Almanya'da Dreambox two satışı ve stoklarında olan yer var mı?
Almanya'da Dreambox two satışı ve stoklarında olan yer var mı?
Konu suatak tarafından (24.10.2024 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
HM Sat'a bir bakın.
Mega 180 cm hareketli parabol anten,
24" motor kolu, Sharp beyaz LNB
DM 900 UHD 4K - Open ATV 7.4
Sami Ertega HM Sat sitesini kontrol ettiğimde uzun süredir mevcut değil gözüküyor.Sami Ertaga Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Mail atıp stok durumunu sordum.
Konu suatak tarafından (25.10.2024 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.
Hala Almanya'da satan market bulamadım, Almanya'dan yardımcı olacak arkadaşlar yok mu?
Cihazlarına destek vermeyi durduran firmadan halen cihaz almak ne kadar doğru olur düşünmek lazım.suatak Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Kim Hakkımda ne Düşünüyorsa Allah ona 10 Mislini Versin
İşlemcisinden dolayı bu cihazı düşünüyordum, ama destek yoksa tabiiki düşünürüm. Cihaz tavsiyelerine açığım.Elvis Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Bildiğim kadarıyla firma destek veriyor. Sanırım el değiştirdi.
Mega 180 cm hareketli parabol anten,
24" motor kolu, Sharp beyaz LNB
DM 900 UHD 4K - Open ATV 7.4
*Dreambox One Ultra HD 2x DVB-S2X MIS Tuner 4K 2160p E2 Linux Dual Wifi H.265 HEVC
*Dreambox DM900 RC20 UHD 4K 1x Dual DVB-S2X MS Tuner E2 Linux PVR ready Receiver
Bu iki receiver arasında kaldım, DM 900 ün işlemcisi daha yavaş olmasına rağmen ekranlı olması 900 e daha yakın olmamı sağlıyor. Hala DM800SE kullanıcısıyım artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum. 24 Kasımda bir yakınım Almanya'da olacak, ikisinde birini almak istiyorum tavsiyelere açığım.
Konu suatak tarafından (28.10.2024 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.
Acıyaz'a önerim sanırım 900hd veya 920hd olurdu, çok güzel cihazlar, kendim kullanıyorum.
Kendim için DM900 kardeşim için DM one almaya karar verdim.KARA ALI Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
Paylaş