Nobre, o günden bu yana resmi maçlarda gol atamadý

Sezon baþýnda Beþiktaþ’a yýllýðý 2.5 milyon Euro’dan 3 yýllýk imza atan Nobre, o günden bu yana resmi maçlarda gol atamadý. Hasret 247 gün

BEÞÝKTAÞ’IN gol ayaðý Nobre, attýðý imzanýn ardýndan uzun bir yatýþa geçti! Biten sözleþmesini 24 Nisan 2009’da yenilemek için 3 yýllýk imza atan Brezilyalý oyuncu, gol atmayý ise unuttu.. O dönemden bu yana 1 tek gol atamayan Nobre’nin hasreti ise tam 247 gün..

SON golünü 7 Mart 2009’da Ankara deplasmanýnda, 3-2 kazanýlan Hacettepe maçýnda atan Mert Nobre, daha sonraki hiçbir resmi maçta gole ulaþamadý.

ÖTE yandan Sambacý, Avrupa’da da golü unuttu. Devler Ligi’nde yapýlan 4 maçta da forma giyen Nobre’nin henüz aðlarý bulan bir þutu bulunmazken, 7 yýllýk Türkiye serüveninde toplam 93 gole imza atmýþ olmasý kendisinden beklentileri daha da yükseltiyor.

NOBRE, yeni sözleþmesinde yýllýk 2.5 milyon Euro’dan 7.5 milyon Euro’yu garanti altýna almýþ durumda. Bilindiði gibi Beþiktaþ, 2006-07 sezonunda F.Bahçe’deki kiralýk sözleþmesi biten 29 yaþýndaki futbolcuyu 2 milyon dolara Cruzeiro’dan almýþtý.