turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.411
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.643 Toplam

    Standart BJK 3-1 Elazığ

    Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Elazığspor'a konuk olacak. Atatürk Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak maçta İlker Meral düdük çalacak



    Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Elazığspor'a konuk olacak. Atatürk Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak maçta İlker Meral düdük çalacak.



    İkinci yarıda oynadığı 3 maçta galibiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, zorlu deplasmanda kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Zirve yarışında daha fazla yara almak istemeyen siyah-beyazlılarda sakatların çokluğu en büyük sıkıntı. İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, Dentinho ve Almeida, Elazığ'da olmayacak. Necip Uysal'ın durumuna da maç saatinde karar verilecek. Yeni transfer Niang'ın kadroda olması ancak maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

    Ev sahibi Sanica Boru Elazığspor ise ikinci yarıda yakaladığı çıkışla ligde kalma yolunda umutlandı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarından 5 puan çıkarmayı başaran bordo-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Jervis ve Sesar ile sarı kart cezalısı Bilica, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    TDW Team-Co Admin himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    8.411
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    1.643 Toplam

    Standart Cevap: Beşiktaş, Elazığ'da moral arıyor! Maç 19:00'da

    Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, SB Elazığ'ı 3-1 yendi; 2013'teki ilk galibiyetini aldı...



    Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda geriye düştüğü maçta Sanica Boru Elazığspor'u 3-1 yendi. Siyah-beyazlı ekip hem 2013'teki hem de ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini aldı. Kara Kartal'ın gollerini Holosko, İbrahim Toraman ve Fernandes attı. Sanica Boru Elazığspor'un tek sayısını Ahmet Görkem kaydetti.


    Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Elazığlı futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta, 12 bin 500 seyirci kapasiteli Atatürk Stadı'nın tribünleri, güvenlik gerekçesiyle boş bırakılan bölüm dışında tamamen doldu. Beşiktaşlı taraftarlar da Elazığ deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Siyah-beyazlı ekibin taraftarlarına 763 koltuk ayrıldığı bildirildi. 3 gün önce vefat eden eski Türkiye Futbol Federasyonu başkanlarından ve (A) Milli Takım teknik direktörlerinden Doğan Andaç anısına maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmayı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bazı yöneticiler de izledi. Maça, 165 basın mensubu akredite oldu. Sanica Boru Elazığsporlu futbolcular sahaya ellerinde ''Madde bağımlılığına hayır'' yazılı pankartla çıktı.

    NİANG YEDEKLER ARASINDA
    Sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Almeida, Uğur Boral, Dentinho ve Mustafa Pektemek'i Elazığ deplasmanına getirmeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kardemir Karabükspor maçında sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyen Tomas Sivok, Roberto Hilbert ve Veli Kavlak'ı ilk on birde sahaya sürdü. Aybaba, geçen hafta Almeida'nın sakatlanması üzerine kadroya aldığı Sinan Kurumuş'a bu maçta ilk on birde şans verdi. Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang'ın yedek soyunduğu maçta Aybaba, Elazığ'a getirdiği Necip Uysal'ı sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna almadı. Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise sarı kart cezalısı Bilica'nın yerine Ahmet Görkem Görk'e savunmada şans verdi. Sakatlığı bulunan Ivan Sesar'ı kadroya almayan Vural, Kasımpaşa maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Sedat Bayrak'ı ise bu karşılaşmada ilk on birde sahaya sürdü. Vural, kırmızı kart cezası sona eren Marvin'e de ilk on birde görev verdi.
    AlıntıAlıntı

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.726.827.794.05216 seconds with 14 queries Sayfa Boyutu (177533)