turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Vip Member Batu55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    5.946
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    12.125 Toplam

    Standart Yol Icin KGS Karti

    Slm tatile arabayla gidecek yolcular icin Fatih Sultan Köprüsünde parali gecisler tamamen kalmis.

    Kartlar Otoban Girislerinde satiliyormus fakat bulunur veya bulunmaz ve cok sirabekliyormussun uzun kuyruk beklemek istemeyen Gurbetciler icin Almanya'da Ziraat Bankalarindan KGS kartini temin etme imkani olabiliyormus.
    Almanyadaki Ziraat Banka Sübeleri [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

    Buyurun haber:

    T.C
    ULAŞTIRMA BAKANLIĞI
    Karayolları Genel Müdürlüğü
    İlgi: 08/03/2009 tarihli e-posta mesajınız.

    27 Nisan 2008 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsündeki nakit gişelerin kaldırılmasıyla köprülerde ve otoyol istasyonlarında İdaremiz tarafından ön ödemeli KGS kartı satışı yapılmaya başlanmıştır. Yurtdışından gelecek otoyol kullanıcıları için otoyol girişi olan Edirne Ücret Toplama İstasyonunda ve bankaların yakın şubelerinde KGS kartı satışı yapılmaktadır. Ayrıca Ziraat Bankasından alınan bilgiye göre, banka Almanya’da nakit KGS satışı yapmaktadır. Bankalardan yada ücret toplama istasyonlarından ön dolumlu olarak alınan KGS kartları (depozito bedeli en fazla 3 TL), Türkiye genelindeki tüm Otoyollarda ve Boğaz Köprülerinde kullanılabilir. Otoyollardaki gişelerden para ödeyerek geçmek mümkündür. Ancak, KGS geçişlerine indirim uygulanmasının yanı sıra, gişelerden beklemeden geçiş sağlanmaktadır.

    Kapıkule’den Türkiye’ye giriş yapan 1. sınıf otomobiller için (aks aralığı 3,20 m’den küçük), Avrupa Otoyolu Edirne-Mahmutbey arası 5,50 TL, köprü geçişi 3,25 TL ve Anadolu Otoyolu Çamlıca-Ankara 11,50 TL’dir. Bu ücretler üzerinden KGS abonelerine şu anda % 20 indirim uygulanmaktadır (otoyolda hem giriş, hem de çıkışta KGS kartının okutulması gerekir). Dönüş güzergahında Boğaz Köprülerinde ücret ödenmez.


    A. HulkiTUNCER
    Genel Müdür .
    Otoyolları Dairesi Başkanı


    Temin etmenin yollari


    Kartlı Geçiş Sitemi kartı otoyol ve köprülerden geçmek isteyen tüm motorlu araç sahipleri Halkbankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası, Vakıfbankası ve Bank Asya’nın görevlendirdiği şubelerden ister nakit ister kredili kgs kartı (visa kredi kartı) temin ederek kgs için ayrılmış gişelerden geçiş yapabileceklerdir.KGS kartı çıkartmak için yapmanız gereken size en yakın yukarıdaki belirtrmiş olduğumuz banka şubelerine araç ruhsatı aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdanı, kart bedeli olan ödeme miktarı ve KGS kartı başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.
    BENCE BAYA VAKIT ALIR
    KGS KART ÖZELLİKLERİ


    KGS kartı hem kullanım kolaylığı sağlamaktadır, hem de nakit gişelere oranla daha uygun bir ücretle geçiş sağlamaktadır.

    · KGS kartı ile geçiş yapıldığında normal paralı geçiş gişelerindeki ödeme miktarının aksine motosikletler için %30 diğer sınıf araçlar için %20 daha az ödeme yapılmaktadır.
    · Gişelerde para üstü almak derdi yaşamadan sizin için ayrılmış olan KGS bölümünden sorunsuzca ve hızlı bir şekilde geçiş sağlayacaksınız.
    · KGS kartını kart okuyucuya okutarak daha hızlı ve pratik bir şekilde geçiş sağlanmaktadır. Bu sayede geçişlerde trafik sorunu ortadan kalkmaktadır.
    · Kamyon, tır, motosiklet gibi araçlar OGS cihazı kullanamıyorlar ama bu tip motorlu araçlar gişelerde KGS kartı ile geçiş hakkına sahiptir.
    · KGS kartından bakiye bilgileriniz, karttaki çipte saklıdır ve her kullanıldığında ödenmesi gereken tutar bu bakiyeden düşmektedir.Bakiyenizi kart okuyucu ekranından takip ederek limit olup olmadığını öğrenmeniz mümkündür.


    Lütfen gizli icerikleri görebilmeniz icin soldaki Tesekkür butonunu kullaniniz. Tesekkür butonunu kullandiginiz halede Linkler acilmiyor ise asagidaki nedenlerden kaynaklanabilir!

    Neden 1
    Neden 2


    Neden 3
    Neden 4
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.893
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    685 Toplam

    Standart Cevap: Yol Icin KGS Karti

    ben bu uygulamayi son derece yanlis ve art niyetli buluyorum.
    Dusunsenize kart = 3 tl +27 tl ilk dolum = 30 tl .Yurd disindan gelip bu paryi vereceksin ve diyelim 10 tl lik gecis yaptin ve bir daha 20 yil boyunca bu ulkeye gelmedin,gitti 20 tl.
    Milyonlarca kisi geciyor bu koprulerden - farkli ulkelere ait tir lar vs vs vs.
    İkitane parali gise bulundursan ne olacak,ama paranin gozu kor olsun,pesin aliyorsun ve calisan kimse yok
    Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
    -W. Butler-


    Ok gibi doğru olsam, yabana atarlar beni,
    Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,
    Doğruda aç görmedim; eğride tok,
    Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok.

    Mevlana
    AlıntıAlıntı

 

 

Benzer Konular

  1. Sd karti
    Von memolican im Forum iTGATE
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16.04.2008, 16:54

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.717.527.322.72546 seconds with 14 queries Sayfa Boyutu (178718)