Slm arkadaslar evet yanlis duymadiniz artik üyelik falan geektirmiyor. Yapmaniz gereken telefonuuzun imein numarasini yazmak mail adresini veriyorsunuz ve signed yapmak istedigin programi yaziyorsun ve göndermis oldugun program eger kabul buluyorsa emailine gelecek. Ama her program oluyor diye bir kayide yok. Tavsiyem mümkün oldugu kadar crakli programlardan kacinin derim. Birde ben denedim birkac korumali programlar olmuyor mesela rotatema, nokmate vs.gibi.
genellikle korumasiz ve oyun programlari olumludur. Ama sizler elinizde olan sertifika isteyen programlari deneyebilirsiniz Unutmadan alttaki kutular dolu olacak yani select all a tiklayin sonra alttaki karekterleri girin ve gönderin bekleyin sayet kabul bulmuyorsa yukarida size belirtecek olumlu veya olumsuz diye. Sayet basaramayan olursa resimli aciklamada yapa bilirim ama okadarda zor degil saygilar.[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

Not: Su anda üyelik gerektirmeden baska bir yöntem daha var test yapiyorum olumlu bir sonuc aldigimda en kisa zamanda sunacam.