Google’ýn en yeni iþletim sistemi Android Q, pek çok yenilikle geliyor.

Geçtiðimiz sene
iAndroid pie Beta güncellemesini kullanýcýlara sunan General Mobile, bu sene de Android Q Beta güncellemesini GM 8 ve GM 9 Pro modellerine sunmaya baþladý. Beta sürümü ile birlikte yeni iþletim sisteminin getirdiði yenilikleri pek çok kiþiden önce deneyimleyebilir ve bu sürümü kullanmaya baþlayabilirsiniz.


GM 8 ve GM 9 Pro Android Q Beta programýnda!




Kullanýcýlar yeni güncelleme ile birlikte Android Q’nun karanlýk mod, geliþmiþ uygulama izinleri, masaüstü modu, akýllý kilit, dahili ekran kaydetme gibi özelliklerinden faydalanabilecekler.
Güncellemeye siz de dahil olmak istiyorsanýz

[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] için[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz],



GM 8 için [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]týklayarak formu doldurabilirsiniz.

Güncellemenin henüz beta aþamasýnda olduðunu ve günlük kullanýma uygun olmayabileceðini de belirtelim. Yüklemeler öncesinde kiþisel verilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederiz.

General Mobile destek ekibi tarafýndan yapýlan açýklamaya göre yazýlým güncellemesi þu an için aktif deðil. Ön talep aþamasýndan sonra tarih belirlenip, kullanýcýlara toplu bir þekilde daðýtým yapýlacak. Bu sürenin kýsa olmasýbekleniyor.

Daha fazla detay için General Mobile’in resmi internet sitesindeki[Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz] göz atabilirsiniz.

General Mobile GM 9 Pro özellikleri

GM 9 Pro 6,1 inçlik Full HD+ AMOLED ekrana sahip. 2160 x 1080 piksel çözünürlüðe sahip olan bu ekraný ise Corning Gorilla Glass 5 koruyor. Biyometrik doðrulamaya gelince, telefonun parmak izi sensörü arka kasaya yerleþtirilmiþ durumda. Dolby Atmos teknolojisinden yararlanan GM 9 Pro, çift hoparlör desteðisunuyor.
GM 9 Pro teknik özelliklerine geçtiðimizde, iþlemci tarafýnda Snapdragon 660platformunu kullanýlan telefonda, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafýzaya yer verilmiþ. Bu dahili hafýzayý microSD kart yardýmýyla 256 GB’ye kadar çýkarabiliyorsunuz.