 işletim sistemine yönlenen bir marka ile karşı karşıya olacağız.