Giden dönmüyor acep nedendir?

Deniz Barış, Stephen Appiah ve şimdi de Roberto Carlos... Galatasaray derbisiyle sahalara dönmesi beklenen Sambacı'nın 3 ay boyunca futboldan uzak kalabileceği bildirildi.
17.4.2008



Peltroni’ye göründü
Sevilla ile İstanbul’da oynanan maçta Escude’nin darbesi sonucu sakatlanan Roberto Carlos’tan şok haber... Fenerbahçe kulübü, pazartesi günü izin amacıyla ülkesine giden Brezilyalı yıldızın, önümüzdeki hafta döneceğini açıklamıştı. Ancak eski takımı Palmeiras ve milli takım fizyoterapisti Nilton Peltroni’ye gözüken 35 yaşındaki süperstarın iyileşmesi için 3 aylık bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu öğrenildi. Kendisini kabul ettiği için Palmeiras’a teşekkür eden Carlos’un bu süreyi Türkiye’de mi Brezilya’da mı geçireceği bilinmiyor.
‘Yanlış ilaç verildi’
Ancak kesin olan tek şey Galatasaray derbisinde oynaması beklenen sambacı yıldızın sezonu kapattığı ve hazırlık kampında da tam randımanla çalışamayacağı... Daha önce Deniz Barış ve Stephen Appiah’ın sakatlıklarında da benzer çelişkinin yaşanması, Sarı-Lacivertliler’in sağlık ekibi hakkında kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Ganalı yıldız, sakatlığıyla ilgili Fenerbahçe’yi suçlamıştı. R.Carlos da L’Equipe gazetesine, Sevilla maçından sonra kendisine yanlış ilaçların verildiğini ve bu yüzden tedavinin beklenenden uzun sürdüğünü söylemişti.

Carlos evlendi
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos’un tedavi için gittiği ülkesinde nikah masasına oturduğu öğrenildi. Sambacı’nın uzun bir süreden beri birlikte olduğu ve geçtiğimiz günlerde 35. yaş gününü birlikte kutladığı Brezilyalı manken Borges ile dünya evine girdiği kaydedildi. Yeni evli çiftin sezon bittikten sonra balayına çıkacakları belirtildi.