Sergen Yalçýn NTV Spor'dan ayrýldý. Artýk TRT'de boy gösterecek.

Ýþte TRT'den yýllýk 1 milyon Türk Lirasý alacaðý iddia edilen genç yorumcunun aðzýndan olayýn perde arkasý:

Son dönemde ben de TRT'ye geçtim ve benim için önemli bir transfer. Kafamda çok çeliþkiler vardý NTV'de çalýþýrken. NTV'de çalýþmaktan çok mutluydum. Hayatým boyunca, buna futbolcu olarak futbolu da buna katabiliriz, yaptýðým en iyi iþti NTV'de 2.5 sene çalýþmak. Bana çok þeyler kattý. Oradaki herkesle dostça ayrýldýk. Doðal olarak biraz üzüldüler ama herþeyin bir sonu vardýr. Belki ileride tekrar beraber çalýþabiliriz. Ama artýk biraz hedefleri yukarý çýkarmam lazýmdý. Daha doðrusu kafamda kurduðum plana göre artýk çalýþtýðým yerde 1. adam olma zamaný geldi diye düþünüyordum.

"1. ADAM OLMAYA KARAR VERDÝM"

"2.5 sene çok güzel çalýþtým ama orada Rýdvan hoca var. Rýdvan hoca da çok sevdiðim bir insan. Biz biraz daha arka alanda çalýþýyorduk. Artýk çalýþtýðým yerde 1. adam olmaya karar verdim. Daha doðrusu kendimi geliþtirdiðim ve o seviyede olduðumu düþünüyorum. TRT de reddedemeyeceðim bir teklif yaptý bana, ben de kabul ettim. Ligin ikinci yarýsý itibariyle TRT'de baþlýyorum, inþallah benim için hayýrlýsý olur."

"Devre bitmeden teklif geldi bana. Sezon baþýnda LigTv'den teklif gelmiþti, kabul etmemiþtim. Þimdi TRT'den böyle bir teklif geldi. Çok iyi bir teklif geldi, hem kendimi geliþtirmek için hem 1. adam olabileceðim bir yer hem de devlet kanalý olduðu için, çok uygun geldi bana teklif bende kabul ettim."

"ÜCRETÝ 1. PLANDA DÜÞÜNMEDÝM"

"Miktar söylemeyeyim ama tabiki NTV'den aldýðýmdan çok daha iyi bir ücret alacaðým gerçek. Ama ücret bu transferde 2. planda kaldý. Birinci plan, çalýþtýðým yerde 1. adam olmak, kendimi geliþtirmek, daha üst seviyede olmak, TRT olmasý tabi iþin çok farklý bir boyutu. Ücreti birinci planda düþünmedim, ikinci plandaydý. Ücretin çok fazla da deðiþmesi beni baðlamadý yani bu transferde. Önce birinci adam olmak, sonra TRT olmasý, sonrasýnda ücret. Bu transferin geliþmesindeki en büyük neden para deðil yani. Bu parayla ilgili bir transfer olmadý. Kafamda zaten baþka bir kanalda birinci adam olmak, kendi programlarýný yapma fikri vardý."

"Hafta sonlarý, cuma, cumartesi, pazar programlarý olacak. Þimdi program detaylarýný konuþuyoruz. "Benim programlarým ayrý ve tamamen bana özgü olacak. Birebir. Tam olarak belli deðil yanýmda kim olacaðý ama deneyimli donanýmlý iþi iyi bilen birisi olacak. Kanal da bunu seçebilir, problem deðil ama donanýmlý ve iyi birinin olmasý þart çünkü bu iþ çok basit bir iþ deðil, zor bir iþ bu. Mutlaka donanýmlý birinin olmasý lazým." [Deðerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanýz gerekiyorÜye olmak icin burayý týklayýnýz]