'Þampiyonluk bizim kupa bizim'

Taraftar þampiyonluk yolunda takýma tam destek verirken, en net mesajý Kral gönderdi: 'Biz bu yola yüreðimizi koyduk, dönüþ yok.'
15.4.2008



Fenerbahçe coþturdu!
Trabzonspor'u muhteþem bir futbolla devirerek coþan Galatasaray’da, Fenerbahçe’nin Ankaraspor deplasmanýnda 2 puan býrakmasýyla þampiyonluk þarkýlarý söylenmeye baþlandý. Popüler taraftar sitesi webaslan.com’da yapýlan ankete katýlan 45 bini aþkýn futbolseverin yüzde 90’ý, Sarý-Kýrmýzýlý ekibin mutlu sona ulaþacaðýna inandýðýný belirtti. Cim Bom’un þampiyon olamayacaðýný düþünenlerin oraný ise yüzde 10’da kaldý.
‘Gençler kahraman’
Taraftarýn bu inancý ve Trabzonspor maçýndaki desteðine takým kaptaný Hakan Þükür teþekkür etti. Fortis Türkiye Kupasý’ndaki Gençlerbirliði sýnavýnda da ayný coþkuyu beklediklerini dile getiren Kral, “Biz bu yola yüreðimizi koyduk. Artýk dönüþü olamaz. Hep birlikte kenetlendiðimizi idmanlarda siz de görüyorsunuz. Biz abiler olarak görevimizi eksiksiz yerine getirmeye çalýþýyoruz. Ama bu takýmýn asýl kahramanlarý gençler. Onlara güvenimiz sonsuz” dedi.
Cevat hocaya övgü
Gollerden sonra gençlere sarýldýðý için eleþtirildiðini ifade eden tecrübeli futbolcu, “Þimdi anlýyor musunuz, bunu neden yaptýðýmý? Onlar bu takýmýn geleceði, bizim gururumuz” diye konuþtu. Takýmýn son 2 maçtaki performansýnda antrenör Cevat Güler’in büyük katkýsý olduðunu da vurgulayan Þükür, “Bizi toparlayan Cevat hocadýr. Kimse onu küçük görmeye kalkmasýn. Hep birlikte zafere gidiyoruz” açýklamasýný yaptý.