turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


5. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci 12345678915 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 41 ile 50 arası
  1. #41
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Star Trek Online: 12. Sezon – Reckoning çıktı

    Güncelleme, oyunun yedi yıl kilometre taşını, yıl dönümü etkinlikleri ve yeni içeriklerle süslüyor.


    Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Star Trek Online için oyunun 12. Sezonu Reckoning isimli güncellemesinin PC sürümünün çıktığını [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Oyun, 7. yıl dönümünü kutlarken güncelleme de oynaması %100 ücretsiz, simgesel Star Trek temalı bu MMORPG için inanılmaz bir an olan bu çok özel kilometre taşını süslüyor. Bu başarıyı abideleştirmek adına, kaptanlar oyuncu Tony Todd tarafından seslendirilen General Rodek’in geri döndüğü yepyeni bir bölümü tecrübe edebilir. Oyuncular, günlük görevleri tamamlayarak içinde tasarımını geçen sonbaharda topluluğun belirlediği yeni Lukari gemisinin de bulunduğu özel ödüller kazanabilecek. 12. Sezon – Reckoning, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında daha sonraki bir tarihte yayımlanacak.



    Güncellemeyle birlikte aynı zamanda Star Trek’in popüler yıl dönümü etkinlikleri geri geliyor ve oyunculara, “The Lukari Restoration Initiative” gibi keşfedecekleri yeni içerik, yeni ve zorlu bir şöhret ve yeni bir Araştırma ve Geliştirme okulu sunuluyor. Gözü pek kaptanlar, iki yeni uzay kuyruğu olan “Gravity Kills” ve “The Tzenkethi Front”un yanı sıra Full Space Battlezone’daki zorlu savaşlarda Tzenkethi tehdidine karşı çarpışacak. Oyuncular, nihayet topluluğun tasarlamış olduğu yeni T6 Lukari Ho’kuun Science Vessel’ı da günlük yıldönümü görevlerine katılarak ve yeni sunulan bölümü tamamlayarak kazanabilecek.
    Hikâyeye gelince, 12. Sezon’da sunulan bölüm “Of Signs and Portents”, galaksideki tüm kaptanları son derece zeki ve askeri kıvraklığa sahip güçlü Tzenkethi’ye karşı savaşmaya çağırıyor. Görev, Lukarilerin Alpha Quadrant’ın keşfedilmemiş bir bölgesindeki sıra dışı faaliyeti incelemek için yola çıkmasıyla başlıyor. Araştırmalarını derinleştirdiklerinde proto-maddenin silaha dönüştürülüp kullanıldığını öngören verilere ulaşıyorlar ve İttifak’tan derhal yardım talep ediyorlar. Kaptanlar, Tzenkethi’den gelebilecek eli kulağında bir tufan saldırısını önlemek için Lukarilerle birlik olmak zorunda.



    Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrim içi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon uzay gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa ulaştırabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler. Star Trek Online‘da oyuncular popular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.
    AlıntıAlıntı

  2. #42
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Yılın en ilginç oyunlarından biri olarak gösterilen ve merakla beklenen Prey, çıkış tarihi açıklanmasıyla Steam fiyatını güncelledi.
    2017 ile beraber piyasaya çıkacak olan ve fragmanlarıyla bir hayli merak uyandıran Prey, bildiğiniz gibi Arkane Studios tarafından geliştirildi ve Bethesda Softworks tarafından dağıtımı yapılacak.
    Yapılan resmi açıklamayla 5 Mayıs 2017’de piyasaya çıkacağı açıklanan oyunun ön sipariş fiyatları da belli olurken Steam’de hali hazırda 89TL’ye ön siparişe açılmışken tıpkı Mafia 3’te olduğu gibi fiyatı zamlanarak 219TL oldu.

    Xbox One için 260TL, PlayStation 4 için ise 209TL fiyata sahip olan Prey, ön sipariş ile satın alınması halinde Margrave pompalısı ile beraber birçok ekstrasını da sunacak.
    AlıntıAlıntı

  3. #43
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Playstore, Gaming İstanbul 2017 etkinliğine katılıyor

    Playstore’un GİST 2017’ye özel olarak tasarlanan standı, bol ödüllü yarışma ve oyun turnuvalarına sahne olacak.


    Türk Telekom’un lider dijital oyun platformu Playstore, 2 Şubat 2017 ile 5 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk global ölçekli dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul 2017 etkinliğinde (GİST 2017) oyun severlerle buluşacak. Oyun severlerin merakla beklediği fuardaki Playstore stadında dünyanın en çok ilgi gören oyunlarından [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ve [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] turnuvaları, katılımcılara nefes kesici bir deneyim yaşatacak. Ayrıca sanal gerçekliği basketbol heyecanı ile birleştiren NBA 2KVR oyunu ile oyun tutkunları unutulmaz anlar yaşayacak. Popüler dijital platformun düzenleyeceği turnuvalar, katılımcılara hem heyecanlı anlar yaşatacak, hem de onlara hediyeler kazandıracak. Turnuvalarda dereceye girenlerin sürpriz hediyeler kazanacağı fuarda, markanın gerçekleştireceği etkinliklerdeki tüm katılımcılara 10 TL değerinde indirim kodu hediye edilecek.





    AlıntıAlıntı

  4. #44
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar



    Arkane Studios'un geliştirdiği ve Bethesda Softworks'un dağıtımcılığını üstlendiği Prey'in çıkış tarihi nihayet belli oldu. Gelen resmi açıklamaya göre Prey, 5 Mayıs 2017 tarihinde PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alacak.
    Prey'i ön sipariş ile satın alan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]cular ise Cosmonaut Shotgun paketine ücretsiz olarak sahip olacak. Bu ön sipariş bonusu içerisinde de Morgan Yu'nun aile yadigarı olan Margrave pompalı tüfeği ve Talos I'deki tehditlerle savaşmasına yardımcı olacak aletler bulunacak.
    Prey ön sipariş seçenekleri belli oldu

    Ayrıca Prey, 89 TL'den Steam üzerinde ön sipariş ile satılırken, bugün itibari ile bu fiyatı 219 TL oldu. Oyunun Sony PlayStation 4 fiyatı 209 TL olarak satılırken, Microsoft Xbox One fiyatı da 260.50 TL olarak güncellendi.



    2032 yılında, ay yörüngesindeki uzay istasyonu Talos I'de geçecek olan bu oyunda, insanlığı sonsuza dek değiştirecek bir deneyin en önemli parçası olarak korkunç bir şekilde ters giden olaylara tanık olacaksınız. Uzay istasyonu, uzaylılar tarafından istila edilmiş durumda ve siz de bir av durumunda olacaksınız.
    Talos I'in ve kendi geçmişinizin karanlık sırlarını ortaya çıkarırken, uzay istasyonunda bulduğunuz aletleri, zekanızı, silahlarınızı ve Typhon uzaylılarını yenmek için zihin kontrolü yeteneklerinizi kullanarak hayatta kalmaya çalışacaksınız.
    AlıntıAlıntı

  5. #45
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Bazı oyuncular, oyunlarda hileye fazla düşkün oluyorlar. Korsan yayıncılar ise oyunların açıklarından faydalanmaya çalışıyorlar. Bunları bilen zeki geliştiricilerden bazıları, korsanları ve hilebaz oyuncuları trollemişler. İşte bunlardan 10 tanesi!
    Oyunlar, doğaları gereği önümüze bir sürü engel ve çözülmesi gereken problem koyarlar. Sıkı oyuncuların bazıları ise, sadece oyunlardaki engelleri değil; bir oyun konsolu için yapılmış oyunu başka konsolda oynama, oyunların hilelerini bulma gibi problemleri de aşıyorlar. Ancak oyun tasarımcıları da sıkı birer problem çözücü oldukları için hilebaz oyuncuları trolleyebiliyorlar. İşte bunlardan 10 tanesi!
    1-Earthbound


    Belki de hilebazları trolleyen en eski oyunlardan biri olan Earthbound, 1995’te ABD’de yayınlandı. Oyun, oynanması için tasarlandığı konsoldan başkasında oynanınca bir uyarı çıkıyor ve “Bu konsolda oynanması için tasarlanmadı” diyor. Oyun ayrıca korsanlar tarafından kopyalanmış ise içinde bulunduğu elektronik kartın hafızasını kontrol ederek bunun korsan bir kopya olduğunu anlıyor ve oynayanlara normalden daha fazla canavar çıkartıyor. Eğer oyuncu her şeye rağmen oyunun son bölümüne gelmeyi başarırsa donuyor ve kaydettiğiniz bölümleri siliyor.
    2-Grand Theft Auto


    Eğer GTA’nın korsan bir kopyasını kullanıyorsanız oyundaki kameraman, tıpkı sarhoşmuş gibi görüntü bulanıklaşıyor. GTA 5’te ise bazı hileciler, Duke O’Death isimli aracı singleplayer oyundan multiplayer’a geçirmeyi başardılar. Bunu keşfeden Rockstar Games, hile yapanları cezalandırmak için bir yöntem geliştirdi. Ne zaman bir hilekar Duke O’Death aracını almak istese araç patlıyor ve oyuncu ölüyor.
    3-Donkey Kong 64


    1999 yılında Nintendo 64 için geliştirilen bu oyun, birçok hilecinin ağzını sulandırıyordu. Gameshark bu dönemde en çok kullanılan hile aracıydı. Eğer Gameshark kodunu oyunu kaydetmeden kullanıyorsanız, bir problem çıkmıyordu. Ancak diğer türlü save ederseniz Donkey Kong oyun kartınız bozuluyor, oyun ekranı karıncalanıyordu. Bunu düzeltmenin bir yolu yoktu!
    4-Crysis Warhead

    Oyun geliştirici firma, korsanları trollemek için çok yaratıcı bir yöntem bulmuş. Eğer oyunu sahte bir kopyadan oynuyorsanız, silahınızdan kurşun yerine tavuklar fırlıyor. Eh, bu da karşınızdaki düşmana pek bir zarar vermiyor.
    5-Monster Hunter 3


    2009’da Capcom tarafından geliştirilen oyun, hile yapanlara “hafif” cezalar veriyor. Eğer oyunda hile yaptığınız anlaşılırsa, yalnızca 7000 yıl ceza alıyorsunuz. Herhalde hiçbirimiz 7000 yıl yaşayamayacağımıza göre aslında bu bir yaşam boyu oyundan banlanma cezası.
    6-Spyro: Year Of Dragon


    Spyro, çocular için ejderha temalı bir oyun. Oyunun korsan kopyasını kullandığınızda karşınıza bir peri çıkıyor ve elinizdekinin sahte olduğunu söylüyor. Sonrasında ihtiyacınız olan yumurtalar kayboluyor. Eğer bir hacker tarafından bunlar düzeltilirse karşınıza yeni yeni hatalar çıkıyor. Hatta belli bir noktadan sonra oyunun dili Almanca’ya dönüyor.
    7-Serious Sam 3: BFE


    Seriouns Sam’i çalan korsanlar ve bu sürümü satın alan kullanıcılar, oyunu bir türlü rahat rahat oynayamıyorlar. Çünkü kırmızı dev bir akrep oyun boyunca peşinizi bırakmıyor. Ölümsüz olması da cabası! Eğer bir şekilde bu akrebi atlatırsanız oyun kendini varsayılan moda alıyor ve sürekli bir çember biçiminde hareket etmenizi sağlıyor.
    8-The Talos Principle


    Eğer bu oyunun korsan bir versiyonu elinizdeyse asansörde sıkışıp kalmanız normal. Bunun çözümü de yok, çünkü geliştirici firma korsanları ve korsan kullananları bu şekilde trollemiş!
    9-Dark Souls 2


    Dark Souls hilebazları, hilebazlara kırdırarak bir cezalandırma yöntemi geliştirmiş. Geliştiriciler bir “Hapishane Server’ı” yaratarak, hile yapanları burada bir tür araf ile banlamış.
    10-Guild Wars 2


    J. T. Darkside isimli bir oyuncu, kendi karakterini hızlandıran, teleport olmasını sağlayan ve diğer oyuncuları kolayca öldürmesini sağlayan bir program yazmıştı. Bunu farkeden geliştirici firma, Darkside’ın karakterini ele geçirdi ve tüm kıyafetlerini çıkardı. Sonra karakteri yüksek bir tepeye çıkardı ve aşağı attı. Gamer, ayrıca oyundan yaşam boyu banlandı.
    AlıntıAlıntı

  6. #46
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Mafia III için bu yıl içerisinde çıkacak olan 3 adet ek paket, detaylandırıldı

    Hangar 13, oyuncuları dinleyerek yola çıkmış görünüyor.


    7 Ekim 2016’da baş göstermiş olan Mafia III, bilindiği üzre, pek de ahım şahım yorumlar almamış bir yapım oldu. Hatta, sırf Mafia serisinin hakkını veremediğini [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], yerin dibine sokanlar dahi olmuştu. Bu haberimize de konu olan Mafia III için, geliştirici ekip Hangar 13’ten gelen duyuruya göre, 3 tane ücretli ek paket [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Çıkış yapacak 3 ek paketten bir tanesi olan, “Faster, Baby!” isimli ek [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], Hangar 13, yaptığı duyuruda söylediğine göre, oyuncuları dinlemiş ve onların istekleri doğrultusunda hazırlanmış içerikler bizleri bekliyor.



    İlk önce ek paketlerden bahsedelim. Biraz önce de kendisinden bahsetmiş olduğumuz Faster, Baby!, Hangar 13’ün duyurduğu ek paket çıkış haritasında bulunan ilk ek paket. Kendisinden sonra ise, “Stones Unturned” ve ardından, “Sign of the Times” isimli ek paketler sırayla çıkışını gerçekleştirecek. Hangar 13 tarafından yapılan duyuruda, tam olarak çıkış tarihleri verilmemiş de olsa, Faster, Baby! ek paketinin Mart 2017’nin sonlarında, Stones Unturned ek paketinin Mayıs 2017’de, Sign of the Times ek paketinin ise Temmuz 2017 içerisinde çıkış yapacağından bahsedilmiş. Yolda olan ek paketler hakkında daha detaylı bilgiler öğrenmek isterseniz, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]tıklamanız yeterlidir.
    AlıntıAlıntı

  7. #47
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Tekken 7’nin dosya boyutu belli oldu

    Grand Theft Auto V ile yarışıyor bu boyut.


    Hatırlarsanız, Tekken serisinin yeni oyunu olacak Tekken 7 için, geçtiğimiz günlerde, yeni bir video paylaşıldı. Paylaşılan yeni video ile birlikte, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] 2 Haziran 2017’de, Kuzey Amerika için çıkışını gerçekleştirecek oyunumuz, şimdiden birçok dövüş oyunu severin radarına girdi. Geçen hafta paylaşılan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] oyunun ana karakterleri Kazuya Mishima ve Heihachi Mishima olacak. Oyunda, onların arasındaki, baba-oğul savaşına tanık olacağız. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için hazırlanan Tekken 7 hakkında, şimdiden [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]



    Son olarak oyunun dosya boyutu, PlayStation Store’da paylaşıldı. Açıklama kısmında yazan bilgilere göre Tekken 7, bizden en az 45 GB alan istiyor. Ufak bir karşılaştırma yapmamız gerekirse; PlayStation 4’de, The Witcher 3: Wild Hunt bizden en az 35 GB istiyor, Grand Theft Auto V ise en az 50 GB. Bu karşılaştırmaları yaptık çünkü dövüş oyunlarının, bu kadar boş alan istemesine alışık değiliz. Ufak bir örnek vermek gerekirse, şu an piyasada olan en iddialı dövüş oyunlarından biri olan Street Fighter V, aldığı büyük hikaye modu güncellemesine rağmen ortalama 20 GB dosya boyutuna sahip. Bakalım Bandai Namco, bu 45 GB alanı ne ile dolduracak_ Bekleyip, göreceğiz.
    AlıntıAlıntı

  8. #48
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Sezonun en büyük Dota 2 turnuvası sona erdi

    Müsabakada birinciliği elde eden takım 8 bin TL alırken, ikinci ekip ise 4 bin TL’nin sahibi oldu.


    Türkiye’nin en iyi DOTA 2 oyuncularını [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Red Bull Son Şampiyon turnuvası büyük kapışmaya [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. ESL Türkiye Şampiyonası’nın kazananı Dark Passage ile açık elemelerde birinciliği [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] Team Entelechy, Red Bull Son Şampiyon’da zafere ulaşmak için karşı karşıya geldi. Didem Soydan ve Mustafa Özben sunumuyla Zorlu PSM’de gerçekleştirilen ve 700’e yakın oyun severin takip ettiği Red Bull Son Şampiyon, RedBull.com ve Twitch üzerinden de canlı yayın ile sunuldu. Müsabakada birinciliği elde eden takım 8 bin TL alırken, ikinci ekip ise 4 bin TL’nin sahibi oldu.



    Türkiye’nin en büyük DOTA 2 mücadelesi olan Red Bull Son Şampiyon Zorlu PSM’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Elektronik Spor Ligi Türkiye Şampiyonası’nda zafere ulaşan Dark Passage ile çevrim içi açık elemelerde rakiplerini geride bırakan Team Entelechy, oldukça çekişmeli maçlarda karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakanın sunucuları ise Didem Soydan ve Mustafa Özben oldu. Türkiye’de 4 milyon kişinin oynadığı Dota 2’nin ülkemizde ilk kez düzenlenen turnuva adımları 2015 yılında Red Bull Son Şampiyon ile atılmıştı.
    Red Bull Son Şampiyon’da Dark Passage – Team Entelechy maçının ardından kazanan takım, dünyaca ünlü DOTA 2 takımı OG ile bir gösteri maçı yaptı. Çevrim içi olarak oyuna katılan OG, şampiyon ekip ile tek seri üzerinden mücadele etti. Turnuvada birinciliği elde eden takım 8 bin TL’nin sahibi olurken, ikinciliği elde eden ekip de 4 bin TL elde etti. Türkiye’nin en büyük DOTA 2 turnuvasını yaklaşık 700 kişi yerinde takip etti. Ayrıca RedBull.com ve Twitch üzerinde yayımlanan sezonun en büyük turnuvasını turnuvayı 4 bin oyun sever de çevrim içi olarak takip etti. Zorlu PSM’de buluşan oyun severler, aynı zamanda hayranı oldukları karakterlerle bir araya geldiler. Cosplay sanatçılarına yoğun ilgi gösteren seyirciler, karakterlerle fotoğrafla çektirmek için uzun sıralar oluşturdular.





    AlıntıAlıntı

  9. #49
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Hideo Kojima, Death Stranding 2 hakkında konuştu

    Daha ilk oyun yeni geliştirilmeye başlandı. Bu ne acele?


    RTX Sydney [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]Hideo Kojima, Death Stranding [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]konuşmuştu ve oyununun bir açık dünya oyunu olduğundan [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Ayrıca çıkış tarihi hakkında da küçük bir ipucu vermişti. Bu RTX Sydney etkinliği sırasında ünlü yapımcı, yeni oyunu hakkında konuşmaya devam etti. Fakat konuşulan konu, henüz çıkmamış oyunu değil, henüz çıkmamış oyununun devam oyunu oldu. Şimdilik Death Stranding 2 hakkında düşünmediğini belirten efsanevi yapımcı, ilk oyun beğenilirse, ikincisini de yapabileceğini sözlerine ekledi. Yani temelde bir üçleme düşünülüyor da olabilir. Fakat açıklamalara göre, ilk oyun da ikinci oyuna göre yapılmayacak. Yani Hideo Kojima, ikinci oyuna malzeme kalsın diye ilk oyunu kısmayacak. Elinde ne varsa ilk oyuna yığacak. İkinci oyun gelirse de, büyük bir ihtimalle daha farklı şeyler bizlere anlatılacak.

    Hideo Kojima, etkinliğin devamında Sony ile arasında olan bağa da değindi. Death Stranding 2 muhabbeti bittikten sonra, Sony ile anlaşmadan önceki zamanlarına döndü. Geliştiricinin söylediğine göre kendisine Sony haricindeki birçok ekipten de teklif geldi. Hatta bu teklifler arasında, oyun sektörünün dışındaki ekiplerden gelen teklifler bile bulunuyordu. Fakat bu yapımcının tercihi Sony Interactive Entertainment oldu. Sebebi ise, özgürlük. Bağımsız bir geliştirici olarak ilk oyununun Death Stranding olduğunu söyleyen Hideo Kojima, ilk oyunu ile herkesi mutlu etmek istediğini, bu yüzden karşılıklı saygının yaşanmış olduğunu ve yaşanacağını düşündüğü ekibi seçtiğini belirtti. Bildiğiniz üzere bu geliştirici, Sony ile 10 yıldan fazla çalışmıştı. Bu yüzden tekrar Sony ekibinin seçilmesi, bizleri pek şaşırtmamıştı.
    Özgürlükten bahsetmiştik, Hideo Kojima isimli geliştiricinin Sony ekibini seçmesindeki en büyük etkenlerden bir tanesi de ekibin, kendisine verdiği özgürlük. Ünlü oyun tasarımcı, bağımsız olarak ilk oyununu yapacağı için tamamen özgür olmak istedi ve bu özgürlüğü %100 bir biçimde sadece Sony verdi. Bu yüzden de seçim Sony yanından oldu. Ayrıca oyun için yayımlanan ilk videonun da Sony tarafından problemsiz bir şekilde onaylanması, iki tarafın da birbirine olan güvenini ortaya tekrar çıkardı. Bu oldukça büyük bir olay çünkü genelde büyük oyun geliştiricileri, bu tür videolar ile oyunlarını tanıtmaktan kaçınır.
    AlıntıAlıntı

  10. #50
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.753
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.033 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    ARK: Survival Evolved, Nintendo Switch için çıkmayacak

    Oyunun geliştiricilerinden resmi açıklama geldi.


    Şu an PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformunda oyuncuları [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]ARK: Survival Evolved, Studio Wildcard tarafından [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]olan bir oyundu. [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]PC platformu için çıkışını gerçekleştiren bu oyun, ardından kolaylıkla Xbox One oyuncularına sunulmuştu fakat PlayStation 4 konsoluna gelirken birçok sorun ile karşılaşmıştı Studio Wildcard. Çünkü geliştirici ekip, Sony ile anlaşamamıştı. Yine de sonunda anlaşılmaya varıldı ve ARK: Survival Evolved, oyun dünyasının şu anki en popüler 3 platformu için çıkışını gerçekleştirmeyi başarmıştı. Fakat oyun dünyası sadece bu 3 platformdan oluşmuyor, bir de Mart 2017 tarihinde bizleri bekleyen Nintendo Switch var. Ne dersiniz? ARK: Survival Evolved, Nintendo Switch için de çıkabilir mi? Açıklamalara göre ne yazık ki bu sorunun cevabı, hayır.



    Studio Wildcard, bahsettiğimiz konu hakkında resmi forum siteleri üzerinden bir açıklama yaptı ve oyunlarının, bahsi geçen konsol için çıkışını gerçekleştirmeyeceğini belirtti. Geliştirici ekip bu konu hakkında tam olarak, “Oyunumuzu, bu konsol için piyasaya sürme planlarımız henüz yok fakat konsol piyasaya çıktığı zaman yakından takip edeceğiz.†dedi. Böylece geliştirici ekip, kapıyı da tamamen kapatmamış oldu. Yani yeni konsol bir başarı yakalarsa, bu hayatta kalma oyununu, o konsolda da görebileceğiz.
    AlıntıAlıntı

 

 
5. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci 12345678915 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.717.908.881.77211 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (249216)