turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


8 sonuçtan 1 ile 8 arası
  1. #1
    Senior Member -=sezo=- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    7.173
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    878 Toplam

    Standart Galatasaray UEFA´ya devam Herta Berlin 0:1 Galatasaray

    İKİNCİ BERLİN ZAFERİ: 0-1

    Tıpkı 1999'daki gibi! Galatasaray UEFA Kupası B Grubu'ndaki son maçında Hertha Berlin'i 1-0 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi. Berlin Olimpiyat Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren gol 69. dakikada penaltı vuruşundan Milan Baros'tan geldi. Sarı-kırmızılılar grubundaki dördüncü maçında üçüncü galibiyetini alarak puanını 9'a yükseltti ve grup liderliği için son maçları beklemeye başladı. Hertha Berlin ise gruptaki ilk yenilgisini alıp üçüncü maçı sonunda 2 puanda kaldı. Galatasaray deplasmanda rakibine çok az pozisyon verirken, yıldızlarının etkili futbolu ve arzusuyla maçı kazanmasını bildi.
    Galatasaray 1999-2000 sezonunda UEFA Kupası'na giden yolda Hertha Berlin'i Şampiyonlar Ligi grup maçında mağlup ederek UEFA Kupası'na gitme yolunda büyük bir adım atmış ve aynı yıl UEFA Kupası'nı almayı başarmıştı.
    BAROS GOLLERE DEVAM...
    Süper Lig'de Galatasaray'ın oynadığı son maçta üç gol atan Milan Baros, Hertha Berlin maçını da boş geçmedi. Kewell'ın sol kanattan yaptığı ortada top Bergen'in eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Temsilcimizin 69. dakikada kazandığı penaltıda topun başına geçen Baros topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek ağları sarstı. 1-0.
    G.SARAY'DA BEKLENEN 11 SAHADA...
    Sakat ve cezalı oyuncularından yoksun Berlin deplasmanına çıkan Galatasaray beklenen bir 11'le sahaya çıktı. Kalede her zaman olduğu gibi De Sanctis'e görev veren Skibbe, savunmada sakatlıktan kurtulan Hakan Balta'ya yeniden görev verdi. Balta'nın yanında Servet, Meira ve Sabri görev alırken, orta sahada Mehmet Topal, Barış, Arda, Kewell ve Lincoln beşlisi forma giydi. Skibbe ileri uçta ise Milan Baros'u tek forvet olarak sahaya sürdü.
    KAPTAN LİNCOLN...
    Galatasaray'ın Berlin deplasmanında Hertha Berlin ile oynadığı karşılaşmada takım kaptanı olarak sahaya Cassio Lincoln çıktı. Ümit Karan'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatması, Ayhan'ın da cezası nedeniyle bu maçta yer alamaması nedeniyle sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı yıldızı Lincoln sahaya kaptanlık pazu bandıyla çıktı.
    İLK YARIDA İSTENEN FUTBOL...
    Temsilcimiz Galatasaray UEFA Kupası gruplarındaki son maçına son derece iyi başladı. Arda, Lincoln, Kewell ve Baros ile rakip kalede etkili olan temsilcimiz rakip kalede ilk 45 dakikada ciddi tehlikeler yarattı. Orta sahada Barış ve Mehmet Topal'ın etkili futbolları Hertha Berlin'in organize olmasına izin vermedi. Galatasaray'ın top kayıplarını bekleyen Hertha Berlin ileride yalnızca Pantelic'i bırakarak kontra ataklarla gol ararken, Galatasaray orta sahada ayağa paslarla oyunun kontrolünü elinde tuttu. Lincoln'ün arzulu futbolu ve şutları ilk yarının en fazla dikkat çeken yönüydü.
    İKİNCİ YARIDA MÜTHİŞ BİR TEMPO...
    Berlin'de oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında müthiş bir tempo vardı. Hertha Berlin ikinci yarının ilk dakikalarında etkili olsa da Galatasaray golü bulan taraf oldu. Baros ile penaltıdan öne geçen temsilcimiz Hertha'nın riskleri almasıyla farkı açabilecek şansları da yakaladı. Kalesinde de tehlikeler yaşayan Galatasaray, rakibine beraberlik şansı vermedi.
    DE SANCTİS MÜTHİŞ ÇIKARTTI...
    Galatasaray'ın İtalyan kalecisi Morgan De Sanctis maç 0-0 devam ederken müthiş bir kurtarış yaptı. 66. dakikada Hertha Berlin kalabalık bir şekilde geldi, Voronin ceza sahası dışında bekleyen Kacar'ın önüne topu çıkarttı. Kacar bekletmeden gelişine çok sert vurdu, De Sanctis bu sert şutu müthiş çıkarttı. De Sanctis 75. dakikada bu kez bir yan topta büyük bir hata yaptı, top ağlarımıza gideceği sırada Servet topu çizgden çıkarttı.
    LİNCOLN VE PANTELİC...
    Galatasaray'ın yıldızı Brezilyalı Cassio Lincoln ve Hertha Berlin'in Sırp yıldızı Pantelic ilk yarının en etkili isimleriydi. İki yıldız etkili futbolları ve şutlarıyla kalitelerini ortaya koydular. Pantelic, Galatasaray savunmasının az adamla yakalandığı pozisyonlarda etkili olurken, Lincoln attığı sert şutlarla sarı-kırmızılı taraftarları ayağa kaldırdı ancak golü bulamadı.
    SANKİ ALİ SAMİ YEN...
    Sarı-kırmızılı temsilcimizi bu kritik maçta yaklaşık 40 bin gurbetçimiz yalnız bırakmadı. Saatler öncesinden Berlin Olimpiyat Stadı'nı doldurmaya başlayan gurbetçilerimiz Galatasaray'a adeta deplasmanda olduğunu unutturdu. Maç boyunca hiç susmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Hertha Berlin taraftarı tezahürat yapmaya her başladığında ıslıklarla rakip takım taraftarlarının sesini bastırdı.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    5. dakikada Raffael'in pasında topla ceza sahasına giren Pantelic'in vuruşunda top kaleci De Sanctis'de kaldı.
    7. dakikada Milan Baros, ceza sahası yayı üzerinde Friedrich'in müdahalesiyle yerde kaldı. Galatasaray, kaleyi karşıdan gören tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu paslaşarak kullanan Lincoln, topuk pasıyla Kewell'ı gördü. Kewell'ın sert vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
    13. dakikada Lincoln'ün pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Milan Baros, topa vurmakta gecikince pozisyonunu kaybetti ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
    19. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Pantalic'in yerden vuruşunda kaleci De Sanctis, topu kontrol etti.
    20. dakikada Lincoln'ün ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Drobny, güçlükle topu üstten kornere çeldi.
    24. dakikada Lincoln, ceza sahası dışından mükemmel vurdu, kaleci Drobny aynı güzellikle topu köşeden kornere çeldi.
    40. dakikada Lincoln'ün ceza sahası dışından yerden sert vuruşunda kaleci topu iki hamlede kontrol etti.
    41. dakikada topla ceza sahasına giren Lincoln, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Pozisyonda Galatasaraylı futbolcular penaltı beklerken, hakem kendisini aldattığı gerekçesiyle Lincoln'e sarı kart gösterdi.
    45. dakikada Kewell'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Milan Baros, önce topu kontrol etti, ardından gelişine sert vurdu. Defanstan da seken topu kaleci Drogby kontrol etti.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    56. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Arda, pasını müsait pozisyondaki Milan Baros'a çıkardı. Milan Baros, topu ayağından açınca defans tehlikeyi önledi.
    59. dakikada kaleci Drobny'nin eliyle başlattığı atakta Barış'ın müdahale edemediği topu kontrol eden ve ceza sahasına sokulan Voronin, pasını Pantalic'e çıkardı. Pantalic'in içeriye yerden ortasında Voronin'in vuruşunda defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
    66. dakikada Kacar'ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci De Sanctis topu güçlükle kornere çeldi.
    69. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Kewell'ın içeriye ortasında Von Bergen topa elle müdahale etti. Maçın hakemi, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Milan Baros, topla kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 0-1
    72. dakikada Dardai'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
    75. dakikada ceza sahasına yapılan ortada kaleci De Sanctis'in müdahale edemediği topa arka direkte Kacar vurdu. Kaleciyi geçen topu Servet, çizgi üzerinden kornere gönderdi. Voronin'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda Simunic'in kafa vuruşunda kaleci De Sanctis, topu üstten kornere çeldi.
    87. dakikada Voronin'in pasıyla ceza sahasına giren Domovchiyski'nin plase vuruşunda kaleci De Sanctis topu kontrol etti.
    90+4'de sol kanatta kazanılan serbest vuruşu kullanan Voronin, pasını ceza sahası dışındaki Friedrich'e çıkardı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından sert şutunda kaleci De Santics topu sektirdi. Kaleciden dönen topta kale önünde Raffael, Barış ile ikili mücadelesinde yerde kaldı. Hertha Berlinli futbolcular, bu pozisyonda penaltı bekledi, ancak maçın hakemi oyunu devam ettirdi.
    STAT: Berlin Olimpiyat
    HAKEMLER: Nicola Rizzoli, Andrea Stefani, Giuseppe De Santis (İtalya)
    HERTHA BERLİN: Drobny, Chahed (Von Bergen dk. 46), Friedrich, Simunic, Stein, Ebert (Domovchiyski dk. 71), Dardai, Kacar, Raffael, Voronin, Pantelic (Cicero dk. 65)
    YEDEKLER: Gang, Kaka, Chermiti, Lustenberger
    TEKNİK DİREKTÖR: Lucien Favre
    GALATASARAY: De Sanctis, Sabri (Emre Güngör dk. 79), Meira, Servet, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Kewell, Arda (Volkan dk. 90+2), Lincoln, Milan Baros (Nonda dk. 85)
    YEDEKLER: Aykut, Yaser, Emre Aşık, Mehmet Güven
    TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
    GOL: Milan Baros (dk. 69 pen.)
    SARI KARTLAR: Chahed, Simunic, Von Bergen, Dardai, Drobny, Voronin (Hertha Berlin), Lincoln, Nonda, Meira (Galatasaray)
    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKI KANDIR.
    TOPRAK EGER UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    Senior Member lange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    4.285
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    321 Toplam

    Standart Cevap: Galatasaray UEFA´ya devam Herta Berlin 0:1 Galatasaray

    slm
    bu berlin GS bayagi ugurlu geliyor basarilar cimboma
    AlıntıAlıntı

  3. #3
    Senior Member volkan55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    838
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    7 Toplam

    Standart aslan cimbom

    helal olsun cimboma almanlarla kedinin fareyle oynamasi gibi oynadilar isallah finalide kadiköyde oynarlar

    Altin atesle, kadin altinla, erkek kadinla imtihan edilir.
    AlıntıAlıntı

  4. #4
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.898
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    693 Toplam

    Standart Cevap: Galatasaray UEFA´ya devam Herta Berlin 0:1 Galatasaray

    Sezo sen maçı canlı seyrettin değilmi ?
    Cimboma bu yakışırdı zaten
    Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
    -W. Butler-


    Ok gibi doğru olsam, yabana atarlar beni,
    Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,
    Doğruda aç görmedim; eğride tok,
    Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok.

    Mevlana
    AlıntıAlıntı

  5. #5
    TDW Team-Co Admin TA69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    4.495
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    441 Toplam

    Standart Cevap: Galatasaray UEFA´ya devam Herta Berlin 0:1 Galatasaray

    bukadar golde kacarmiydi, cimbom avrupada bir baska oynuyor.
    "Kalbin gıdası iman, aklın gıdası faydalı ilimdir."
    AlıntıAlıntı

  6. #6
    Senior Member -=sezo=- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    7.173
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    878 Toplam

    Standart Cevap: Galatasaray UEFA´ya devam Herta Berlin 0:1 Galatasaray

    Valla usta bu kadar gol kacarmiydi derken ben fazla gol pozisyonu görmedim.
    Insan ciplak gözle izleyince pek o kaniya varmiyor.
    Gerci mactan fazla bir sey anlamadik.Stadt olimpiyat stadi,Tribün sahaya bayagi uzak.Diger kale agzinda ne oldu görmesi cok zordu,hatta onlara %100 2 penalti varmis ama bir göremedik.Eve telefon actim ögle ögrendim.Düsün maci stadta bakiyorsun, pozisyonlari evden ögreniyorsun.Birader gülüyor,kim kime sormasi gerekiyor diyor.
    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKI KANDIR.
    TOPRAK EGER UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
    AlıntıAlıntı

  7. #7
    Senior Member Nisbet3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    783
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    55 Toplam

    Standart Cevap: Galatasaray UEFA´ya devam Herta Berlin 0:1 Galatasaray

    Usta sen birde yeni aslantepe olsun orda izle zevkini bence o zaman alacan bu isin ehehehe..Olimpiyat statlari aslinda futbol icin cok buyuk ve bence gereksiz statlar sadece futbol icin olmali seyirci sahanin her yerini iyi gorebilmeli...


    Bir çivi bir nalı, bir nal bir tırnagı, bir tırnak bir ayagı, bir ayak bir atı, bir at bir kumandanı, bir kumandan bir vatanı mahvedebilir....
    AlıntıAlıntı

  8. #8
    Senior Member -=sezo=- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    7.173
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    878 Toplam

    Standart Cevap: Galatasaray UEFA´ya devam Herta Berlin 0:1 Galatasaray

    Haklisin usta.
    Ben yanilmiyorsam yil 86da Kölne Monaco Galatasaray macina gitmistim ve oradada terasda idik prekazinin gölü tam önümde oldu ama inan Topu bir nokta gibi görüyorduk.
    En iyi stadlar sadece futbol icin olan stadlar.
    Keza 2 defa Bayern Münih e bakamaya gitmisdim eski Bayern Olimpiyat stadina oradada aynisi idi.
    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKI KANDIR.
    TOPRAK EGER UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
    AlıntıAlıntı

 

 

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 8.11.2008, 13:57
  2. Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 3.10.2008, 07:03
  3. Galatasaray farkli Galatasaray-Konya 4:1
    Von -=sezo=- im Forum Futbol
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 28.09.2008, 23:13
  4. Galatasaray UEFA da gruplara kaldı
    Von as11 im Forum Futbol
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 6.10.2007, 05:35
  5. Galatasaray Uefada yoluna devam.
    Von -=sezo=- im Forum Futbol
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 31.08.2007, 01:19

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.156.205.25138 seconds with 20 queries Sayfa Boyutu (216355)