dream one konuda varsa forumdaşların soruları,tecrübelerime göre cevaplamaya çalışırım.
dream one konuda varsa forumdaşların soruları,tecrübelerime göre cevaplamaya çalışırım.
Güzel insanlar güzel atlara binip gittiler,
Demirin tuncuna,insanın pixxne kaldık.
Y.Kemal
Cihazdan mennun musunuz. Dm900 dm920 den görüntü kalitesi fark nedir. Teşekkürler
bazid Usta Dreamone'ı satmıştı.
Mega 180 cm hareketli parabol anten,
24" motor kolu, Sharp beyaz LNB
DM 900 UHD 4K - Open ATV 7.5, Open ATV 7.5.1
Degerli akadas bana acil dreambox one image lazim icinde hazir oscam ve openpli yada saglam calisir olanlar cünkü hd kanallari acmiyor yurtdisi dayim oscamla baglanti kuramadi veya beceremedim ustalardan yardima ijtiyacim var bi destek olunursa tesekkür ederim tabii diyer yardimci olan ve olamayanlarada selamlar kolay gelsin
Münkünse
Degerli arkaslar ben dreambox one ile iptv seyir etmek istedim fakat kanallardan hic menmun deyilim yani donmalar durmalar ses görüntü birbirine karisiyor ayni iptv android de sorunsuz net DM one in imajelerini deyistirdim aynisi düzelme yok Anlayan arkadaslardan yardim almak mantikli aynisini yasayip duzenleyenler yada anlayanlar lutfen bi el atin sorun nedir ne yapmali cözelim . herkese kolay gelsin cevaplarinizi beklerim ...
dreambox one cihazım mavi ekranda kaldı gboot.bin dosyası yüklemesi yaptıktan sonra oldu. cihazım ip alıyor imaj da yüklüyor ancak yeniden başlatınca mavi tuş ekranında kalıyor yardımcı olursanız sevinirim
Anladigim kadar yüklü olan imaj 2.5 asil lazim olan 2.6 olacak büyük ihtimal degistirince dream one yerli yerince calismali
amaja gelince orginal imaj bulman gerek bu durumda zaman harcayip aramalisin bircok siteler var hep üyelik istiyor bi arasti kolay gelsin Celal kardes
Paylaş