Teşekkürler Grant!

İsrailli hocanın, Chelsea'yi yönetemediğini iddia eden Kezman, "Onun hataları bizi umutlandırıyor. Mourinho olsaydı, kaybetmezlerdi" dedi.
5.4.2008



‘Büyük bir riskti’
Jose Mourinho’nun, Chelsea’nin başına geçtikten sonra ilk transfer ettirdiği oyuncu olan Mateja Kezman, eski hocasını yere göğe sığdıramazken, halefi Avram Grant’a taş attı. İsrailli teknik adamın, Chelsea’yi yönetemediğini ileri süren Kezman, “Eğer takımın başında hâlâ Jose Mourinho olsaydı, bize karşı kaybetmezlerdi” iddiasında bulundu. Sırp oyuncu, “Frank Lampard gibi bir futbolcunun rahatsızlığı varsa ve siz onu 70 dakikadan fazla oynatıyorsanız, bu, büyük bir risktir” diye konuştu.

‘Makine düzeninde’
İngilterenin önde gelen gazetelerinden Daily Mail’e konuşan Kezman, oyuncu değişikliklerinde büyük hatalar yapan Avram Grant’ın kendilerini umutlandırdığını dile getirdi. Golcü oyuncu, “2 gün idman yapmış Lampard ilk 11’de. Futbolcuların ona güveni olduğunu hiç sanmıyorum. Oysa Mourinho’nun olduğu yerde, sürpriz ve hatanın yeri yoktur. Onun takımının 90 dakika boyunca hata yaptığını görmezsiniz. Mourinho yönetiminde, 90-95 dakika makine gibi çalışan bir takımdık. Şimdi ise bir maçta en az 4-5 hata oluyor” dedi.