Türkçe uydu platformu Digiturk 3D yayın programları başlar.Doğan mediasoyuz olacak programın yanı sıra HD televizyon Medya Grubu ile Akıllı Cool kanal olun. Akıllı bir seri 12 seri 3-D Planet yanı sıra TV programı 3-D Safari gösterir Harika.Malzeme 3D zaman sistem televizyon Doğru Reality kullanarak mevcut olacak.

3D televizyon yayıncılığı bir dünya lideri olarak kabul ediliyor. İşbirliği Doğan yanı sıra ücretsiz 3D gözlük ve dağıtım teknoloji tutulmasını yardımcı olacaktır. Her iki taraf ileri uzun ve verimli bir işbirliği için baktım.TV 3 boyutlu televizyon yılında Akıllı programı Harika olacak şey tamamen yeni ve özgün için seyirciler.

kaynak :

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

Türkiye'nin Digitürk Pay-TV platformu 3D programlama taşıyan gösterir devi Doğan Medya gelen ve başlatmak için Akıllı 'HDTV kanal Cool onun' olduğunu.

Kendisi Münih tarafından sağlanacaktır Programlama-Telcast Medya Grubu tabanlı. Akıllı Telcast en büyük 12 parçalı seyahat serisi 3-D Planet, kendi 3-D Safari Özel Afrika ve Endonezya ve Mega Shark yapılmış olacak Harika.

Telcast, "CEO'su Thomas Hohenacker bir vizyon bir Alman televizyon büyük innovators olarak bilinen sayesinde 3D programlama dünya çapında bir liderlik iddia ediyor."

Doğan ile bağlantı Doğan's büyük yayın operasyonu (iki üst 3 Türkçe günlük gazetelerin) çıkış, ücretsiz 3D gözlük ve dağıtım hangi Telcast's Doğru Reality sistemini kullanan 3D çıkış, görüntülemek için yayınlar yardımcı olacaktır. "Telcast 3D yapımları 3D gözlük ile büyülü 3-D kalite sunarlar ama, rakiplerinden farklı olarak, ayrıca çıplak göz için," diyor şirketin net görüntü kalitesi kristal garanti.

Angelika Stebbings, Telcast Uluslararası Kıdemli Satış Müdürü olan anlaşmayı müzakere şöyle dedi: "Bu gibi olağanüstü 2-programların D kaliteli tanır Smart HD üzerinde Telcast 3D programlama gösteren olacaktır Harika seviniyorum. Ancak Akıllı izleyiciler Cool sağlamak için grubun liste dergisi D 3D tam nefes kesici etkisi elde-Smart ücretsiz her okuyucu için 3D gözlük taşıyacak. Bu Doğan ile Telcast ilk anlaşma olduğunu ve bunu bir ve karşılıklı olarak yararlı uzun ilişkinin başlangıcı olmasını umuyoruz. "


Bu ayki dıgıtürk dergisinde,
Editör sayfasındaki,Beril Yalçının yazısında:
İZ TV için HD yayın görüntü hazırlıkları ve 3D boyutlu çekimler yapılmış.
Dıgıtürk ile İZ TV iş birliği ile çekilen türkiyenin ilk ve tek 3D ve HD dökümanter filmi ,
yakında DIGITURK PLUS ekranlarında olacak.
Bu çekimler ve derginin yazısı görülüyorki,
İZ TV HD yayın hakkını Dıgıturk plusta kanal sırası aldığının göstergesidir.

Merakla bekliyoruz ve doğruluk derecesinin beklentisindeyiz.