turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.
OCTAGONOCTAGON2

Multisat24BetaSat

Sponsor Araniyor2Sponsor Araniyor1

3. sayfa - 3 sayfa var BirinciBirinci 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası
  1. #21
    Junior Member arost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    9
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    Alıntı arifkaptan Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    Bir ftp programı (iPad te yeterli alanı varsa, bu konuda bilgim yok) yüklersiniz ve gerekli şifreleri girerek mesela 800hd ye bağlanabilirsiniz..
    İste bana lazım olanda o FTP programı Yada ismi
    AlıntıAlıntı

  2. #22
    Junior Member arost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Mesajlar
    9
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    FTP onthego isimi gördü teşekkürler
    AlıntıAlıntı

  3. #23
    Junior Member dm800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    2
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    0 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    merhalar öncelikle herkese
    ben de dreambox konusunda cok fazlasıyla acemiyim dm800 kullanıyorum ve nasıl yaptımı bilemiyorum fakat ayarlarında bulunan uydu ları tamamen sildim aldığım yeri aradım uyduların yazılımını tekrar yüklememiz gerekiyor dedi her gittiğimde beni 50 50 alıyor . bana bi yardımcı olabilirmisiniz acaba araştırdığım kadarıyla ftp den cihaza bağlanıpFTP İle bağlanıp; /var/turbox/config/enigma içinden config dosyasına sağ tık diyoruz ve edit sonra işte uydu isimleri var onları eklediğimizde iş bitiyor deniliyor ama bu işi ben nasıl yapabilirim öğrenci adama bu rakamlar cok fazla geliyor.Burdan uydu isimlerini ekleyebiliriz. uydu yapılandırmada düzenlediğiniz isimde çıkıyor. Eğer yeni uydu ekliyecekseniz. s:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/15/description= satırlarındaki numaraları onlara göre ayarlamak gerekecektir. Ayarladıktan sonra diskete bastığınızda uydu kayıt olacaktır. Cihazı tekrar başlatınız (fişini çekip takabilirisiniz.) sonra açılınca uydu yapılandırmadan kendinizde bakabilirsiniz. kolay gelsin.. deniliyor ama nasıl olacak lütfen bana yardım edin
    AlıntıAlıntı

  4. #24
    TDW Team-S-Mod. kocahaydar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Bulunduğu yer
    Germany
    Mesajlar
    27.272
    Total 'Thanks' Received by This User :
    1 Bu Konu icin
    87.039 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    Alıntı dm800 Nickli Üyeden Alıntı [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    merhalar öncelikle herkese
    ben de dreambox konusunda cok fazlasıyla acemiyim dm800 kullanıyorum ve nasıl yaptımı bilemiyorum fakat ayarlarında bulunan uydu ları tamamen sildim aldığım yeri aradım uyduların yazılımını tekrar yüklememiz gerekiyor dedi her gittiğimde beni 50 50 alıyor . bana bi yardımcı olabilirmisiniz acaba araştırdığım kadarıyla ftp den cihaza bağlanıpFTP İle bağlanıp; /var/turbox/config/enigma içinden config dosyasına sağ tık diyoruz ve edit sonra işte uydu isimleri var onları eklediğimizde iş bitiyor deniliyor ama bu işi ben nasıl yapabilirim öğrenci adama bu rakamlar cok fazla geliyor.Burdan uydu isimlerini ekleyebiliriz. uydu yapılandırmada düzenlediğiniz isimde çıkıyor. Eğer yeni uydu ekliyecekseniz. s:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/15/description= satırlarındaki numaraları onlara göre ayarlamak gerekecektir. Ayarladıktan sonra diskete bastığınızda uydu kayıt olacaktır. Cihazı tekrar başlatınız (fişini çekip takabilirisiniz.) sonra açılınca uydu yapılandırmadan kendinizde bakabilirsiniz. kolay gelsin.. deniliyor ama nasıl olacak lütfen bana yardım edin

    Usta dm800 de Kanal listesi /etc/enigma2/ icinde.
    Senin yazdigin enigma1 Imagelerde öyle oluyor.

    Kanal listeni /etc/enigma2/ icine at.
    Telnet ilen alete baglan ve

    killall -9 enigma2
    ve ardindan

    enigma2
    vererek tekrar enigmayi calisdir.
    AlıntıAlıntı

  5. Teşekkür edenler:

    mehmet aga (14.11.2019)

  6. #25
    Administrator Elvis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Bulunduğu yer
    Istanbul, Turkey
    Mesajlar
    7.541
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    5.333 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    Easy Ftp programi ile baglanman mumkun intallous dan indirip denedim ok.
    AlıntıAlıntı

  7. #26
    Senior Member kyoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    1.442
    Total 'Thanks' Received by This User :
    1 Bu Konu icin
    132 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    işinize yaradıysa ne mutlu bana

    Dostluk Her zaman Kazanır
    Lakin
    Şüpe insanı eritip kurutur
    Benim Hakkımda Ne düşünürseniz ALLAH size iki katını versin


    Forum Kullanma kılavuzu Resimli anlatım



    AlıntıAlıntı

  8. Teşekkür edenler:

    mehmet aga (14.11.2019)

  9. #27
    Junior Member umutk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2019
    Mesajlar
    2
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    0 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    merhaba
    şuan elimde atlanta hdbox var hiç bir şekilde ftp ile bağlanamıyorum.Cihaza ıp server yüklemek istiyorum fakat ftp bağlantısı yapamadığımdan gerçekleştiremiyorum.
    bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı ?
    AlıntıAlıntı

  10. #28
    Member dragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    67
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    12 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    Ftp programını açtığında ip yazayan yere cihazın ip adresini gireceksin şifre böümünede genelikle dreambox olur onu dene muhtemelen olacak,kolay gelsin...
    AlıntıAlıntı

  11. #29
    Junior Member umutk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2019
    Mesajlar
    2
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    0 Toplam

    Standart Cevap: Dreambox'a FTP ile nasıl bağlanırım(Resimli anlatım)

    kardeş her progamı denedim ama ne yazıkki bir sonuç alamadım.aldığım yeride aradım ama onlarda bilmiyor.
    AlıntıAlıntı

 

 
3. sayfa - 3 sayfa var BirinciBirinci 123

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Octagon_buyuk

Sponsor araniyor 
Page generated in 1.576.059.061.05484 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (256809)