turk-dreamworld.com Sitesine Hogeldiniz.


6. sayfa - 14 sayfa var BirinciBirinci ... 2345678910 ... SonuncuSonuncu
132 sonu蓨an 51 ile 60 aras
  1. #51
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    General Mobile GM8 Dual Sim 32 GB - 1005 TL

    General Mobile en yeni ve en gelimi Android telefonu General Mobile GM8 ile karnzda. Yenilenen tasarm, gelimi teknik 驆ellikleri ve yksek kaliteli kameralaryla General Mobile GM8, her a踦dan st dzey kullanm tecrbesi yaatyor. Android One platformu dahilinde olan General Mobile GM8, Android'in en yeni ve en sade halini sunuyor. Kolay, gvenli, gncel ve akll bir mobil cihaz arayanlar i蓾n Android One platformu ideal g顤nyor. General Mobile GM8 modelleri zarif tasarmlar ve 5.7 in boyutlu geni ekranlaryla dikkat 蔒kiyor. Metalik g顤nml g饘deyle gelen GM8, son derece ince 蔒r蔒veleriyle en titiz kullanclarn bile be簟nisini kazanmay baaryor. Telefonun arka ksmnda bir parmak izi okuyucu da hemen dikkat 蔒kiyor. Her ay yaymlanan gvenlik gncellemeleri ile birlikte parmak izi okuyucusu avantaj, GM8 kullanclarna en gvenli Android deneyimini sa簰yor.
    154.2 x 72.7 x 7.96 mm boyutlara ve 152 gram a蹥rl簜 sahip olan General Mobile GM8, 5.7 in (14,4 cm) diyagonal boyutlu geni ekran, 蔒r蔒vesiz tasarmla kullanclara sunuyor. Cihazn 18:9 oranl ekran, g饘denin %74,79'unu kaplyor. Bu st dzey ekran / g饘de oran, kullanm keyfini artryor ve tama kolayl蹥 sa簰yor. Ekran 蔒r蔒veleri son derece ince oldu繠 i蓾n Android fonksiyon tular ekrann i蔒risinde sanal olarak yer alyor. パzilmeye ve krlmaya dayankl yapda Corning Gorilla Glass 3 ekran camyla gelen akll telefon, uzun kullanmda oluan rahatsz edici 蓾ziklerin 霵ne ge蓾yor. Bu ekran cam ayn zamanda dokunu hissiyatn iyiletiriyor ve kapasitif ekran alglama performansn ileri tayor.
    720 x 1440 piksel HD+ IPS ekranla gelen General Mobile GM8, zengin renkleri geni g顤 a踦syla yanstyor. In-Cell Touch ekran teknolojisine sahip olan ekranda, g顤ntler ekrann yzeyinde g顤nyor. Bu sayede ekrandaki ikonlar ya da di簟r g顤ntleri 蔞k daha keskin ve net bir ekilde g顤ebiliyorsunuz. 16 milyon renk deste簨ne sahip olan IPS ekran, 18:9 en boy oran sayesinde video izleme ve oyun oynama keyfini en st seviyeye 踦karyor. Normal akll telefonlarn 16:9 oranl ekranlarna g顤e 蔞k daha geni bir g顤nt yanstan HD+ ekran, e簰ence tutkunlar i蓾n harika g顤nyor. 178 derece yatay, 178 derece dikey g顤 a踦s sunan ekran, en geni a踦lardan bakld蹥nda bile g顤nt bozulmalarn ortadan kaldryor. IPS teknolojisi ayn zamanda pil tasarrufu konusunda da byk avantaj sa簰yor.
    AlntAlnt

  2. #52
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Xiaomi Redmi Note 4 32 - 1149 TL

    En byk akll telefon reticilerinden biri olan パn merkezli Xiaomi, baarl bir ekilde gelitirdi簨 ve tasarlad蹥 telefon, akll telefon ve diz st bilgisayar gibi elektronik ara蔮ar ile 霵 plana 踦kyor. Redmi serisi ile dikkatleri zerine toplamay baaran Xiaomi, retmi oldu繠 Xiaomi Redmi Note 4 telefon modeli ile kullanclarn ihtiya蔮arn en iyi ekilde karlamay hedefliyor. Son d霵emlerde tm dnyada adndan sk蓷 s驆 ettiren ve pek 蔞k kii tarafndan tercih edilen akll telefon, baarl bir projeksiyon 蓾ziyor. Xiaomi Redmi Note 4 fiyatlar ise telefonun performansna ve k tasarmna karlk olduk蓷 uygun aralklarda yer alyor. 5.5 in ekran bykl蹞 ve 1080 x 1920 piksellik ekran 踤znrl蹞 ile foto繢af, video ve mobil uygulamalar en iyi ekilde g顤ntlemenize olanak sa簰ayan Xiaomi Redmi Note 4 akll telefon, 2,5D kavisli ekran tasarm ile 霵 plana 踦kyor. IPS LCD kapasitif dokunmatik ekran 驆elli簨 sayesinde ekrandaki g顤ntleri daha net ve keskin g顤menize yardmc olan Xiaomi telefon, stn Xiaomi Redmi Note 4 驆ellikleri ile ayn anda birka parmak ile ekrana dokunabilmenizi sa簰yor. Redmi Note 4 telefonun gelimi ekran 驆ellikleri ve tasarm sayesinde gndelik hayatnzda grafiksel a踦dan zengin oyunlar oynayabilir, videolar izleyebilir ve uygulamalar keyifle kullanabilirsiniz

    Xiaomi Redmi Note 4 畤ellikleri!

    Xiaomi Redmi Note 4 modelleri; GPS, FM Radio, WLAN, Bluetooth ve USB 驆ellikleri ile her daim dnya ile ba簰antnz sa簰ayabilece簨niz telefon ile ksa srede pek 蔞k bilgiye ulaabilir ve pek 蔞k bilgiyi 蔒vrenizdeki insanlar ile paylaabilirsiniz. 2.1 GHz 10 蔒kirdekli Helio X20 ilemciye ve Android 6.0.1 Marshmallow iletim sistemine sahip Xiaomi Redmi Note 4 fiyatlar, teknik 驆ellikleri, hzl arj olma 驆elli簨, ergonomik ve k tasarm ile kullanclardan tam not almay baaryor. Gm, gri ve altn olmak zere 3 de簨ik renk alternatifi ile kullanclara sunulan Xiaomi Redmi Note 4 telefon, k ve dayankl metal kasas ile be簟ni topluyor. Kolaylkla kavranabilen ergonomik tasarm sayesinde uzun sre konforlu bir ekilde kullanabilece簨niz teknolojik rn 151 x 76 x 8.4 mm olan ideal boyutlar ile cebinizde ve 蓷ntanzda kolaylkla tayabilirsiniz.
    AlntAlnt

  3. #53
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Meizu M5 Note 32 GB - 1079 TL

    2003 ylnda teknoloji tutkunu Jack Wong tarafndan kurulan Meizu, 2008 ylnda akll cep telefonu piyasasna hzl bir giri yaparak yerini sa簰amlatryor. Markaya ait M serisi telefon modelleri, hem tasarm hem de performans anlamnda kullanclarn be簟nisini toplamay baaryor. Selefi M5ten daha byk bir kasa oranna sahip olan Meizu M5 Note, markann standart tasarm dilini takip ediyor. Telefon g饘desinin yan ve arka yzeylerini kaplayan metal kasa ve rijit tasarm dili, cihazn premium g顤nmn pekitiriyor. Ses a蔂a/kapama butonlarnn ve g d繜esinin do繢u yerleimi, cihaz g饘desinin oval tasarm ile birleerek, telefonu tek elle kullanabilmenizi kolaylatryor. A踦k uygulamalar kilitlemek veya kapatmak i蓾n 蔞klu g顤ev d繜esini alttan hzlca kaydrmanz yeterli oluyor. Baarl bir ekilde 蓷lan parmak izi sens顤, ekran a踦p kapamak ya da belirli uygulamalara ksa yol oluturabilmek i蓾n pratik alternatifler sunuyor.

    Meizu M5 Note akll cep telefonunun 5.5 in genili簟 ve 1080p 踤znrl簟 sahip olan ekran, sadece geni ve yksek 踤znrlkl olmakla kalmyor, ayn zamanda yksek kalitede ve canl renklere sahip g顤seller alnabilmesini de sa簰yor. IPS LCD tipi ekran, 16 milyon renk retiyor. Oleofobik bir kaplama i蔒ren ekran cam ise hem g顤nm hem de dayankllk anlamnda st dzey performans sunuyor. Donanm ve yazlm anlamnda da olduk蓷 zengin se蔒nekler vadeden cihaz, kullanclarn taleplerine uygun 踤zmler retiyor. Bluetooth 4.0 ve W-F kablosuz ba簰ant se蔒nekleri ile olduk蓷 hzl bir ekilde 愯ternet'e girilebiliyor ve kolaylkla cihazlar aras veri paylam yaplabiliyor. 4000 mAh gibi g蔮 bir batarya ile sunulan M5 Note, gndelik kullanmda son derece baarl iler 踦karyor. Cihaz, 驆ellikle enerji tasarrufu moduna alnd蹥nda uzun bir sre aralksz olarak kullanlabiliyor.

    毼levsel 驆ellikleri, pratik kullanm olanaklar ve g驆 alc tasarm ile 霵e 踦kan Meizu M5 Note modelleri; gri, altn, gm ya da mavi renk se蔒nekleri ile kullanclara sunuluyor. Mediatek MT6755 Helio yonga seti zerine kurulu olan Octa-core (4x1.8 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53) CPU ve Mali-T860MP2 GPU, olduk蓷 verimli ve baarl performans de簟rlerine imza atyor. Android 6.0 (Marshmallow) iletim sistemi ile gelen cihaz; 16 GB ve 3 GB RAM, 32 GB ve 3 GB RAM ya da 64 GB ve 4 GB RAM olmak zere ana veri depolama se蔒ne簨 i蓾nden tercih edilebiliyor. MicroSD kart deste簨 ile cihazn mevcut depolama alan 256 GBa kadar da ykseltilebiliyor. Ayrca, g饘de zerine eklenen microUSB 2.0 girii sayesinde, telefon hafzasna 蔞k daha hzl bir bi蓾mde foto繢af ve videolar yklenebiliyor.
    AlntAlnt

  4. #54
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Samsung Galaxy J7 Prime 32GB Dual Sim - 1189 TL

    Sahip olduklar 驆elliklerle konforlu bir yaamn olmazsa olmazlarndan biri haline gelen akll cep telefonlar, temel telefon g顤me ilemlerinden 愯ternet zerinden saysz ilem yapabilmeye kadar geni bir yelpazede de簟rlendirilebiliyor. Akll cep telefonu denildi簨nde akla ilk gelen markalardan biri olmay baaran Samsung, Galaxy serisi i蓾nde konumlandrlan Samsung Galaxy J7 Prime ile Android dnyasyla yeni tanacak olanlarn unutamayacaklar bir deneyim yaamalarna imkan tanyor. Byk boyutlu telefon kullanmak isteyenler i蓾n ideal yapdaki rn, gnlk hayatta kullanlabilirken, sundu繠 ilem gcyle i hayat i蓾n de uygunluk g飉teriyor. Metal g饘desi sayesinde 蓷rpma ve dmelere kar mukavemet kazanan Samsung Galaxy J7 Prime modelleri 1.6 GHz hznda 蓷lan sekiz 蔒kirdekli ilemcileri, 3 GB bellekleri, 32 GB depolama alanlar ve 128 GBa kadar genileme olana蹥 sunan hafza kart destekleri ile ilgi g顤yor. 3300 mAh bataryaya sahip olan akll cep telefonu, 21 saatlik video ve 96 saatlik mzik oynatmasyla 蔞klu ortam merakllarnn hedefine giriyor. Android 6.0.1 ve Samsung TouchWiz arayz sayesinde en iyi kullanm deneyimini yaatan model, uzun sreli yolculuklar i蓾n vazge蓾lmez oluyor.

    Samsung Galaxy J7 Prime 畤ellikleri!
    1280x720 piksel 踤znrl蹞ndeki 5.5 in蔮ik ekran, Super AMOLED formundaki Samsung Galaxy J7 Prime, Multi Touch yetene簨 sayesinde bu 驆elli簟 gereksinim duyan oyun ve uygulamalarn do繢u ekilde 蓷lmasna olanak veriyor. 386 PPI piksel yo繠nlu繠 ve %73e varan ekran-g饘de oranyla gelen rn, ekran altnda bulunan aydnlatmal kapasitif tularla da kullanm rahatl蹥 sa簰yor. Samsung Exynos 7 Octa 7870 yonga setinden g alan rn, 64 bitlik ARMv8-A mimarili ilemcisi gnceli yakalyor. 1.6 GHz hznda 蓷lan sekiz 蔒kirdekli ARM Cortex-A53 ilemci, yo繠n g gerektiren uygulama ve oyunlarn altndan kolaylkla kalkarken grafik ilemci tarafnda yer alan Mali-T830 MP2 yongas, boyutlu oyunlarn akc ekilde g顤ntlenebilmesinde etkili rol oynuyor. Samsung Galaxy J7 Prime 驆ellikleri arasnda bulunan 2 GB boyutundaki bellek ve 32 GB kapasitesindeki dahili depolama alan, kullanm deneyimi ve dijital veri depolama noktasnda 霵em arz ederken rnn sundu繠 128 GBlk hafza kart deste簨 dikkat 蔒kiyor.
    AlntAlnt

  5. #55
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Xiaomi Redmi 5 32 GB - 1189 TL

    稢k ve dayankl tasarm ile 霵e 踦kan Xiaomi Redmi 5 32 GB, 5.7" geni ekran ve stn teknik 驆ellikleri ile dikkat 蔒kiyor. 12 MP arka kamera 驆elli簨 ile benzersiz foto繢aflar 蔒kmenize imkan veren tasarm, 5 MP 霵 kamerann sundu繠 canl ve dinamik selfie foto繢aflar i蓾n mkemmel bir performans sa簰yor. 鈜nn 8 蔒kirdekli Qualcomm SDM450 Snapdragon ilemci ile tasarlanm olmas, uygulamalarn ve telefonun genel performans zerinde pozitif bir katk sa簰yor. karlabilir 驆ellikli Li-Pro 3300 mAH batarya, uzun 闣rl ve pratik kullanm ile 霵e 踦kyor. FM radyo, Bluetooth ve parmak izi okuyucu 驆elliklerine sahip olan Xiaomi Redmi 5 32 GB telefon, kullanclarn byk be簟nisini kazanacak 霵emli nitelikler tayor.

    Xiaomi Redmi 5 32 GB 畤ellikleri

    5.7" geni ekran 驆elli簨yle, hem g顤ntl g顤melerde hem de uygulamalarn kullanmnda konforlu bir kullanm sunan Xiaomi Redmi 5 cep telefonu, 720 X 1440 Piksel ve 18:9 g顤nt ve 282 ppi piksel yo繠nlu繠 驆ellikleriyle yksek performansl g顤nt kalitesi sa簰yor.

    鈜nn %75.9 ekran / kasa oranna sahip dayankl tasarm, k踙k darbe ve 蓾zilmelere kar kusursuz bir koruma sa簰yor. 鈤telik Corning Gorilla Glass 4 cam ile tasarlanan Xiaomi Redmi 5, yz st dmelere kar da standart caml telefonlara oranla daha dayankl olma 驆elli簨 tayor.
    12 MP arka kamera 驆elli簨 bulunan rnn LED flal tasarma sahip olmas, karanlk ve 蹥 yeterince almayan ortamlarda da kusursuz ve aydnlk foto繢aflar 蔒kmeye imkan sa簰yor. Panorama 蔒kim, HDR ve faz alglamal otofokus gibi alternatif 蔒kim 驆ellikleri bulunan Xiaomi Redmi 5 telefonun 5 MP 踤znrl簟 sahip 霵 kameras ile farkl filtre se蔒neklerini kullanarak benzersiz selfie foto繢aflar 蔒kiliyor.

    5.7" geni ekranl tasarmna ra繜en, ele rahat蓷 oturan Xiaomi Redmi 5, birbirinden farkl 4 蔒it renk se蔒ne簨 ile tm kullanclarn be簟nisini kazanyor. Siyah, altn, gl rengi ve a踦k mavi gibi k renklere sahip olan rn, alminyum alaml kasa ve 蔒r蔒ve tasarmyla estetik bir g顤nme sahip.
    稢k tasarma sahip Xiaomi Redmi 5 cep telefonunda, rnn hemen arka tarafnda ve kamerann altna konumlandrlan parmak izi okuyucusu, derin uyku halindeyken telefonu yeniden aktif edebiliyor. Yksek hassasiyete sahip parmak izi okuyucu, tanmlad蹥nz parmak izini hzl bir bi蓾mde alglamay baaryor.
    Android 7.1.2 (Nougat) iletim sistemini kullanan Xiaomi Redmi 5 cep telefonu, Android 7.1.2 Nougat srmnn gelitirdi簨 tm gncellemeleri baaryla uyguluyor. Bluetooth ba簰ant gelitirmeleri, daha verimli pil kullanm ve parmak izi kaydrma 驆elli簨, bu yenilikler arasnda yer alyor.
    AlntAlnt

  6. #56
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Asus Zenfone 4 Max ZC554KL 32 GB - 1299 TL

    Bilgisayar donanm bileenleri ve 蔒vre birimleri konusunda sekt顤n 霵de gelen markalarndan biri olan Asus, Zenfone adn verdi簨 akll telefon ailesini geniletmeye devam ediyor. Android 7.0 iletim sistemiyle kullanclarn karlayan Asus Zenfone 4 Max ZC554KL modelleri, tasarmndan teknik kabiliyetlerine kadar pek 蔞k noktasyla hayranlk uyandryor. パft SIM kart destekli telefonlar tercih edenlerin y霵elebilecekleri rn, gnceli yakalayan 驆ellikleriyle her trl kullanm senaryosunun stesinden geliyor. 4.5G teknolojisinden istifade eden ve bu sayede mobil 愯ternet'in en iyi ekilde de簟rlendirilebilmesini temin eden aygt, seyahat esnasnda iletiim ve e簰encenin hz kesmeden srdrlebilmesini sa簰yor. .

    Alminyum g饘desiyle kl蹥 sa簰amlkla buluturan Asus Zenfone 4 Max ZC554KL; 154 mmlik uzunlu繠, 8,9 mmlik kalnl蹥 ve 181 gramlk a蹥rl蹥yla tanabilirlik noktasndaki beklentileri karlyor. Alternatif renk se蔒neklerine sahip olan akll cep telefonu, tarzn edindi簨 akll telefonlarla yanstmak isteyenlerin alveri listelerine kolaylkla giriyor. Gvenlik konusunda hassas olan teknoloji tutkunlarn parmak izi okuyucusuyla memnun eden rn, iletim sistemine ve telefondaki verilere yabanc kiiler tarafndan eriimini bu yolla engelliyor. Asusun ZenUI arayzyle 蔞k daha kullanl hale gelen model, 蔞cuk modu se蔒ne簨yle de 蔞cu繠nuzun telefonunuzda istenmeyen ilemler yapmasn engelliyor. Uzun soluklu kullanmlar i蓾n uygunluk g飉teren ve telefonunu sk sk arj etmek istemeyenlerin takdirini kazanan Asus Zenfone 4 Max ZC554KL 驆ellikleri arasnda 5000 mAh kapasiteli Li-Po batarya da bulunuyor. Asus mhendisleri tarafndan ger蔒kletirilen testlerden baaryla ge蔒n batarya, telefonun uzun saatler boyunca 蓷lmasn mmkn klyor.

    Asus Zenfone 4 Max ZC554KL 畤ellikleri!
    120 derece g顤 a踦s sunan 5.5 in genili簨ndeki IPS ekranyla 1280x720 piksel 踤znrl蹞nde g顤ntlere hayat veren Asus Zenfone 4 Max ZC554KL, 10 parma簜 kadar 蔞klu dokunma destekliyor. Telefonuyla gnn ilerleyen saatlerinde de zaman ge蓾rmek isteyen teknoloji tutkunlarnn g驆lerini mavi k filtresi sayesinde koruyan akll cep telefonu, renk canll蹥 ve do繢ulu繠 konusunda snf ge蓾yor. .
    Orta segment telefonlarda kendine yer bulan Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 yonga setinden gcn ve beraberinde getirdi簨 bir蔞k teknolojiyi alan rn, sekiz 蔒kirdekli ilemcisiyle dikkat 蔒kiyor. ドlma hzn 1.4 GHz frekansna kadar ykseltebilen ilemci; uygulama, multimedya i蔒ri簨 ve oyunlarn akc 蓷lmasna katk sa簰yor. Sekiz 蔒kirdekli ilemciye grafik tarafndaki hesaplamalarda yardm eden Adreno 505 grafik yongas, rnn toplamdaki performansn tepe noktaya tayor. 愲i ve boyutlu oyunlara merakl olanlarn, ilgili oyunlar keyifle oynayabilmelerine olanak veren grafik yongas, kimi uygulamalar aracl蹥yla yksek 踤znrlkl videolarn ilem ykn de stlenebiliyor. 3 GB kapasiteli belle簨 ve 32 GB kapasiteli d殠ili depolama alanyla gerek dijital i蔒rik kullanm gerekse depolanmas noktasnda destek sa簰ayan telefon, gereksinim duyuldu繠 takdirde hafza kart ile kullanlabiliyor. En fazla 256 GB kapasiteli hafza kartlarn destekleyen telefon, bu y霵yle de be簟ni topluyor. Yonga setinden ald蹥 g蔮e 802.11n Wi-Fi, Wi-Fi Direct ve Bluetooth 4.1 gibi 驆elliklere de kavuan model, kablosuz ba簰anabilirlik 踤zmleriyle 霵e 踦kyor.
    AlntAlnt

  7. #57
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Huawei G8 32 GB Dual Sim - 1348 TL

    Yeni nesil teknolojiyi estetik tasarmlarla birletirerek retti簨 cep telefonlaryla adndan s驆 ettiren Huawei, teknoloji merakllarnn be簟nisini kazanyor. Farkl ihtiya ve beklentilere hitap eden performans ve donanm 驆ellikleriyle dikkat 蔒ken Huawei G8, hayatn hzna yetimek ve teknolojiyi tam anlamyla kullanmak isteyenler i蓾n ideal se蔒neklerden biri olarak 霵e 踦kyor. Metal g饘desine elik eden incelikte tasarm ile kusursuz bir klk vadeden Huawei G8, tek tula hayata ba簰anmanz sa簰yor. Geni ekran boyutu ve ekran i蓾n 驆el tasarlanan dizayn sayesinde stil sahibi bir g顤nme imza atan akll telefon, ayn zamanda fonksiyonel ve ergonomik bir kullanma da olanak veriyor. 愮eri teknoloji rn ID parmak izi ve 驆el ifrelemeli kilit uygulamalar da telefonunuz i蓾n 蔞k daha fazla gvenlik sa簰yor. Huawei G8 modelleri; siyah, beyaz ve altn renk se蔒nekleri ve estetik tasarm ile g驆 dolduruyor. G蔮 performans, dayankl metal g饘de tasarm ve g蔮 donanm ile maksimum g ve hz sunan akll telefon, gelimi kameras ve di簟r yetenekleriyle hayatn her anna e簰ence ve keyif katyor. Pek 蔞k uygulamay ayn anda kullanmanza imkan tanyan g蔮 ilemcisi ile e簰enceli bir kullanm sunan telefon, 3000 mAh batarya 闣r ile arj sorununu ortadan kaldryor.

    鈤tn Teknik 畤ellikler
    Qualcomm Snapdragon 615 yonga seti ile donatlm Huawei G8, en yeni teknolojiyi yksek performansla birlikte sunuyor. 8 蔒kirdek Cortex ilemcisi ile mkemmel bir hz deneyimi yaatan rn, Adreno 405 grafik ilemcisi ile uygulama, video ve oyunlar daha e簰enceli ve keyifli h滎e getiriyor. Micro SD kart deste簨 ile istenildi簨nde 64 GBye kadar artrlabilen 32 GB dahili depolama alan ve 3 GB bellek kapasitesine sahip akll telefon, istedi簨niz tm video, resim, dosya ve uygulama ihtiya蔮arnza cevap verebilecek yeterlili簨 sunuyor. 5.5 in IPS LCD geni ekran ve 1920x1080 piksel 踤znrl蹞 ile kusursuz bir g顤ntleme deneyimi sunan Huawei G8, canl ekran renkleri ve parlakl蹥yla g驆 kamatryor. Corning Gorilla Glass 3 teknolojisi, darbe ve 蓾zilmelere kar telefon i蓾n maksimum koruma ortam hazrlarken, safir kamera lens koruyucusu da olas hasarlara kar koruma sa簰yor. Parmak izi alglama teknolojisi ile st dzey koruma sunan cihaz, Huawei tarafndan gelitirilen Android iletim sistemi arayz Emotion UI uygulamasnn gelitirilmi ve gncellenmi h滎iyle karnza 踦kyor. Bu arayz sayesinde, men ve uygulamalar aras ge蓾lerde ve kullanmlarda beklenenin stnde hz sa簰yor.
    AlntAlnt

  8. #58
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Casper Via A2 32 GB - 1339 TL

    20+8 MP 蓾ft 霵 kamera, 120 derecelik geni 蔒kim a踦syla selfielere 蔞k daha fazla kii s簠rmay ve daha net arka plan detay elde etmeyi sa簰ar. Yksek 踤znrlkl 16MP arka kameras, dk kta bile net ve muhteem foto繢aflar 蔒ker. Soft fla 蔞k daha parlak detaylar sunarken, ger蔒k zamanl portre modu ve ayarlanabilir diyafram aral蹥 ile odak ve netli簨 istenilen ekilde dzenleyerek mkemmel selfie imkan sunar.

    Kusursuz Platin
    Altn kum par蓷cklarnn ilham verdi簨 platin gri ve kar beyaz rengin oluturdu繠 g驆 alc metal tasarm, VIA A2yi daima g驆 霵nde tutar. Arka parmak izi okuyucusu harika selfieler 蔒kerken, hzl ekilde men ekranna ge蓾i sa簰ar.

    Daha Fazla Ekran Alan ile Rahat Kullanm
    5.7 Full LCD HD+ IPS Extreme ince ve oval 蔒r蔒ve ekran, tm videolar daha uzun ekranda, daha geni izletir. 18:9 ekran, 16:9 ekrana g顤e %17ye kadar daha fazla ekran-kasa oran sa簰ar. 1440x720 ekran 踤znrl蹞; daha geni g顤 a踦s sa簰ayarak, internette surf yapmay, oyun oynamay ve video izlemeyi yepyeni boyuta tar.

    鈤tn ilemci 蔒kirde簨 ile Ultra Performans
    VIA A2nin sahip oldu繠 MSM8937 Octa Core ilemcisine btnlemi 3GB RAM; hem arka planda stn ekilde uygulamalar y霵etir, hem de uygulamalarn stn performansla 蓷lmasn sa簰ar. En gzel anlar saklamak i蓾n 32GB dahili hafza ve arttrlabilir 128GB ile tm foto繢af ve videolar artk cepte.
    AlntAlnt

  9. #59
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Asus Zenfone Max Plus - 32 GB 1399 TL

    Asus Zenfone Max Plus ZB570TL 32 GB 畤ellikleri
    Tam g顤l geni ekran ile 霵e 踦kan Asus Zenfone Max Plus ZB570TL 32 GB, gelimi 蓾ft kamera sistemi ve geni batarya kapasitesi sayesinde g蔮 bir telefon ihtiya蔮arna cevap veriyor. Aktif yaam tarzna ayak uyduracak 驆elliklerle donatlan model, kullanclarna hz kazandran pratik detaylar barndryor.

    Kullanclarn 畤grletiren Detaylar

    Asus Zenfone Max Plus ZB570TL 32 GB 驆ellikleri i蔒risinde, kullanclarnn hayatn kolaylatran ve hayatlarna hz katan detaylar 霵e 踦kyor. Aktif sosyal medya kullanclarnn ihtiya duydu繠 驆elliklere sahip olan telefon, yksek 踤znrl簟 sahip geni ekran ve yenilik蓾 tasarm sayesinde geni ekrana sahip akll bir telefondan 蔞k daha fazlasn sunuyor.

    Kompakt Tasarmda Geni Ekran Deneyimi: 5.7" ekran boyutuna sahip modeller arasnda yer alan cihaz, kompakt tasarm sayesinde dinamik bir g顤nm kazanyor. Standart 5.2" ekranl bir telefon g饘desi bykl蹞ne, 5.7" ekran s簠ran Asus, %80 ekran / g饘de orannn keyfini kullanclarna sunuyor. Tam g顤nl ve ultra kenarl bir 蔒r蔒veye sahip olan ekran, 2160 x 1080 踤znrl蹞 sayesin kullanclarn foto繢af, video, oyun ve internet i蔒riklerinden daha fazla keyif almalarn garantiliyor.

    Premium Tasarm: Asus Zenfone Max Plus ZB570TL 32 GB, premium detaylara sahip dayankl metal g饘de tasarm ile 霵e ge蓾yor. Daha geni g顤 a踦s i蓾n 2.5D kavisli camla desteklenen tasarm, inceli簨 ve hafifli簨 bir arada sunuyor. Sezgisel iletiim i蓾n parmak izi sens顤 arka ksmda yer alan telefon, 0.3 saniyede ekran kilidini a蔂ay baaryor.

    Gelimi パft Kamera Sistemi: パft kamera sistemi ile desteklenen arka kameraya sahip olan Asus Zenfone Max Plus ZB570TL 32 GB, profesyonele yakn seviyede foto繢aflar 蔒kmenize imkan veriyor. 8 MP 2. kamera ile desteklenen 16 MP ana kamera, F2.0 diyafram a踦kl蹥na sahip lensi sayesinde kaliteli foto繢aflara imza atyor. 120o geni a踦l arka 蓾ft kamera sistemi, etkileyici manzaralardan daha fazla kiiyi s簠rmanz gereken kalabalk foto繢aflara 蔞k daha iyi 蔒kimler yapmanza olanak tanyor. Standart akll telefon kameralarna oranla %200 daha geni g顤 alan sunan arka kamera, foto繢af ve video 蔒kimlerinde 蔒r蔒ve i蓾ne daha fazla manzara ve insan s簠rmanza izin veriyor.

    16 MP 琄 Kamera: Sfr deklan顤 gecikmeli yksek 踤znrl簟 sahip 驆蔒kimlere imza atabilmeniz i蓾n 16 MP 霵 kamera ile gelen model, 驆蔒kimlerde muhteem netli簨 yakalamanza imkan veriyor. Kristal berrakl蹥nda g顤ntl konumalar yapabilece簨niz 驆蔒kim kameras, canl gzelletirme efektlerinden faydalanmanz sa簰yor.

    Sezgisel Gzellik Modu: Sezgisel gzellik modu ile desteklenen 霵 kamera, 驆蔒kimlerinizi 蔒itli 蔒kici gelitirme efektlerinden faydalanma frsat sunuyor. Krklklar yumuatmaktan cilt tonunu dzenlemeye kadar farkl uygulamalar yapabilece簨niz mod, foto繢af ve video 蔒kimlerinizde sizin yannzda oluyor.

    Yksek Kapasiteli Batarya: 4130 mAh batarya kapasitesine sahip olan Asus Zenfone Max Plus ZB570TL 32 GB, oyun oynamanz, uzun videolar 蔒kmeniz ya da telalanmadan sevdiklerinizle uzun uzun konuabilmeniz i蓾n yeterince g sunuyor. Geni batarya kapasitesine ra繜en hafif ve kompakt tasarmdan 鐰n vermeyen model, 26 gne kadar 4G bekleme ve 13 saate kadar video oynatma sresi kazandryor. 鈤telik akll g y霵etimi teknolojisi sayesinde, 2 kata kadar daha uzun pil 闣rnn tadn 踦karmanza imkan veriyor.

    Gelimi Hzl 溍rj: Yksek kapasiteli bataryas i蓾n hzl arj 10W (5V / 2A) olana蹥 sunan Asus Zenfone Max Plus, 3 saat i蔒risinde 4130 mAh'lik bataryasn tamamyla dolduruyor. 15 dakikalk arj sresi ile 3 saatlik konuma imkan sunan telefon, Super Saving mod sayesinde daha fazla batarya 闣rne ihtiya duydu繠nuz anlarda sizi destekliyor. Super Saving mod, %10'luk arj seviyesinde 67 saatlik bekleme sresi sunacak kadar etkili 蓷lyor.

    Face Unlock 畤elli簨: Telefonunuzdaki verilere sadece sizin ulamanz i蓾n gelitirilen model, parmak izi sens顤nden sonra yz tanma teknolojisini de kullanyor. Gvenilir, hzl ve pratik bir ekilde telefon kilidini a蔂anz i蓾n suratnz kullanmanz yeterli oluyor. Ellerinizde eldiven varken ya da elleriniz slakken kullanabilece簨niz teknoloji, gvenli簨nizi artrmann da bir yolu oluyor.
    AlntAlnt

  10. #60
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanc Resmi (Avatar)
    閍elik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.869
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.042 Toplam

    Standart Cevap: Trkiye'de satlan en pahal akll telefonlar!

    Zamlardan sonra cep telefonu fiyatlarna dikkat!

    D饘iz kurundaki art cep telefonu fiyatlarn artrd. Piyasayada telefonlar sizler i蓾n sraladk ve tercih yaparken dikkat etmeniz gereken konular bir araya getirdik.
    D饘iz kurlarndaki artla beraber bata Apple olmak zere bir蔞k retici Trkiye'de sattklar telefonlarn fiyatlarna zam yapt. Yaplan zamlarla beraber 驆ellikle amiral gemisi telefonlarn fiyatlar 蔞k artt. Ancak fiyatlarn artmas uygun fiyatl telefon bulunamayaca蹥 anlamna gelmiyor.

    Dolar kurunun 4.84e dayanmasyla akll telefon satclar da kampanyalarn durdurarak zam yapmaya balad. Android cihazlara yaklak yzde 10 zam gelirken iPhoneun fiyat yzde 25 artt. Buna g顤e 256 GBlk iPhone X 8600 liradan, Note 8 ise 5200 liradan sata sunuldu. Ancak b騽le bir d霵emde bile bt蔒yi pek zorlamadan g蔮 bir telefon almak mmkn.

    Yapaca蹥nz k踙k bir aratrma ile cebinize uygun, czdannn hafifletmeyecek uygun fiyatl se蔒nekler de bulabiliyorsunuz. Posta gazetesinden Murat Glderen'in haberine g顤e telefon se蓾mi yaparken dikkat edilmesi gereken ilk ey ihtiyac do繢u belirlemek. Yani e簟r st dzey oyunlar oynamayacak, geni a踦l ve ultra yksek 踤znrlkl videolar 蔒kmeyecekseniz orta segment bir telefon size yeter ve artar bile. 3-4 GB RAM, 16-32 GB dahili bellek, 5 Megapiksel 霵, 12 Megapiksel arka kamera gibi 驆ellikli cihazlar 900 TLden balyor. Pazarda yerli telefonlar da devlere meydan okuyor.
    AlntAlnt

 

 
6. sayfa - 14 sayfa var BirinciBirinci ... 2345678910 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Trkiye'de satlan st dzey akll telefonlar
    Von usta_399 im Forum Di簟r Markalar Nexus, Alcatel, Trident, Concord
    Cevaplar: 26
    Son Mesaj: 11.04.2018, 23:42
  2. Trkiye'de satlan st dzey akll telefonlar
    Von usta_399 im Forum Oyun, Program, Musik, Videos...
    Cevaplar: 26
    Son Mesaj: 6.04.2018, 23:40

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Ykleme Yetkiniz Yok
  • Mesajnz De簨tirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.070.580.73717 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (246897)