Aykut Kocaman ligin ikinci yarısı için daha şimdiden planlamalar yapıyor...
Aykut Kocaman ligin ikinci yarısı için forvette Mamadou Niang-Daniel Güiza ikilisini düşünüyor. Bunun için de İspanya’da olan Okçu ile sürekli görüşüp hem sakatlığıyla ilgili bilgi alıyor hem de moral veriyor.

TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR

Aykut Kocaman ligin ikinci yarısı için daha şimdiden planlamalar yapıyor... Fenerbahçe’nin genç teknik patronunun oluşturmaya çalıştığı kadronun en büyük özelliği ise Daniel Güiza’lı olması. Topuğundan ameliyat olan İspanyol yıldız halen ülkesinde ve tedavisini orada sürdürüyor. Aykut Kocaman da Okçu ile sık sık telefon görüşmesi yapıp hem durumu hakkında bilgi alıyor hem de ligin ikinci yarısında kendisini on birde düşündüğünün sinyallerini veriyor. Böylece Kocaman yıldız oyuncusunu daha şimdiden zorlu maratonun ikinci bölümüne hazırlıyor.

NİANG SOLA YAKIN OYNAYACAK

Fenerbahçe büyük bir ihtimalle ligin ikinci yarısında Niang-Güiza ikilisiyle sahaya çıkacak. Aykut Kocaman’ın en büyük hedefi bu. Zaten Güiza da her fırsatta Niang’a olan hayranlığını dile getirip birlikte çok gol atacaklarını belirtiyor. Kocaman bu durumda Senegalli oyuncusunu çok daha başarılı olduğu forvetin soluna çekecek, merkeze ise İspanyol golcüyü yerleştirecek. Sarı-Lacivertliler’in genç çalıştırıcısının zaman zaman 4-3-3 sistemine dönüp sahaya Volkan-Gökhan, Lugano, Yobo, Caner- M.Topuz, Alex, Emre-Dia, Güiza, Niang on biriyle sahaya çıkmayı planladığı öğrenildi. (Habertürk)