Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, pazar gününe kadar 'F.Bahe'yi yasakladı!



Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın futbolcularından Pazar akşamı oynanacak Ankaragücü maçının bitiş düdüğüne kadar Fenerbahçe maçını konuşmamalarını ve düşünmemelerini istediği öğrenildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Hollandalı teknik adamın oyuncularıyla yaptığı toplantıda 'O maçın camiamız açısından ne kadar önemli olduğunu biliyorum.Eminim hepiniz daha şimdiden o maçın heyecanını yaşamaya başladınız. İçinizde bu atmosferde bir maça ilk kez çıkacaklar olacak onlara anlatılanları merak ediyorlar. Ama hepsinden önce önümüzde kazanmamız gereken başka bir maç var. Önce o maçı geçip ondan sonra Fenerbahçe'ye konsantre olmalıyız.Sizden Pazar akşamı maç bitene kadar sadece Ankaragücü'nü düşünmenizi istiyorum.' dediği öğrenildi.

Ankaragücü maçının önemine dikkat çeken Rijkaard'ın 'Bu maçı kazanmak derbi öncesi bize büyük moral olacak. Ankaragücü iyi bir takım büyük takımlara karşı maç kazanamadılar ama mücadele güçleri yüksek. Biz de büytk takım olduğumuzu sahada göstermeli ve mücadele etmeliyiz.Fenerbahçe maçına bu moralle gitmek için bütün gücümüzü kullanmalıyız' ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Teknik direktör Rijkaard'ın Ankaragücü karşısında Kewell'ı forvet arkasında oynatacağı, orta sahanın solunda Elano veya Aydın'dan birini tercih edeceği öğrenildi.Tek forvet olarak Baros'un görev yapacağı belirtilirken Lucas Neill'ın durumunun yarın akşamı yapılacak son antrenmanda kesinlik kazanacağı ifade edildi