turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.893
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    685 Toplam

    Standart Vestel sponsorluktan çekildi!

    V.Manisaspor'da Vestel dönemi sona erdi. Tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında Federasyonun aldığı karar nedeniyle Vestel Zorlu Şirketler Grubu Manisaspor'un sponsorluğundan çekildi.
    Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu G.Saray maçından sonra düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı ve sponsorluktan çekildiklerini açıkladı. Haluk Çubukçu açıklama yapmadan önce arkasındaki panoda asılı olan Temiz Adaletli renklerin ve kişilerin hakim olmadığı kavgacilara ödün vermeyen herkese eşit mesafade; Türk futbolunun yönetimi ve beyaz, tertemiz, bir sayfa için yazılan pankartını gazetecilere göstererek açıklamalarına başladı.

    "FEDERASYONUN KARARI ÜZERİNE BU KARARI ALDIK"
    "Toplantımızın amacı 99-00 yılında başlayan ve 29 Ağustos 2007 yılına kadar süren Vestel sponsorluğunda son maçımızı oynadık. Vestel spora yeni bir hava, üretkenlik getirmek için 3.ligden alığı takımı Süper Lig'e taşıdı. Şehriyle bütünleşerek centilmenlik anlamında örnek manzaralar yaşattık. Önemli başarıla imza attık. Amacımız büyük güzellikleri yaşatmaktı. Ancak son gelişen olaylardan sonra Vestel Zorlu Şirketler Grubu 7 senden beri sürdürğü sponsorluğu 29 Ağustos tarihiyle bırakma kararı aldı. Bunu söylerken içim sızlıyor. Çünkü Vestel'in yapacağı çok şeyler vardı. Ancak kirlenen futbol ahbap çavuş ilişkilerine dayanamaz duruma geldik. Dolayısıyla temiz futbol, adaletli futbol, renklerin ve kişilerin hakim olmadığı tertemiz bir futbol için Vestel grubu olarak sponsorluktan çekildik. Biz bu kararı 29 Ağustos'ta Futbol Federasyonunu aldığı karar üzerine aldık. Ancak önemli bir maçımız olduğundan dolayı maçtan sonra açıkladık.

    "ARTIK MANİSASPOR..."
    Bundan sonra yönetim kurulu toplantımız var. Şahsi istifam burada. Olağanüstü genel çağrısı yapacağız. Yasal süreç 15 gündür. yeni bir yönetim kurulu oluşturacağız. Yeni yönetimle Manisaspor olarak yola devam edeceğiz.

    Kulüp yönetimleri gelip geçicidir. Süper Lig'deki 3.sezonda çok daha iyi konuma gelebliriz. Yeni yönetime destekte bulunacağız"

    "TÜRK FUTBOLU İÇİN KARA BİR LEKEDİR"
    Vestel Dünya pazarlarında mücadele etmesini seven bir kuluştur. Fkat biz kuralların dışına çıkmadık, kavgacı ortamda olmadık. Kavga ve kirlilik içinde olmayız. Bu karar Türk futbolu için bir kara lekedir. Biz tehdit ederek kazanmak istemiyoruz. Ahbap-çavuş ilişkileriyle puan kazanmadık. Zaman zaman şehirle sıkıntımız olmuş olabilir. Dolayısıyla bir hareket başlattık. Umarız bu Türk futboluna hayırlı olur. Biz temiz futbol istiyoruz"

    Biz boyumuzun ölçüsünü aldık. Bundan sonra birşeylerin değişmeyeceğini anladık. Kulübü sıfır borçla, vergiler dahil olmak üzere yeni yönetime kulübü devredeceğiz"

    "SİYAH MENDİL SALLAMAK DEMOKRATİK BİR HAKKIMIZ"
    Siyah mendil protestosu demokratik bir anlamımızdır. Demokratik hakkımızı kullandık. Keşke her protesto böyle olsa"

    Vestel kadar bir takıma yardım eden başka bir sponsor ben bilmiyorum. Biz herşeyi yaptık. Duruşumuzu değiştirmedik. Haksız bir şekilde mağlup olduk. Bu sene olanlarla bizim olaylarımızı mukayese edin..."

    Futbolu yönetenler ne yapar ne yapması gerekir bunlar bizi ilgilendirmiyor artık. Bu onların problemi. Ben o kararı duyduğum an dakikalarca ilgililerle görüştüm"
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    Junior Member Karadeniz52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    13
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    0 Toplam

    Standart İlgi: Vestel sponsorluktan çekildi!

    Slm Arkadaslar!
    Bana göre türk futbolu icin büyük bir kayip,Manisaspor 3.Lig den 1.Lige cikarmasi Stati güzelistirmesi EGE bölgesinde 1.Lig`de zaten hic denecek kadar az takim olmasi acisinan büyük kayip!!!!

    Slmlar Karadeniz52
    AlıntıAlıntı

 

 

Benzer Konular

  1. TBBL fikstürü çekildi
    Von as11 im Forum Basketbol, Handbol, Voleybol
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 2.08.2007, 14:53

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.717.788.939.77171 seconds with 14 queries Sayfa Boyutu (176140)