iOS’in en çok indirilen yazýlýmlarýndan biri olan Viddy þimdi de heyecan verici özellikleri ile Android kullanýcýlarýnýn beðenisine sunuldu.

Akýllý telefonlarýn en yaratýcý yazýlýmlarýndan biri olan Viddy, iOS’deki baþarýsýný Android’e taþýmak için Google Play Store’daki yerini aldý. Tüm heyecan verici özellikleri ile mobil dünyanýn en çok tercih edilen mobil iþletim sistemine konuk olan baþarýlý yazýlým ile henüz tanýþmadýysanýz Viddy’e en azýndan bir þans vermenizi öneriyoruz.

Mobil fotoðraf düzenleme yazýlýmlarýnýn mantar gibi türediði bir dönemde ortaya çýkan Viddy, fotoðraflarý deðil videolarý kendine amaç edinmiþ. Telefonunuzun kamerasýný kullanarak kaydettiðinizi videolara çeþitli efektler uygulayarak, bunlarý anýnda paylaþmayý hedefleyen uygulama, fark yaratan sonuçlar ortaya koyuyor.




Videolarý doðrudan kendi arayüzü üzerinden kaydetme olanaðý da tanýyan Viddy, dilerseniz önceden kaydedilmiþ videolar üzerinde oynama yapabiliyor. Son derece baþarýlý filtrelerin yer aldýðý yazýlým, kullanýþlý ve þýk arayüzü ile de fark yaratýyor.

Video arka planýna müzik ekleme, tek týkla sosyal aðlarda videoyu paylaþma, sosyal að tabanlý video arabirimi gibi özelliklere sahip olan Viddy, Android kullanýcýlarý için ücretsiz sunuluyor. Yazýlýmý siz de hemen indirmek isterseniz burada yer alan baðlantýyý kullanabilirsiniz.