Cumartesi akþamý Beþiktaþ Kulübü eski Asbaþkaný Levent Erdoðan'ý büyük bir sürpriz bekliyordu. Erdoðan'ýn 70.yaþ günü için kýzlarý kendisine sürpriz bir doðum günü partisi hazýrlamýþ, Levent Erdoðan'ýn çocukluk arkadaþlarý dahil tüm dostlarý Cumartesi akþam Sheraton Hoteli'ne toplanmýþtý.

Beþiktaþ camiasýndan Hüsnü Güreli, Haþmet Kürüm, Behçet Ümitlen, Dr.Nedim Sarsmaz ve Pascal Nouma geceye katýlan isimlerdi. Yapýlan Film gösterisinde Baþkan Yýldýrým Demirören ''Levent abi benim en kötü zamanýmda yanýmda olmuþ kiþidir, ne kadar fikir ayrýlýðýna düþsek de onun yeri bende ayrýdýr'' açýklamasýnda bulundu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Pascal Nouma mikrofonu eline alarak bir þarký söyledi, bunun üzerine Erdoðan davetlilere yaptýðý konuþmada;

''Pascal'a büyük haksýzlýk yapýlmýþtýr, keþke onun gibi yüreði Beþiktaþ sevgisiyle dolu futbolcular gelse de ayný hareketleri yapsa. Benim yaþým 70 oldu ve 70 yaþýnda artýk þu gerçeði açýklamak istiyorum. Pascal'ýn o hareketini yaptýðý günün ertesi günü kulüpte Hüsnü Güreli'nin baþkanlýðýnda acil bir toplantý yapýldý. Kulüpte para olmadýðýndan ve Pascal'da maliyetli bir oyuncu olduðundan bu fýrsatý kullanýp Pascal'ý gönderme kararý alýndý. Keþke bu yanlýþ o zaman yapýlmasaydý'' dedi.

Haber1903.com'un haberine göre; O dönem yöneticilik yapmýþ ve isminin açýklanmasýný istemeyen bir yönetici, ''O gün çok stresli bir gündü, federasyonun Pascal'a 3 ay gibi bir ceza vereceðini öðrenmiþtik, 3 ay sonra zaten ligler bitecekti. Pascal'ýn sözleþmesinde de federasyon tarafýndan 6 aydan fazla ceza alýrsa sözleþmesi hiçbir ücret ödenmeden tek taraflý fesh edilebilir maddesi vardý. Bunun üzerine Beþiktaþ yönetimi federasyonu arayarak 3 ay yerine 7 ay ceza verilmesini istedi. Federasyonda Beþiktaþ'ýn bu isteðini gerçekleþtirdi ve 7 ay ceza verdi. Kulüp Pascal'ýn sözleþmesini tek taraflý fesh etti'' dedi.