Ýstanbul’a özel olarak hazýrlanmýþ 2012 Ýstanbul Þehir Rehberi App Store’da yerini aldý. Ýstanbul’u keþfetmek isteyenlere, tanýdýðýnýz olmadan mekan görmek isteyenlere ve yabancý turistlere sunulmuþ kusursuz bir hizmet. Turkey Yellow Pages tarafýndan sunulan uygulama taze taze App Store’da yerini aldý.Ve kýsa zamanda en çok indirilenler arasýnda yer almayý baþardý.



Öyle bir uygulama ki 2012 Istanbul City Directory, Ýstanbul’u gezerken ihtiyacýnýz olan hemen hemen her türlü bilgiyi barýndýrýyor. Özellikle yemeye, içmeye ve farklý mekanlarý görmeye hevesliyseniz. Aslýnda sadece ilk defa Ýstanbul’u görenler için deðil de bilenler içinde bu uygulama olmazsa olmaz iPhone uygulamalarý arasýnda bence. Uygulamayý birde yapýmcýsýnýn azýndan sizlerle paylaþmak istiyorum:

“Yellow Medya, Ýstanbul’un en sevilen ve güvenilen iþ ve yaþam rehberi “2012 Ýstanbul Þehir Rehberini” size ücretsiz olarak sunuyor.



Ýstanbul Þehir Rehberi, tatil ve iþ gezilerinizde güzel ve görkemli Ýstanbul’un ziyaret etmek isteyeceðiniz tüm mekânlarýný sunan, bugüne kadarki en doðru ve güncel þehir rehberidir. Ýstanbul’un bildiðiniz ya da keþfetmekten keyif alacaðýnýz heyecan verici tüm yeni alýþveriþ, yeme-içme, gezi, dinlence ve eðlence mekânlarýný bu rehberde bulacaksýnýz!



GPS etkin 2012 Ýstanbul Þehir Rehberi, Ýstanbul’da hem yakýnýnýzdaki firmalarý hem de görmek isteyeceðiniz her yeri ve her þeyi içerir! Ýhtiyaç duyacaðýnýz tüm kategorilerde kolayca arama yapabileceksiniz. Restoranlar, Barlar, Oteller, Müzeler, Sanat Galerileri, Tarihi Alanlar, Alýþveriþ Merkezleri, Kaplýcalar ve Spa’lar da bu rehberde yer alýyor. Ayrýca çevredeki Hastane, Polis Merkezi, Eczane, ATM ve Konsolosluklar gibi önemli bilgiler de bu rehberde yer alýyor.”

Özellikleri:
•Türkçe ve Ýngilizce arayüz seçeneði
•Ýstanbul’un hem Avrupa hem de Asya yakasýný kapsamasý
•Harita ve Yol Tarifi
•Ýsim, Kategori, Anahtar Kelime, Marka veya en yakýn konuma göre arama seçeneði
•“Yakýnýmda” seçeneðiyle arama
•Facebook ve Twitter ile sosyal að entegrasyonu
•Favori mekânlarýnýzýn gönderilmesi, paylaþýlmasý ve kaydedilmesi

Uygulamamýz tamamiyle ücretsiz bir uygulama. Bir an önce indirmenizi tavsiye ediyorum. Ve uygulamayý iPhone’unuzda olmazsa olmaz uygulamalar tavsiyelerime ekliyorum…

Uygulamayý ÜCRETSÝZ indirmek için:
Kod:
http://itunes.apple.com/tr/app/2012-istanbul-city-directory/id514312350?mt=8