Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesi Alex şoku yaşanıyor.



Kaptan Alex bu sabah yapılan antrenmanda sol arka alt adalesinde sakatlandı. Brezilyalı futbolcunun adelesinde küçük bir yırtık tespit edilirken, tedavisine hemen başlandı. Alex'in Konyaspor maçında oynamasının zor olduğu belirtildi. Alex'ten gelen haber teknik heyetin planlarını bozarken Niang'tan gelen sevindirici haber teselli yarattı.

Sağ diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edilen Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Niang, bugünkü çalışmada takımdan ayrı özel bir program uyguladı ve topla çalışmalar yaptı. Niang'ın Konyaspor karşısında oynayıp oynamayacağı yarın yapılacak son antrenmanın ardından belli olacak.

Bu arada bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için dün takımdan ayrı çalışan Lugano ise bu sabah takımla birlikte çalışmalara başladı. Forvet oyuncuları Semih ve Gökhan Ünal da bugünkü antrenmanda takımla birlikteydi.


UĞUR BORAL'IN DİZİ YENİDEN ŞİŞTİ

Uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Uğur Boral'ın dizinde yeniden şişme meydana geldi. Antrenman sonrası dizinde şişme meydana gelen ve ağrıları artan tecrübeli futbolcunun tedavisine başlanırken, şanssız bir şekilde ağır sakatlık yaşayan Uğur, çalışmalarını belli bir süre daha takımdan ayrı sürdürecek.