turk-dreamworld.com Sitesine Hoþgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arasý
  1. #1
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.406
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.642 Toplam

    Standart Galatasaray'da Hakan Þükür ve Hagi sesleri...

    Galatasaray'da sýcak saatler yaþanýyor. Teknik direktör Rijkaard'ýn yerine Hagi ile Hakan Þükür ile anlaþmaya varýldýðý iddia edildi. Hakan Þükür Galatasaray'dan teklif aldýðýný doðruladý. Ayrýca Manisaspor, adý Galatasaray ile anýlan Hikmet Karaman'ýn sözleþmesini 2 yýl uzatarak dedikodulara son noktayý koydu... GELÝÞMELERÝ ÝZLÝYORUZ...



    Galatasaray'da sýcak saatler yaþanýyor. Georghe Hagi ve Hakan Þükür ismi sabah saatlerinde bir anda ortaya çýktý. Galatasaray'ýn teknik direktörlük konusunda son kararýný bugün ya da en geç yarýn açýklamasý bekleniyor.

    Galatasaray'da Hollandalý teknik adam Frank Rijkaard ile yaþanmasý beklenen ayrýlýðýn ardýndan teknik patronluk için adaylar ortaya çýkmaya devam ediyor.

    NTVSpor'un son dakika geliþmesi olarak verdiði habere göre; Galatasaray'da teknik direktörlük için yüzde 99.9 Georghe Hagi, sportif direktörlük için ise yüzde yüz olarak Hakan Þükür'ün ismi belirlendi ve Þükür kesin bir þekilde görevi kabul etti.

    Hagi'ye G.Saray'ýn bir teklif yaptýðý, Tugay Kerimoðlu'nun ise Hagi'nin yanýnda yer almayacaðý ifade edildi. Ayný haberde sarý-kýrmýzýlý takýmda alternatiflerden biri ise Hagi'de son dakika pürüzü çýkmasý halinde Tolunay Kafkas olduðu açýklandý...

    Hakan Þükür: Evet teklif aldým

    Gündemde en çok konuþulan isimlerden olan Galatasaray'ýn efsane futbolcusu Hakan Þükür, NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli'ye, Galatasaray'dan sportif direktörlük için teklif aldýðýný söyledi.

    Þükür, Galatasaray ikinci baþkaný Mehmet Helvacý ile bir araya geldiðini ve kendisine sportif direktörlük teklifini ilettiðini söyledi. Hakan Þükür, Baþkan Adnan Polat ile de görüþtüðünü ve kafalarýndaki sportif direktörlük için kendisini düþündüklerini Polat'ýn ilettiðini söyledi.

    Þükür, son olarak da teklife kesin bir cevap vermediðini söyledi.

    Hikmet Karaman sözleþmesini uzattý

    Adý son günlerde Galatasaray ile anýlan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ýn sözleþmesi 2 yýl uzatýldý.

    Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Eskiþehirspor'a gitmesinin yankýlarý sürerken bu kez de Hikmet Karaman olayý gündeme geldi. Ligde zor günler geçiren Galatasaray'da Rijkaard'ýn gönderilip, yerine Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile eski milli futbolcu Hakan Þükür'ün getirileceði dair haberler Manisa'da büyük tepki yarattý.

    "Böyle bir senaryonun konuþulmasý bile çirkin" diyen Baþkan Kenan Yaralý, bu yönde atýlacak her adýmýn etik dýþý olacaðýný söyledi.

    Ýlk dört haftada alýnan baþarýsýz sonuçlarýn ardýndan Hakan Kutlu ile yollarý ayýrýp takýmýn baþýna Karaman'ý getirdiklerini belirten Baþkan Yaralý, "Biz Hikmet Hoca ile uzun vadeli anlaþtýk ve bunun sonuçlarýný almaya baþladýk. Ortada yürüyen bir zincir varken böyle haberler hoþ deðil. Ben yazýlanlarýn doðru olduðuna inanmýyorum. Ayrýca Federasyon bu tür bir olaya izin vermez" þeklinde konuþmuþtu.

    Bu konudaki sorularý yanýtsýz býrakan Hikmet Karaman ise, "Þu anda ben de Rijkaard da görevlerimizin baþýndayýz. Takýmýmýn baþarýsý dýþýnda hiçbir þey düþünmüyorum" demiþti.
    AlýntýAlýntý

  2. #2
    Senior Member lange - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    4.285
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    321 Toplam

    Standart Cevap: Galatasaray'da Hakan Þükür ve Hagi sesleri...

    slm
    insallah hakan kabul edmemisdir
    AlýntýAlýntý

 

 

Benzer Konular

  1. Galatasaray'da imparator sesleri
    Von Sanchooo187 im Forum Son Dakika Haberleri
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 3.10.2010, 10:37
  2. Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 17.08.2010, 21:33
  3. Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 18.10.2009, 12:14
  4. Yaþayan Efsana(hakan þükür)
    Von metin88 im Forum Futbol
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27.03.2008, 18:19

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.719.222.898.76459 seconds with 16 queries Sayfa Boyutu (222773)