Konya seri peşinde


Bursa galibiyetiyle morallenen Yeşil-Beyazlılar'da teknik direktör Raşit Çetiner, Ankaragücü maçını da kazanıp, seriyi sürdüreceklerini söyledi.
17.4.2008



‘Üzerimizdeki stres gitti’
Bursaspor'u mağlup etmesine rağmen halen tehlikeli bölgenin yakınında yer alan Konyaspor, hafta sonu oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Her geçen hafta daha iyi futbol ortaya koyduklarını dile getiren teknik direktör Raşit Çetiner, “Uzun süredir galip gelememenin yaratmış olduğu stresli havayı dağıttık. Alınan bu galibiyetin önem kazanması için kalan maçlarımızda da başarılı sonuçlara imza atmamız gerekiyor. Gerçekten zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Bunların ilki Ankaragücü... Umarım kazanırız” dedi.
Da Silva: Söz verdik...
Kalan 4 haftada kendileri gibi düşme korkusu yaşayan takımlarla karşılaşacaklarının altını çizen Çetiner, “Biz önce Ankaragücü engelini aşmayı düşünüyoruz. Ardından Manisaspor, Gaziantep ve Kasımpaşa ile oynayacağız. Hepsi çok zorlu ve heyecanlı maçlar olacak” dedi. Yeşil-Beyazlılar’ın başarılı oyuncusu Kaue Da Silva ise, takımı ligde tutacaklarına dair söz verdiklerini ifade etti. Konyaspor’da Veysel sarı kart cezalısı olduğu için, Erkan ile Eren de sakatlıkları nedeniyle Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.