Fenerbahçe Acýbadem, Brezilyalý yýldýz pasör Fofao'u transfer etti.



Fenerbahçe Acýbadem Bayan Voleybol Takýmý, "Fofao" adýyla bilinen 30 yaþýndaki Brezilyalý yýldýz pasör Helia Rogerio de Souza Pinto'yu kadrosuna kattý.

Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'nda gerçekleþtirilen imza töreninde Acýbadem Saðlýk Grubu Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ali Aydýnlar ile Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Vedat Olcay hazýr bulunurken, Fofao kendisini sarý-lacivertli renklere baðlayan imzayý attý.

Törende konuþan Mehmet Ali Aydýnlar, transfer nedeniyle son kez medya önüne çýktýklarýný aktarýrken, "Bugün, önemli bir isim olan Fofao'yla sözleþme imzalayýp, transferi noktalamýþ olduk. Ben bugüne kadar üzerimize düþen görevi yaptýðýmýzý düþünüyorum. Çok iyi bir takým oluþturduk, çok iyi bir hoca getirdik. Bugüne kadar biz konuþtuk, bundan sonra ise teknik heyetimizin ve oyuncularýmýzýn konuþmasýný bekleyeceði. Bu transferin de hayýrlý olmasýný diliyorum" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Vedat Olcay da yapýlan önemli transferlere dikkat çekerek, "Bugün son transferi yaptýk. Transferde hep enleri yaptýk. Hocamýz da enlerden biri. Bayan voleybolda olduðu gibi erkeklerde de basketbolda da önemli transferler var. Bu sene hem voleybolda, hem basketbolda çok güzel maçlar olacaðýný zannediyorum. Bize þampiyonluk yakýþýr diye düþünüyorum" ifadelerini kullandý.

FOAO: BU TAKIMIN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM
Brezilyalý yýldýz Fofao, Fenerbahçe Acýbadem takýmýnýn bir parçasý olmaktan dolayý duyduðu mutluluðu aktarýrken, "Burada olduðum sürece, voleybol kariyerim boyunca kazandýðým tecrübelerimi aktarmak ve takým arkadaþlarýmla birlikte baþarýlar kazanmak istiyorum" diye konuþtu.

Transferde emeði geçen isimlere teþekkür eden Brezilyalý oyuncu, "Hayatýmda ayrý bir dönem, yeni bir baþlangýç gerçekleþiyor. Eminim güzel günler geçireceðim burada" derken, Brezilya Milli Takýmý'nda oynamayý býraktýðýný ve kulüp bazýnda kariyerini sürdürdüðünü vurguladý.

Diðer yandan Fofao, transferi gerçekleþmeden önce Fenerbahçe Acýbadem Bayan Voleybol Takýmý'nýn antrenörlüðün getirilen Ze Roberto'nun kendisine kulüple ilgili çok güzel þeyler aktardýðýný da sözlerine ekledi.