Beþiktaþ'ýn 7 Temmuz tarihine kadar sürecek olan yurt dýþý hazýrlýk kampý bugün sabah yapýlan antrenmanla start aldý. Ancak Avusturya'nýn Salzburg kentinin ST. Johann bölgesinde yapýlan kamp ilk günden krizle baþladý.

Siyah-beyazlý takýmýn kaldýðý otelin antrenman sahasýna 17 kilometre mesafede olmasý, ayrýca bu mesafenin 25 dakikada alýnmasý tüm planlarý alt üst etti. Teknik direktör Bernd Schuster'in, takým otobüsünden iner inmez Beþiktaþ idari sorumlularýna alternatif bir saha bulunup bulunamayacaðýný sorduðu öðrenilirken, Siyah-beyazlý idari heyetin yeni saha arayýþýna baþladýðý bildirildi.

Öte yandan Beþiktaþ Futbol Komitesi Baþkaný Serdal Adalý da kamp yeriyle ilgili sýkýntýsýný dile getirdi. Alman teknik adam, antrenman öncesi futbolcularýyla yaptýðý toplantýnýn ardýndan idari heyet ile bir toplantý yaparak bu sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

Beþiktaþ'ýn yaþadýðý bu sýkýntýda en önemli sebebin kamp yeri programýnýn son dakikada yapýlmasý ve takýmýn eski teknik direktörü Mustafa Denizli'nin alternatifler arasýndan burayý seçmesi gösterildi. Beþiktaþ'ýn geçtiðimiz sezon ligi 4. sýrada bitirmesinin ardýndan yeni sezon programý için Siyah-beyazlý kulübün geç hareket etmesi bu krizin doðmasýna sebep olduðu kaydedildi.