TTNET VİTAMİN Yarışması´nda başarılı olan öğrencilere sertifikaları, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk´un katıldığı bir törenle verildi.

Genişbant internet bağlantısının yanı sıra abonelerine yenilikçi çözüm ve hizmetler sunan TTNET, interaktif eğitime destek projeleri kapsamında hayata geçirdiği TTNET VİTAMİN eğitime destek paketi ile hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin eğitimle ilgili konularda bilişim teknolojilerini kullanma alışkanlığı kazanmasını amaçlıyor.

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] web adresi üzerinden erişilebilen TTNET VİTAMİN eğitim paketi sayesinde ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıfta okuyan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerinin içeriklerine ulaşabilecek.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ve Sebit Genel Müdürü Ahmet Eti’nin katılımıyla Ankara SwissOtel’de gerçekleştirilen basın toplantısında tanıtılan TTNET VİTAMİN ile öğrenciler; ders kitabı maketi üzerinden konuları rahatlıkla takip edip 3 boyutlu canlandırmalar, interaktif etkinlikler ve çözümlü örneklerle anlatılan konular sayesinde derse kolaylıkla hazırlanabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu eğitim paketi TTNET VİTAMİN’i, TTNET ADSL aboneleri yıllık 36 YTL ödeyerek satın alabiliyor ve [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] web sitesi üzerinden kayıt yaptırarak hemen kullanmaya başlıyor.

Düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, “TTNET VİTAMİN eğitim destek paketinin, çocukların eğitimlerinde interneti kullanmayı alışkanlık haline getirmelerine katkıda bulunmasını ümit ediyoruz. Öte yandan çocuklarımıza internetle ders çalışmanın keyfini yaşatıyor, onları teknolojiyle buluşturuyoruz. Yaptığımız pazar araştırmasından gördük ki öğretmenler ve veliler, TTNET VİTAMİN’in özellikle ders tekrarını zevkli hale getirmesi, evde ödev yapmayı ve çalışmayı keyifli kılması, müfredat ile uyumlu olması ve konuları canlandırmalar ile anlatmasından dolayı çok faydalı olacağını düşünüyor” dedi.