A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Fenerbahçe’nin iki yıldızını böyle değerlendirirken, “Kazım yetenekli ama ciddi değil. Özer ise çok çalışkan” dedi.

Kazım Kazım ve Özer Hurmacı için A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ilginç tespitlerde bulundu.

Hollandalı teknik adamın son milli maçlar için seçtiği kadro çok tartışıldı. Özellikle milli takımda oynadığı her dönemde katkı yapan Kazım’ın olmayıp, takımında şans bulmayan Özer’in seçilmesi ise büyük şaşkınlık yarattı.

ARDA'NIN ALTERNATİFİ

Ancak tecrübeli çalıştırıcı bu konuyla ilgili olarak yakın çevresine, “Kazım yetenekli ama antrenmanlarda ciddi değil, iyi çalışmıyor. Formayı almak için gereken çabayı sarf etmedi” derken Kazım’ın kendisine verilen şansı iyi kullanamadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı buna karşılık Özer Hurmacı için olumlu görüş ifade ederek, “Özer yetenekli ve yaratıcı. Aynı zamanda idmanlarda çok ciddi ve iyi çalışıyor” ifadesini kullandı. Maçlarındaki performansı ile göz dolduran Özer, milli takımda Arda’nın tek alternaitifi olarak görülüyor. Hiddink, Arda dışında birebir de adam geçecek, araya pas atacak ve bireysel özelliklerini kullanacak oyunculara oldukça önem veriyor. Bu açıdan Özer’i, Arda’nın alternatifi olarak düşünüyor. (haberturk)