Selam. Bu image ile IPTV kullanımı nasıl acaba, bir sorun var mı? Bir de ue Plustan sonraki cihazınız ne olacak, benim cihaz da 4 yılını tamamladı. Hala iyi çalışıyor ama artık yavaşladı. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum da. Teşekkürler.
Selam Arkadaslar,
Gigablue UE Plus ile olan birlikteligimiz sona yaklasti, artik onu emekli ettim.
Onunla yola devam etmek isteyen arkadaslar icin son bir Backup hazirladim ve sunuyorum.
Freeserver 6.7.3 yüklendi sari tusa basarak serverleri güncelleyebilirsiniz.
Levi45 Multicam 6.3 yüklendi icinde her türlü Cam mevcut iclerinde en iyi verim alinan
Oscam, Ncam ve Gcam var. Digerleri pek randimanli calismiyor.
Settings olarak Astra, Türksat ve Hotbirt var.
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Iyi Günlerde Kullanin,
Kolay Gelsin!
Selam. Bu image ile IPTV kullanımı nasıl acaba, bir sorun var mı? Bir de ue Plustan sonraki cihazınız ne olacak, benim cihaz da 4 yılını tamamladı. Hala iyi çalışıyor ama artık yavaşladı. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum da. Teşekkürler.
IPTV de normal kanallar iyi calisiyor ama film kanallari ve vod larda takilmalar oluyor.
Malum 6 senelik cihaz bununla bu kadarmis demekki.
Gigablue Trio almaya karar verdim. Özellik olarak Octagon ile ayni,
GigaBlue UHD Trio 4K
CPU: ARM Cortex A53, Quad core 64bit, 15.000 dmips
CPU
Hisilicon 1,6 GHz 4 x Core
RAM
1GB DDR4
FLASH
8GB MMC FLASH
Kernel
4.4.35
Front
IR Receiver
1 x IR
Button
8 x Button
Indecater LED
2 x LED
Front Display
4 Digit / 7 Segment Display
USB 2.0
1 x USB Host
CI-Modul
-
SmardCard
1 x S/C Slot
Rear
DVB -S2x IN
1 x Input
DVB -S2 OUT
-
C/T/T2 Tuner
DVB-C/T/T2/
WLan
Optional
Bluetooth
Optional
SD CARD
1
HDMI
1 x 2.0 HDMI Output
USB 2.0 / 3.0
1 x USB Host / 1 x USB Host
S/PDIF
1 x Optical
RS-232
1
Ethernet
1 x RJ45: 10/100/1000 Mbit (1 x Gbit)
Power Switch
1 x I/O Switch
DC Input Jack
1 x Jack
Konu Mesut64 tarafından (18.11.2019 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
IPTV için güzel haber.
Bendeki UE plus ile D Smart kullanıyordum ama son zamanlarda modülü tanımamaya başladı. Ben de TV ye taktım o şekilde izliyorum. Ama biraz zahmetli oluyor direkt ue plus üzerinden izleyememek. Sizin geçeceğiniz cihaza baktım ama modül girişi yok sanırım. D Smart modülü takabileceğim girişi olan bir model önerme şansınız olur mu?
Veya bendeki gigablue ue plus modül girişini nerede tamir ettirebilirim? Teşekkürler.
Paylaş