turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


1. sayfa - 11 sayfa var 12345 ... SonuncuSonuncu
110 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.898
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    691 Toplam

    Standart Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    Evet arkadaslar,mac sonuclarini ve haberlerini paylasmak isteyen buradan buyursun

    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 1

    Ve başladık! Futbolseverlerin 68 günlük lig hasreti sona erdi ve Süper Lig’de 2009-2010 sezonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş maçıyla başladı. 30 Mayıs 2009’da yapılan 2008-2009 sezonu son hafta maçlarıyla tatile giren ligde heyecan, son şampiyon Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı mücadeleyle start alırken, karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

    Yeni sezona çifte şampiyon apoletiyle başlayan Kara Kartallar’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı golünü maçın 29. dakikasında Alman orta saha oyuncusu Michael Fink kaydederken, ev sahibi ekibin sayısı, 31. dakikada eski bir Beşiktaşlı olan İbrahim Akın'dan geldi.

    YİNE KABUS OLDU!

    Bu skorla birlikte Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki kabusunu da bitiremedi. İki takım arasında 2007-2008 sezonunun 27. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı 2-1 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı liderlik koltuğundan indirmişti. Geçen sezon ise 5. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maç 1-1 tamamlanmış ve Beşiktaş, lider olarak gittiği İkitelli'den yine koltuğu kaptırarak ayrılmıştı. Siyah beyazlılar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2009-2010 sezonunda da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenemeyerek makus talihini kıramadı.

    Bu sonucun ardından, Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonuna iki takım da birer puanla başladı. Beşiktaş, ligde önümüzdeki hafta İnönü Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaşacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak.

    RÜŞTÜ YOK, KALEDE HAKAN ARIKAN YER ALDI

    Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye arasında oynanan maçta, Beşiktaş'ta TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe ile oynanan karşılaşma sonrası 3 maç ceza alan Rüştü Reçber forma giymezken, kalede Hakan Arıkan yer aldı.

    Turkcell Süper Lig'de en son geçen sezon 7 Nisan 2009 tarihinde Hacettepe maçında forma giyen Hakan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla 121 gün sonra ilk 11'de şans buldu. Siyah-beyazlı takım, kaleci Hakan'ın görev yaptığı Hacettepe maçını deplasmanda 3-2 kazanmıştı.

    Rüştü'nün yokluğunda yedek kaleci olarak ise Korcan Çelikay kadroda yer aldı.

    BOBO YEDEĞE ÇEKİLDİ

    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe ile oynanan maçta ilk 11'de şans verdiği Bobo'yu yedeğe çekerken, bu oyuncunun yerine Holosko'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Slovak oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında Nobre ile birlikte forvet hattında görev aldı.

    Fenerbahçe maçının kadrosunda fazla değişikliğe gitmeyen tecrübeli teknik adam, yeni transferler İsmail, Fink, Ferrari ve Erhan'ı kupa karşılaşmasında olduğu gibi ilk 11'de görevlendirdi. Bu 4 oyuncu, bu akşamki maçta aldıkları görevle siyah-beyazlı formayla ilk lig maçı heyecanını yaşadı.

    Öte yandan siyah-beyazlı takımda, yuvasına dönen Nihat yine yedek soyundu. Askerliği nedeniyle sezon öncesi çalışmalara yeterince katılamayan ve eksikleri bulunan Nihat, sezonun ilk maçında yedekler arasında yer aldı. Nihat'ın yanı sıra Korcan Çelikay, Rıdvan, Nihat, Bobo, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman ve Erkan Zengin yedekler arasında yer aldı.

    Sezonun ilk mücadelesinde Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Serdar Özkan, İbrahim Toraman, Ekrem ile Delgado forma giymedi.

    TANER FORMA GİYEMEDİ

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise Beşiktaş'a karşı yeni transferlerden Herve Tum, Kanfory Sylla ilk 11'de forma giyerken, diğer yeni transfer Mazowa Nsunbu ise yedek soyundu. Geçen sezonun başarılı oyuncularından olan ve Kocaelispor'dan transfer edilen Taner Gülleri ise sakatlığı nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giymedi.

    Yine sakatlığı bulunan kaleci Hasagiç'in yokluğunda Konyaspor'dan transfer edilen Oğuzhan Bahadır ilk 11'de yer alırken, yabancı oyunculardan Barbosa da sezonun ilk mücadelesinde forma giymedi.

    KARTAL HOLOSKO'YU KULLANIYOR!

    Turkcell Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan sezonun ilk mücadelesi, oldukça yüksek tempoyla ve hızlı başladı. Karşılaşmanın başlangıç düdüğünden itibaren iki takım da gol için rakip kaleye yüklenmeye çalışırken; rüzgara karşı oynayan taraf Beşiktaş'tı.
    Siyah beyazlılar, savunmasında hata yapmadığı maçın ilk 30 dakikalık bölümünde, rakip kaleye karşı ataklarında Slovak yıldız Filip Holosko'yu kullanırken, İstanbul Büyüşehir Belediyespor'un kozu ise İskender ve İbrahim Akın'dı. Beşiktaş formasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı maçlarda fileleri sarsma başarısı gösteren Holosko, özellikle savunmanın arkasına atılan toplarla tehlike yaratırken, ilk yarım saatlik bölüm golsüz eşitlikle tamamlandı.

    GOLLER BİR ANDA GELDİ!

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasında oynanan mücadelede son 15 dakikalık bölüme girilirken, karşılıklı goller geldi. Karşılaşmanın 29. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında, sağ kanatta Erhan ile başlayan Beşiktaş atağında, Erhan'ın ortası ceza sahasındaki Nobre'den sekti. Ceza sahası dışında bekleyen Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Michael Fink, topu düzgün şekilde kontrol ederek, sert şutuyla siyah beyazlı takımı 1-0 öne geçirdi.
    Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk maçında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı 29. dakikada 1-0 öne geçen Beşiktaş'ın sevinci kısa sürdü. Ev sahibi ekip, siyah beyazlıların attığı golden yalnızca iki dakika sonra yıldız oyuncusu İbrahim Akın ile beraberliği yakaladı. Maçın 31. dakikasında gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan İbrahim Akın, rakiplerini birer birer geçerek sol ayağıyla jeneriklik bir gole imza attı ve skora dengeyi getirdi.
    İlk yarıda son 15 dakikalık bölüme girilirken karşılıklı gelen gollerin ardından, iki takım da kalan dakikalarda ikinci golü bulma çabalarını sürdürdü. Geriye kalan dakikalarda başka gol gelmeyince, soyunma odasına 1-1'lik eşitlik ile girildi.

    DENİZLİ'DEN MÜDAHALE GELDİ...

    Sezonun ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında mücadelenin ilk 45 dakikalık bölümünde, savunmasında genel anlamda iyi gözüken Beşiktaş, hücumda yeterince tatmin edici bir futbol oynamayınca, teknik direktör Mustafa Denizli'den müdahale geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, maçın ikinci yarısına girilirken Holosko ve Yusuf'u oyundan alırken, yerlerine Nihat Kahveci ve Bobo'yu sahaya dahil etti.

    BEŞİKTAŞ ZORLANIYOR...

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş arasında oynanan maçın ikinci yarısı dengeli başladı. Son şampiyon Beşiktaş, ikinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde organize bir şekilde hücuma çıkmakta zorlanırken; ev sahibi ekibin olası ani ataklarına da maruz kaldı. Beşiktaş, bu bölümde tüm çabalarına rağmen neredeyse hiç gol pozisyonuna da giremedi. Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ilk 15 dakikalık bölümde Beşiktaş'ı çok koşan oyuncularıyla orta sahada karşılamayı tercih ederken, yakalanan ani ataklarda da İskender ve İbrahim Akın'ı topla buluşturarak gol aramayı denedi ancak başarılı olamadı.
    KISA BİR BASKI...

    Süer Lig'de yeni sezonun açılış karşılaşmasında, kalan yarım saatlik bölümün ilk dakikalarında da oyundaki denge bozulmazken, son 20 dakikalık periyoda girilirken Beşiktaş baskısını artırdı. Atatürk Olimpiyat Stadı'na çifte şampiyon apoletiyle gelen Beşiktaş, oyunun bu dakikalarında gol için rakip kalede kısa süreliğine sıkı bir baskı kurarken, siyah beyazlıların baskısına karşı tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına çekilen ve iyi alan kapatarak Kara Kartallar'ın oyun kurmasını engellemeye çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un çabaları, bu bölümde sonuç vermedi.

    Beşiktaş özellikle maçın 74. dakikasında gole çok yaklaştı. Rakip kalede üstüste korner atışları kazanan siyah beyazlılarda, 74. dakikada İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari'nin kafa vuruşunu çizgiden çıkartan Zeki, takımını kalan bölümlere geride girmekten kurtaran isim oldu.

    Mücadelenin kalan dakikalarında ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor, oyundaki dengeyi kurdu. Karşılıklı top kayıpları ve orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın son bölümlerinde de gol gelmeyince, Turkcell Süper Lig'de yılın ilk maçı, 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

    3. dakikada sağdan topu alan Holosko'nun, ceza sahasına girerken yerden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak uzak kale direğinin dibinden az farkla auta çıktı.
    9. dakikada Fink'in pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Holosko, önünü boşaltarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.
    20. dakikada Nobre'nin ara pasıyla sağ çaprazda savunmanın arkasına sarkan Holosko, ceza alanına girdiği sırada kaleciyle karşı karşıya kaldı. Slovak oyucunun etkisiz vuruşunda top kaleci Oğuzhan'dan döndü.
    Aynı dakikada Beşiktaş, atağını tekrarlarken, soldan Tello'nun ortaladığı topa ceza alanın içinde Nobre'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak Oğuzhan'da kaldı.
    23. dakikada soldan ilerleyen Nobre, ceza sahasında müsait durumda bulunan Holosko'ya topu bırakmak isterken, bu oyuncudan önce araya giren Efe, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
    24. dakikada İbrahim'im ara pasında boş pozisyonda topla buluşan İskender, ceza alanına girer girmez vurdu. Ancak bu oyuncunun etkisiz şutunda top yandan auta gitti.
    29. dakikada Erhan'nın sağdan ortasında Nobre ceza sahasında topu kafa ile Fink'e bıraktı. Bu oyuncunun yerden düzgün vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Oğuzhan'ın sağından ağlara gitti: 1-0.

    31. dakikada Sylla'nın sağdan pasında, ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan İbrahim, çalımlara 3 Beşiktaşlı futbolcuyu geçerek önünü açtı. Yıldız oyuncu, yerden yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek, skoru eşitledi: 1-1.
    38. dakika Ernst'in ceza sahası içinde soldan pasında, altı pasta boş pozisyonda topla buluşan Nobre, kötü vurunca meşin yuvarlak kaleci Oğuzhan'da kaldı.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

    51. dakikada İsmail'in soldan ortasında, ceza sahası içinde müsait durumda bulunan Bobo'nun kötü kafa vuruşu sonrası top auta çıktı.
    57. dakikada Fink'in pasında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Bobo, son çizgiye indiği anda yerden sert vurdu. Ancak kaleci Oğuzhan, meşin yuvarlağı direğin dibinden kornere çeldi.
    68. dakikada Tello'nun pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Nihat'ın dar açısına rağmen yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
    74. dakikada Nihat'ın soldan kullandığı korner atışında, ceza sahasında kafalardan seken topu, Ferrari arka direkte önünde buldu. Bu futbolcunun kafa vuruşunda, Zeki meşin yuvarlağı çizgi üzerinden çıkardı.
    75. dakikada ceza alanı içinde Tello'ya yapılan müdahaleye siyah-beyazlı oyuncular, penaltı bekledi.
    83. dakikada Tello, ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlağı savunmanın arkasına attı. Ceza sahasında hareketlenen Nobre'nin kafasından seken top kaleci Oğuzhan'da kaldı.
    86. dakikada İsmail'in soldan ortaladığı topa Ernst'in ceza sahası içinde yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak Gökhan Süzen'in kafasına çarparak oyun alanına döndü. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.



    Stat: Atatürk Olimpiyat
    Hakemler: Tolga Özkalfa, Kemal Yılmaz, Arkın Akgöl
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Kus, Metin, Mahmut, Gökhan Süzen, Sylla (Dk. 64 Nsunbu), Efe (Dk. 63. Serhat), İbrahim (Dk. 81 Ali), Zeki, İskender, Tum
    Beşiktaş: Hakan, Erhan, Sivok, Ferrari, İsmail, Fink (Dk. 85 Uğur), Ernst, Tello, Yusuf (Dk. 46 Nihat), Holosko (Dk. 46 Bobo), Nobre
    Goller: Dk. 29 Fink (Beşiktaş), Dk. 31 İbrahim (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
    Sarı kartlar: Dk. 17 Efe (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 66 Sivok (Beşiktaş)

    Sporx.com ve AA
    Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
    -W. Butler-


    Ok gibi doğru olsam, yabana atarlar beni,
    Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,
    Doğruda aç görmedim; eğride tok,
    Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok.

    Mevlana
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    TDW Team-Co Admin OsmaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    4.374
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.828 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    Sivasspor: 1 - Trabzonspor: 2





    Stat: Sivas 4 Eylül Hakemler: Halis Özkahya, Erhan Sönmez, Cemal Bingül

    Sivasspor: Petkoviç 5, Uğur Kavuk 4, Hayrettin Yerlikaya 5, Sedat Bayrak 5, Murat Sözgelmez 5, Onur Tuncer 4 (Dk. 46 Erman 5), Cihan Yılmaz 7, Musa Aydın 4 (Dk. 69 Agbetu 4), İbrahim Dağaşan 6, Kamanan 7, Ersen Martin 5.

    Trabzonspor: Tony Sylva 5, Serkan Balcı 7, Song 6, Egemen Korkmaz 6, Cale 5, Tjıkuzu 6, Selçuk İnan 7 (Dk. 61 Ceyhun Gülselam 7), Colman 6, Alanzinho 6, Engin Baytar 6 (Dk. 89 Barış ?), Umut Bulut 5.

    Goller: Dk. 10 Selçuk İnan, Dk. 77 Ceyhun (Trabzonspor), Dk. 48 Kamanan (Sivasspor)

    Sarı kartlar: Dk. 43 Selçuk İnan (Trabzonspor), Dk. 52 İbrahim Dağaşan, Dk. 90 Kamanan (Sivasspor)


    Turkcell Süper Ligi 2009 - 2010 sezonunun ilk maçında Sivasspor, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'u ağırladı. Karşılaşma, konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

    İkinci yarıya ev sahibi Sivasspor golle başladı. 48. dakikada Kamanan ceza sahası dışından topa sert vurdu. Meşin yuvarlak kale direğinin dibinden ağlarla buluştu 1-1.

    50. dakikada Selçuk İnan'ın sol kanattan ortasında Engin Baytar müsait pozisyonda topa düzgün vuramayınca konuk takım önemli bir gol pozisyonundan faydalanamadı.

    57. dakikada arkadaşının ara pasında topla buluşan Umut Bulut kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yaklaşık 10 metre topu süren Bulut, sert vurdu, meşin yuvarlak arkadan gelen defans oyuncusu ve kaleci Petkoviç'e çarparak kornere çıktı.

    64. dakikada Ersen Martin'in pasında topla buluşan Kamanan, meşin yuvarlağı düzelttikten sonra kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan sert vurdu. Top az farkla dışarı gitti.

    68. dakikada Sivasspor kalesini yan çaprazdan gören bir noktadan Ceyhun'un şutu üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Meşin yuvarlağı Sivasspor defansı uzaklaştırdı.

    75. dakikada Trabzonsporlu Ümit'in vuruşunda Sivasspor kalecisi Petkoviç, meşin yuvarlağı yumruklayarak uzaklaştırdı.

    77. dakikada ceza sahası dışından sol kanattan topa sert vuran Ceyhun, meşin yuvarlağı kaleci Petkoviç'in sağından ağlarla buluşturdu: 1 - 2.

    90. dakikada Sivasspor kalesini yan çaprazdan gören bir pozisyonda Alanzinho sert vurdu. Meşin yuvarlak kale direğinin yanından dışarı gitti.

    Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı. Bu sonuçla Karandeniz temsilcisi, Turkcell Süper Lig'de rakibiyle oynadığı karşılaşmalarda Sivas'ta ilk defa galip geldi. Trabzon lige 3 puanla başlarken geçen sezonun ikincisi Sivasspor ise sezona mağlubiyetle başladı.

    Kaynak: cihan
    AlıntıAlıntı

  3. #3
    TDW Team-Co Admin OsmaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    4.374
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.828 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    Diyarbakırspor: 2 - Ankaragücü: 2






    Stat: Diyarbakırspor Atatürk Hakemler: Koray Gençerler, Gökhan Memişoğlu, Uygar Bebek

    Diyarbakırspor: Fevzi 5, Azmy Mohamed 5, Diallo 5, Ogaili 5, Ayman 5 (Dk. 73 Erdinç 3), Barış 5, Şener 5, Adnan 7, Erhan 5 (Dk. 81 Yasir ?), Eren 3 (Dk. 46 Menduza 5), Erdal 3

    Ankaragücü: Serkan 5, Elyasa 5, Semavi 5, Leonardo 4, Ufuk 5 (Dk. 69 Vassel 5), Ceyhun 7, Abdullah 5 (Dk. 58 Henderson 5), Barbaros 5, Sibo 4 (Dk. 90 4 İlkem ?), Diego 5, Cihan 5

    Goller: Dk. 7 ve 45+1 Ceyhun (Ankaragücü), Dk. 22 Adnan, Dk. 70 Menduza (Diyarbakırspor)

    Sarı kartlar: Dk. 7 Şener, Dk. 31 Ayman, Dk. 32 Erhan, Dk. 44 Diallo, Dk. 88 Ogaili (Diyarbakırspor), Dk. 45 Elyasa, Dk. 62 Ufuk, Dk. 74 Barbaros (Ankaragücü)


    Turkcell Süper Lig'in ilk hafta maçında Diyarbakırspor, konuk ettiği Ankaragücü karşısında iki defa yenik duruma düşmesine rağmen skoru 2 - 2'ye getirerek bir puanın sahibi oldu.

    52. dakikada ev sahibi Diyarbakırspor atağında Menduza topla ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı, kaleci meşin yuvarlağı çeldi, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

    70. dakikada Diyarbakırspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Adnan'ın ortasında ceza alanında topla buluşan Menduza'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2 - 2.

    Karşılaşma da karşılıklı atılan gollerle 2 - 2 berabere tamamlandı.

    Kaynak: cihan
    AlıntıAlıntı

  4. #4
    TDW Team-Co Admin OsmaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    4.374
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.828 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    Antalyaspor: 0 - Ankaraspor: 1




    Stat: Antalya Atatürk Hakemler: Gökhan Güneşer, Muhittin Gürses, M.Cem Hanoğlu

    Antalyaspor: Ömer 6, Yalçın 5, Şenol 4, Orhan 4, Ali Zitouni 4, Sedat 4, Kerim 4, Veysel 3 (Dk. 60 Ahmet 4), Ertuğrul 4 (Dk. 77 Korhan 4), Fatih 4, Balili 4 ( Dk. 69 Gürhan 4)

    Ankaraspor: Senecky 5, Brabec 4, Ediz 5, Murat 4, Tita 4 (Dk. 70 Konate 4), Mehmet 4 (Dk. 85 Neca 4), Aydın 4, Meye 5 (Dk. 60 İlhan 4), Ömer 4, Hürriyet 5, Adem 4

    Gol: Dk. 90 Murat Tosun (Ankaraspor)

    Sarı kartlar: Dk. 8 Ertuğrul, Dk. 45 Ali Zitouni, Dk. 45 Balili, Dk. 49 Orhan, Dk. 78 Sedat (Antalyaspor), Dk. 10 Mehmet, Dk. 16 Meye, Dk. 81 Ediz, Dk. 90 Hurriyet, Dk. 90 Senecky (Ankaraspor)


    Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor, evinde Ankaraspor'a son dakikada Murat Tosun'un attığı golle 1 - 0 mağlup oldu.

    90. dakikada gelişen Ankaraspor atağında Neca'nın ceza sahasına ortaladığı topu Murat Tosun plase bir vuruşla filelere gönderdi: 0 - 1.

    Karşılaşma da konuk Ankaraspor'un 1 - 0 üstünlüğünde sona erdi.

    Kaynak: cihan
    AlıntıAlıntı

  5. #5
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.898
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    691 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    Kaptan dümene geçti: 2-3

    Turkcell Süper Lig'de ilk hafta karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda, Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda ilk yarısı da sarı-kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Arda, 21. dakikada Mustafa Sarp ve 85. dakikada Nonda'dan gelirken, ev sahibi takımın golleri 37. dakikada Julio Cesar ve 90. dakikada penaltıdan Tabata ile geldi.

    Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan bir gol ve iki asist ile sahanın yıldızı oldu.

    Sarı-kırmızılılar zorlu G.Antep deplasmanından aldığı galibiyetle sezona 3 puanla başlarken, Gaziantepspor ilk hafta sonrasında puanla tanışamadı.

    AÇILIŞ GOLÜ KAPTAN'DAN...
    Galatasaray'ın yeni sezondaki ilk golü yeni kaptanı Arda Turan'dan geldi. 7. dakikada sağ kanattan hızlı gelişen atakta Baros ceza sahasına girdi, yerden ortasını yaptı, Arda Turan topun gelişine çok güzel bir vuruş yaptı ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. 0-1.

    MUSTAFA'DAN TEK DOKUNUŞ...
    Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla Rijkaard'ın da yüzünü güldüren Mustafa Sarp, G.Antep deplasmanında takımını iki farklı üstünlüğe taşıyan golü attı. 21. dakikada Arda'nın sol kanattan kullandığı ortada defans oyuncuları Servet ve Gökhan Zan'a odaklanınca Mustafa Sarp altı pas üzerinde bomboş kaldı. Sarp, ayağının içiyle topa dokundu ve maçın ikinci golüne imza attı. 0-2.

    CESAR'DAN BİR FÜZE...
    Gaziantepspor'un yeni transferlerinden Julio Cesar, 37. dakikada müthiş bir gol attı. Rapid Bükreş'ten transfer edilen Brezilyalı oyuncu, Hakan Bayraktar'dan aldığı topu düzeltir düzeltmez yaklaşık 30 metreden çok sert bir şut çıkardı ve topu ağlarla buluşturdu. Bu pozisyonda Leo Franco'da biraz önde bulunuyordu. 1-2.

    NONDA GİRDİ VE ATTI...
    Galatasaray'ın formda golcüsü Nonda, Gaziantep deplasmanını da boş geçmedi. Netanya karşısında attığı üç golle yıldızlaşan Kongolu golcü, ikinci yarıda Baros'un yerine girdiği karşılaşmanın 85. dakikasında golünü attı. Arda'nın akıl dolu pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Nonda, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-3.

    TABATA UMUTLANDIRDI...
    Maç tam bitmiş denirken, Sabri ceza sahası içinde, Murat Ceylan'ın üzerine hava topu mücadelesinde düşünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Tabata golünü attı ve farkı bire indirdi. Ancak bu gol puan için yetmedi. 2-3.

    KEİTA KORKUTTU...
    Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Abdul Kader Keita 40. dakikada Julio Cesar ile çarpıştı ve bir anda yerde kaldı. Kamil Ocak Stadı'nda korku dolu onlar yaşandı. Rakibiyle çarpışan ve dili soluk borusunu tıkayan Keita, yerde kıvranmaya başlayınca, futbolcular da büyük telaş yaptı ve hemen sağlık görevlileri sahaya girdi. Korku dolu bekleyiş neyse ki kısa sürdü ve Keita tedavisinin ardından kendine geldi. Yıldız oyuncu bir süre sonra oyuna kaldığı yerden devam etti.

    SICAKTA TEMPOLU BİR MAÇ...
    Başlama saati, Gaziantep'teki sıcak hava nedeniyle tartışılan Gaziantepspor - Galatasaray maçının ilk yarısı, bunaltıcı sıcağa rağmen son derece zevkli geçti. Konuk ekip Galatasaray, 21 dakikada iki gol bularak rahatladı ancak G.Antep'in de ligin ilk maçını bırakmaya niyeti yoktu. Sarı-kırmızılılar Arda, Keita ve Baros ile tehlikeler yaratırken, ev sahibi takım da özellikle yeni transferi Julio Cesar ile Leo Franco'nun koruduğu kaleyi zorluyordu. Julio Cesar bu arzusunun sonucunu da 37. dakikada müthiş bir golle aldı. İlk yarı G.Saray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

    G.ANTEP'TEN RİSKLİ HAMLELER...
    Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, ikinci yarının başlamasıyla birlikte maça dengeyi getirmek için hamlelerini yapmaya başladı. Sağ bekte etkisiz kalan Mehmet Yozgatlı'yı kenara alan Couceiro, golcü oyuncu Ümit Turmuş'u oyuna aldı. Ev sahibi takım ikinci hamlesini de 69. dakikada yaptı Hakan Bayraktar kenara gelirken, yerini hücumda daha etkili bir isim olan Erman Özgür'e bıraktı. Ancak bu değişiklikler de 1 puanı kurtarmaya yetmedi.

    RİJKAARD'IN HAMLELERİ...
    Galatasaray'ın Hollandalı Teknik Direktörü Frank Rijkaard ise ilk yarıyı önde bitiren takımını ikinci yarının başında bozmadı. Rijkaard ilk oyuncu değişikliğini 55. dakikada yaptı. İlk yarıda önemli bir tehlike atlatan Keita'nın yerine bir başka yıldızı Kewell'a görev verdi. Bu değişiklikten sonra Aydın sol kanattan, sağ kanata geçerken, Kewell da genç oyuncunun boşalttığı sol kanatta görev aldı. Galatasaray ikinci oyuncu değişikliği hakkını ise 69. dakikada kullandı. Çok çalışan ve yorulan Baros yerini bir başka golcü Nonda'ya bıraktı. Galatasaray son oyuncu değişikliği hakkını ise 90+2. dakikada kullandı. Arda yerini Barış'a bıraktı
    Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
    -W. Butler-


    Ok gibi doğru olsam, yabana atarlar beni,
    Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,
    Doğruda aç görmedim; eğride tok,
    Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok.

    Mevlana
    AlıntıAlıntı

  6. #6
    TDW Team-Co Admin OsmaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    4.374
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.828 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    galatasaray lige iyi başladı.hakem son dakikalarda verdiği penaltı ve sarı kart gerçekten
    beni çok şaşırttı.az daha maçın berabere bitmesine neden olacaktı....
    AlıntıAlıntı

  7. #7
    TDW Team-Co Admin TA69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    4.495
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    441 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    Penalti tartisilir, ama sari kart bencede biraz acaipti.
    Bu sicakta yinede iyi mac oldu.
    "Kalbin gıdası iman, aklın gıdası faydalı ilimdir."
    AlıntıAlıntı

  8. #8
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.405
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Denizli 0-2 Fenerbahce

    FÜZEYİ OKÇU ATEŞLEDİ



    Sarı-lacivertli ekip maça fırtına gibi girdi, daha 1. dakikada Güiza ile öne geçti. Ev sahibi bu şoku atlatmakta güçlük çekti. Fenerbahçe birçok gollük pozisyonu ezdi. 87. dakikada yine sahne alan Güiza üç puanı garantiledi

    Fenerbahçe için bu deplasman daha ne kadar her maç öncesi geçmişi ile anılacak bilinmez. Ancak kuşkusuz Denizli’de bıraktığı şampiyonluk ve Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile küçük bir dram yaşayan Daum, bu anısının izi ile sahadaydı.
    Ardından sahada tez gelen gol, Fenerbahçe’nin bir sürelik moral fazlası ile oynamasına neden oldu. Andre Santos’un birisi ilk yarıda, diğeri ikinci yarıdaki karşı karşıya gol pozisyonlarını kaçırması oyunun kopmasını engelleyen durumlardı.
    Denizlispor’un, Braga ve Bangoura ile oyunu zorlayan çıkışlarına karşı koymak ise Bilica ile Cristian’ın zor anlar yaşamasına neden oluyordu.
    Maç her fırsatta mola alıyordu. Su molası, elektrik kesintisi molası gibi. Daum bu boşlukları savunmacılarına dersler vererek dolduruyor, sıkıntısını bu uygulaması ile belli ediyordu.
    Maçı maç olmaktan çıkaran bu kesinti olayı, o sırada acil bir insiyatif kullanacak otorite boşluğunu da yüzümüze vuruyordu.
    Sahanın jenaratöre bağlı iki direği aslında sahayı yeteri kadar aydınlatıyordu. Ama belli ki bu yeterli ışık altında oynanıp bitirilmesini ilan edecek bir cesur adam yoktu. Öylece 40 dakika beklenip, çadır tiyatrosuna dönen oyuna kaldığı yerden devam edildi.
    Güiza’nın bu kesintiden sonraki bölümde, dört pozisyonda son pas ayarı yapamaması, Fenerbahçe adına gollerin kaçmasına neden oldu. Oysa Denizli savunması ile birlikte bu bölümde çokça ileri çıkıyor, açıklar veriyordu.
    Neyse ki Güiza, başı belirlediği gibi sonu da belirledi, Gökhan’ın ortasını gole çevirip, daha fazla skandala izin vermedi.

    40. saniyede gol
    40. saniyede Alex topu Güiza’nın koşu boyuna attı. Güiza, kaleci Özden ile karşı karşıya kaldı ve vurdu: 0-1
    16. dakikada Santos birden kaleci Özden ile burun buran geldi, sol ayağı ile vuruşunu yaptı, ama Özden çeldi, arkadan gelen Alex de savunmayı geçemedi.
    56. dakikada Alex, orta sahadan Santos’u kaçırdı, Santos kaleci Özden ile karşı karşıya kaldı, topu Özden’den geçirdi, ama boş kaleyi tutturamayıp golü kaçırdı.
    63. dakikada Cristian orta sahadan, sağda hareketlenen Alex’e tam isabetli bir pas attı. Alex bu pası göğsü ile önüne düşürüp, çaprazdan plase vuruşunu yaptı, ancak dikdörtgeni tutturamadı.
    Güiza, maçın başına olduğu gibi sonuna da mührünü bastı. 89. dakikada Gökhan, sağdan ortaladı, altı pasın önündeki İspanyol bu kez düzgün vurup, golü attı: 0-2


    MAÇIN ADAMI
    DANİEL?GÜİZA
    Elbette maçın adamı olması yaptığı ve yapamadıklarının toplamındandı. Birinci dakika dolmadan attığı gol, takımının kazancının tek nedeniydi. Özellikle elektrik kesintisinden sonra peş peşe yaşadığı gol paslarını düzgün üretebilse, ikinci gol erken gelecekti. Bu gergin geceyi, son dakikada attığı golle bitirdi.

    Pas 30
    İsabetli pas 21
    Orta 2
    İsabetli orta 0
    Top çalma 4
    Top kaybetme 10
    Yaptığı faul 0
    Yapılan faul 1
    Topla buluşma 42


    KIRILMA NOKTASI
    59. DAKİKA
    Şehir ışıklarının kesilmesi ile stadın dört direğinden ikisi devre dışı kaldı. Hakem de maçı durdurdu. 40 dakika beklemek, her şeyin tadını kaçırdı. Zaten geç başlatılan maç, gece yarısından sonraya sarktı. Bu kötü kırılma anı çok konuşulacağa benziyor.

    AlıntıAlıntı

  9. #9
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.898
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    691 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    Cehennemden çıkış: 1-2

    Diyarbakırspor cehennemden çıktı! Turkcell Süper Lig'de oynanan 2. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Diyarbakırspor'u konuk etti ve mücadele takımın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

    İlk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçta, bordo mavililer 35. dakikada Giray Kaçar'ın golüyle öne geçerken; Diyarbakırspor'un sayılarını 69. dakikada ve 90+1'de Tazemeta kaydetti.

    Bu sonucun ardından Trabzonspor ligde 3 puanda kalırken; Diyarbakırspor 4 puana yükseldi.

    Turkcell Süper Lig'de önümüzdeki hafta Trabzonspor, Manisaspor deplasmanına konuk olacak. Diyarbakırspor ise sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

    İNANILMAZ TARAFTAR DESTEĞİ...

    Turkcell Süper Lig'de, Trabzonspor ile Diyarbakırspor arasında Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleye ev sahibi Trabzonspor iyi başladı. Bordo mavililer, kendi sahasında sezonun ilk maçında inanılmaz bir taraftar desteği ile oynarken, maçın ilk tehlikeli atağını 3. dakikada gerçekleştirdi. Bu dakikada gelişen Trabzonspor atağında, Engin'in sağdan ortasında yakın mesafedeki Umut Bulut, kafasına doğru gelen topa dokunamayınca, ev sahibi takım mutlak bir golden oldu.

    Trabzonspor, Diyarbakırspor ile oynadığı maça yaptığı üstün başlangıcı, karşılaşmanın ilk 25 dakikası boyunca sürdürürken, takımda en büyük eksik olarak topun son noktaya taşınması gözlemlendi. Bordo mavililer, sağ kanatta Serkan Balcı, sol kanatta Cale'nin bindirmeleri, orta sahada Colman ve Alanzinho'nun yaratıcı oyunu ile gol için rakip kaleye yüklenirken, topu gol noktasındaki Umut Bulut'a taşımakta zorlandı. Böyle olunca, maçın ilk 25 dakikalık bölümünde bordo mavililer çok fazla gol pozisyonuna giremedi. Bordo mavililerde tek forvet olarak oynayan Umut Bulut'un da Diyarbakırspor arasında kayboluşu, bu bölümde golün gelmeyişindeki en büyük sebepti.

    ALANZİNHO VE CEYHUN...

    Trabzonspor'da, Diyarbakırspor karşısında maçın özellikle ilk 30 dakikalık bölümünde en etkilili isimler olarak Brezilyalı Alanzinho ve Ceyhun Gülselam dikkat çekti. Alanzinho, kıvrak hareketleri, seri çalımları ve akıllı paslarıyla Trabzonspor'un gol yollarındaki en büyük kozu olurken, Ceyhun Gülselam da etkili şutlarıyla sık sık kaleyi yokladı. Trabzonspor taraftarının Ceyhun'un top her ayağıan geldiğinde ayağa kalkışı da ilginç bir enstantene olarak hafızalarda yer aldı.

    DİYARBAKIRSPOR'DAN SERT FUTBOL...

    Turkcell Süper Lig'in ikinci haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olan Diyarbakırspor, karşılaşmada sert ve agresif bir futbol oynamayı tercih etti. İlk yarının özellikle son 10 dakikasında çok sert futbol oynayan konuk takım, Trabzonspor'un yetenekli oyuncularına karşı sert fauller yaptı. Diyarbakırspor'da iki oyuncu da, bu bölümde hakem Kuddusi Müftüoğlu tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

    GİRAY'DAN TARTIŞILAN GOL...

    Trabzonspor, Diyarbakırspor karşısında üstün futbolunun meyvesini 35. dakika aldı. İyi bir oyun ortaya koymasına rağmen gol yollarında çok etkisiz kalan Bordo mavililer, bu dakikada duran toptan golü buldu. Alanzinho'nun sağ kanatta düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta, Colman'ın penaltı noktasına dopğru yaptığı ortaya kafayı vuran Giray Kaçar, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Diyarbakırsporlu oyuncular hakem Kuddusi Müftüoğlu'na uzun süre itiraz etti. Golde Diallo'ya faul olduğunu düşünen konuk ekibin futbolcularının çabası sonuç vermedi ve Trabzonspor 1-0 öne geçti.

    İlk yarının kalan dakikalarında başka gol gelmeyince, Trabzonspor devre arasına 1-0'lık üstünlük ile girdi.

    TRABZONSPOR YÜKLENDİ, DİYARBAKIR ATTI...

    Diyarbakırspor karşısında maçın ilk yarısının 1-0 önde tamamlayan Trabzonspor, ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu. Bordo mavililer, topla oynama oranlarında da çok büyük üstünlük kurduğu rakibine karşı ikinci 45 dakikanın ilk 15 dakikalık bölümünde sürekli olarak ikinci golü aradı. Karadeniz temsilcisi, sağlı sollu geldiği, Alanzinho, Colman, Engin Baytar ve Ceyhun ile girdiği pozisyonları değerlendiremezken, ikinci golü de bulamadı.

    Trabzonspor'un gol aradığı bölümlerde, Hüseyin Avni Aker Stadı Diyarbakırspor'un şok golüyle sustu. Maçın ikinci yarısında akın akın gelişen Trabzonspor ataklarına karşı ani hücumlarla gol aramaya çalışan Diyarbakırspor, mücadelenin 69. dakikasında Tazemeta ile aradığını buldu. Bu dakikada gelişen hızlı Diyarbakırspor atağında, Şener'in sağ kanattan bir anda çizgiye inerek, kendi çabalarıyla ceza alanı içine girip altıpas bölgesindeki Tazemeta'ya attığı pas, gol olarak sonuçlanırken, Hüseyin Avni Aker'de kısa süreli şoka neden oldu. Trabzonspor taraftarı, galibiyet için takımını desteklerken, beklenmeyen anda gelen bu gol, taraftarın da moralini bozdu.

    BROOS'TAN HAMLELER AMA...

    Maçın son 20 dakikalık bölümüne girilirken gelen Diyarbakırspor golü, Trabzonspor'un kenar yönetiminde de paniğe neden oldu. Teknik direktör Hugo Broos, orta alanda Tjikuzu'nun yerine Selçuk'u, sağ bekte Serkan'ın yerine Tayfun Cora'yı ve hücum hattında çok yorulan Alanzinho'nun yerine de Barış Memiş'i sahaya sürerek gol yollarında çeşitlilik sağlamayı amaçladı.

    Teknik direktör Hugo Broos'un hamlelerinin ardından bordo mavililer, iki kanattan da ataklarını sürdürdü. Trabzonspor'da savunmadan Giray Kaçar da sık sık hücuma çıkarak gol bölgelerinde destek verdi. Bordo mavililer, oyunun kalan bölümlerinde savunmasında açık vermezken, zaman zaman bulduğu gol pozisyonları da değerlendiremedi...

    TAZEMETA BİTİRMEDİ!

    Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maçın 90+1. dakikasında çok büyük şok daha yaşandı. Maçın artık 1-1'lik skorla tamamlanacağı düşünülürken, bu dakikada Trabzonspor seyircisi dondu kaldı. Trabzonspor savunmasına doğru atılan uzun topta, kaptan Egemen Korkmaz'ın sol kulvardaki büyük hatasını değerlendiren Tazemeta, topu Egemen'den kapışının ardından sol kulvardan yaptığı nefis vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Golün ardından kalan kısa bölümde, Diyarbakırspor tüm hatlarıyla savunmaya, Trabzonspor da tüm hatlarıyla hücuma geçti ancak skor değişmedi ve Diyarbakırspor maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.
    Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
    -W. Butler-


    Ok gibi doğru olsam, yabana atarlar beni,
    Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,
    Doğruda aç görmedim; eğride tok,
    Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok.

    Mevlana
    AlıntıAlıntı

  10. #10
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.898
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    691 Toplam

    Standart Cevap: Turkcell Super Lig 2009-2010 Mac Sonuclari

    A.Gücü Vassell'e duacı: 1-1

    Turkcell Süper Lig'de 2. hafta maçında Ankaragücü ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

    Manisaspor 78. dakikada Isaac Promise'in golüyle 1-0 öne geçerken; Ankaragücü'ne 1 puanı getiren gol ise 90. dakikada Vassell'den geldi. Manisaspor'da Simpson 70. dakikada ikinci sarıdan kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

    Lige beraberlikle başlayan iki takımın, 2. maçları da beraberlikle sonuçlandı. Manisaspor ve Ankaragücü bu sonuçla 2 puana yükselmiş oldu.
    Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
    -W. Butler-


    Ok gibi doğru olsam, yabana atarlar beni,
    Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,
    Doğruda aç görmedim; eğride tok,
    Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok.

    Mevlana
    AlıntıAlıntı

 

 
1. sayfa - 11 sayfa var 12345 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 10.02.2010, 16:20
  2. Cevaplar: 84
    Son Mesaj: 1.09.2009, 17:30
  3. Turkcell Süper Lig 2009/2010 Puan Durumu
    Von TA69 im Forum Süper Lig
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10.08.2009, 10:27
  4. Cevaplar: 285
    Son Mesaj: 30.05.2009, 21:26
  5. Turkcell Super Ligi Puan Durumu
    Von TA69 im Forum Süper Lig
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 26.03.2008, 11:18

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.718.553.041.25816 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (254239)