Yýldýrým’dan Þen vetosu!

Zeynep Sever’le dün evlenen Volkan Demirel’in düðünü öncesinde büyük bir gerginliðin yaþandýðý belirlendi. Aziz Yýldýrým’ýn, Ali Þen’in düðüne gelmesi halinde “Þahitliðini bile yapmam” diyerek rest çektiði öðrenildi



Zeynep Sever ile hayatýný birleþtiren Fenerbahçe’nin milli kalecisi Volkan Demirel’in dün Çýraðan Sarayý’nda yapýlan düðünü öncesinde büyük bir gerginliðin yaþandýðý ortaya çýktý.
Baþkan Aziz Yýldýrým’ýn düðünde eski baþkanlardan Ali Þen ile ayný masada oturmak istemediði hatta düðüne gelmesi halinde milli kaleciye “Þahitliðini bile yapmam” diyerek rest çýktýðý öðrenildi.
Camiada þok etkisi yaratan olay þöyle geliþti:
Volkan 1.5 ay önce eski baþkanlarýndan Ali Þen’i arayarak “Baþkaným 22 Eylül’de düðünüm var. Þimdiden arýyorum ki baþka yere söz vermeyin” diyerek davet etti. Þen ise “Seve seve gelirim” cevabýný verdi. 10 gün önce de yine Þen’e telefon ederek “Baþkaným masalarý ayarlýyoruz. 4 protokol masasý var. Siz, Baþkan Aziz Yýldýrým, Mustafa Koç ve Ali Koç’la ayný masada oturur musunuz?” diye sordu, Þen de “Tabii ki otururum. Ben misafirim. Sen ev sahibisin. Ýstediðin masayý ayarla” yanýtýný verdi.
3 gün önce ise þok bir geliþme yaþandý. Volkan, Ali Þen’in oðlu Metin Þen’i arayarak, “Çok zor durumdayým. Baþkan Aziz Yýldýrým masa düzenlerini inceledi. Ali Þen’in kendisiyle ayný masada olduðunu görünce rest çekti ve o gelirse nikah þahitliðini de yapmam. Düðüne de gelmem” dedi. Metin Þen ise, “Ben karýþamam. Babamý ara, söyle” yanýtý verdi.
Bunun üzerine Volkan, Ali Þen’e ulaþarak “Baþkaným en mutlu günüm bana zehir olacak. Evlendikten sonra eþim Zeynep ile evine gelip elini öpeceðimiz ilk kiþi siz olacaksýnýz. Lütfen anlayýþla karþýlayýn” dedi, Þen de “Beni davet eden sensin. Bu davranýþýn senin karakterini ortaya koyar” sözlerini sarf etti.
Geliþmeleri doðrulayan Ali Þen, “Fenerbahçe’de iki dönem baþkanlýk yaptým. Taraftarlar beni gözyaþlarýyla uðurladý. Kendi mukaveleli futbolcusuna böyle çirkin bir hareket yapan insana söylenecek laf bulamýyorum. Olayý kamuoyuna havale ediyorum” ifadelerini kullandý.

Nikahý Topbaþ kýydý
Volkan Demirel, Çýraðan Sarayý’nda gerçekleþtirilen düðün töreninde, Zeynep Kübra Sever ile yaþamýný birleþtirdi. Volkan-Zeynep çiftinin nikahýný Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkaný Kadir Topbaþ kýyarken, Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým damadýn, Asbaþkan Ali Koç da gelinin þahitliðini yaptý. 650 davetlinin katýldýðý törende Volkan’ý yöneticilerin yaný sýra, takým arkadaþlarý, Aykut Kocaman ve yardýmcýlarý ile kulüp çalýþanlarý, Beþiktaþlý Rüþtü, Galatasaraylý Arda ve sevgilisi Sinem Kobal yalnýz býrakmadý.