Atv iPhone artık HD Atv’den bir ilk daha.. Türkiye'deki ilk canlı yayın uygulaması olmakla kalmayarak bir ilki daha gerçekleştiriyor. Türkiye'de ilk defa HD yayın veren iPhone uygulaması. Tamamen HD olarak izleyebileceğiniz yayında ses ve görüntünün mükemmelliğine sizde farkedeceksiniz. En sevdiğiniz diziler, haberin merkezinden haberler anında iPhone’da... Televizyon izlemek hiç bu kadar kolay, hiç bu kadar kesintisiz olmadı, nerede olursanız olun atv canlı yayınla yanınızda... ATV, kaliteden ödün vermeden cebinizde...





Atv uygulamasını 3G - Edge - Wifi ile kullanabilirsiniz. Zamanı Atv ile durdur... Özel teknolojisi sayesinde istediğiniz an canlı görüntürüyü dondurabilir izlemeye kaldığınız yerden 30 saniye boyunca devam edebilirsiniz. ATV canlı yayın uygulaması heran bağlantıda kalmanızı sağlayabilmek için tüm bağlantı formatları arasında otomatik geçiş yapmaktadır. EDGE - 3G - Wifi bağlantıları arasındaki geçişlerinizi hissetmeyecek siz canlı yayını izlemeye devam edebileceksiniz.

UYARI... 1) Atv uygulamasını ilk açtığınız da görüntü bağlantınızdaki data miktarına göre otomatik seçilmektedir. EDGE bağlantısında düşük kalite, 3G bağlantısında orta kalite, Wifi bağlantısında yüksek kalite olmak üzere sınıflandırılmıştır. Atv uygulaması bu geçişleri otomatik olarak yapmaktadır. Uygulamayı illk açtığınız da görüntünün bulanık gelmesi normaldir. 3G veya Wifi bağlantınız var ise çok kısa bir süre (5sn.) sonra görüntü netleşecektir.

2) 3G baglantisi kullanımında yüksek boyutlu trafik tüketimi gerçekleşebilir.

Uygulamayı ÜCRETSİZ İNDİR
Kod:
http://itunes.apple.com/bw/app/atv/id333448788?mt=8