turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


13. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 39101112131415161723 ... SonuncuSonuncu
523 sonuçtan 121 ile 130 arası
  1. #121
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    EvilBane: Kuzgunların Yükselişi için yeni güncelleme

    Yeni Kıyamet II Silahı güncellemesi geldi.


    Netmarble Games, heyecan verici mobil aksiyon rol yapma oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişiiçin geçtiğimiz günlerde yeni Kıyamet II Silahı ve Pelerini güncellemesi geldiğini ve bir etkinlik düzenleneceğini duyurdu. Favori Kıyamet Silahı serisinin ikinci versiyonunda, karakter (Luke, Khara, Vango) ve seviye (Epik, Efsanevi, Destansı) başına birer tane olmak üzere toplam üç yeni ikinci nesil Kıyamet Silahı oyuna ekleniyor. Silahların her biri oyunculara geliştirilmiş saldırı gücü ve ölümcül darbe özelliklerinin yanında, saniye başını saldırı sayısıyla ilgili bir seçenek de sunuyor.



    Kıyamet serisinin yeni üyesi olan Kıyamet Pelerini de bu güncellemeyle oyuna ekleniyor. Güçlü ve daha hızlı saldırı yapmayı sağlayan pelerin, saldırgan bir oyun tarzı olan oyuncular için saldırının şiddetini artıran bir özellik de içeriyor. Bunlara ek olarak, karakter seviye sınırı 59’dan 60’a yükseliyorve yeni üst seviyeye ulaşan oyunculara bir Destansı Büyülü Silah Seçici hediye ediliyor. Son güncellemenin şerefine Netmarble, yeni ikinci nesil Kıyamet silahını elde eden, seviye atlatan ve üstünleştiren oyuncuların 500.000 altın, Efsanevi Kıyamet Silahı veya 10 Cennet Taşı kazanabileceği bir de etkinlik düzenliyor. Günlük Akın’ın 3. seviyesini tamamlayan oyuncular ise günde bir adet Epik Ay Küresi Seçici elde edebilecek.
    AlıntıAlıntı

  2. #122
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Video Game Hall of Fame 2017 için aday oyunlar belli oldu

    Mortal Kombat, Resident Evil ve Donkey Kong gibi klasik oyunlar, ödül almayı bekliyor.


    Oyun dünyasında birçok klasik seri ve bu serilerin birbirinden klasik oyunları bulunuyor. Her sene karşımıza çıkan yeni oyunlar gibi, bu klasik oyunlar da ödüllere layık görülebiliyor. Bu ödüllerden bir tanesi de Video Game Hall of Fame 2017. Geride bıraktığımız saatlerde yapılan bir açıklama ile de bu Video Game Hall of Fame 2017 ödül töreninde, ödüle layık görülecek klasik oyunların tam listesi duyuruldu. Rochester, New York bölgesinde bulunan Strong National Museum of Play tarafından düzenlenen bu ödül töreninde yer alacak klasik oyunlara, dilerseniz haberimizin devamında göz atalım.

    Bahsi geçen ödül töreni sırasında tam 12 klasik oyun arasından tek bir oyun, tek bir ödüle layık görülecek. Bu 12 oyun ise sırasıyla Donkey Kong, Final Fantasy VII, Halo: Combat Evolved, Windows Solitaire, Mortal Kombat, Myst, Pokemon Red and Green, Portal, Resident Evil, Street Fighter II, Tomb Raider ve Wii Sports olacak. Oyun dünyasına ve popüler kültüre sağladığı etkiye göre ödül kazanacak olan bu 12 oyundan bir tanesi, jüri tarafından seçilecek fakat etkinlik alanında 100 farklı ülkeden, binlerce seyirci olacak. Video Game Hall of Fame 2017 kazananı ise 4 Mayıs 2017 tarihindebelli olacak.
    AlıntıAlıntı

  3. #123
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Horizon: Zero Dawn yazarı, oyunun senaryosu hakkındaki zorluklardan bahsetti

    Meğer senaryo ekibi, oyunun senaryosunu baştan yazmak zorunda kalmış.


    Eminiz ki Horizon: Zero Dawn isimli yapıtı, birçok PlayStation 4 oyuncusu, bu güne kadar oynamıştır veya oynamayı planlamıştır. Bu oyun, birçok yönden oldukça başarılı fakat bize soracak olursanız zayıf yönlerinden bir tanesi, senaryosu. Tabii burada, oyunun senaryosu kötüydü demiyoruz. Çünkü kötü değildi, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] ve oyuncuyu, oyuna bağlıyordu bu senaryo. Yine de tek başına yeterli bir senaryo değildi mesela. Yani, senaryo odaklı bir oyun olamadı Horizon: Zero Dawn. Peki, neden? Bu sorumuza belki cevap olmayabilir fakat oyunun senaryosunun yazımı ardında çok büyük sorunlar yatıyormuş. Bunu, oyunun baş yazarı, Kotaku’ya verdiği bir röportajda anlattı.



    Daha önce Fallout: New Vegas için senaryo da yazmış olan John Gonzalez, vermiş olduğu röportaja, “Fallout: New Vegas için bir senaryo yazmak, hiç kolay değildi. Fakat oyunun teması ve evreni, önceki oyunlar ile oturtulmuştu ve oyunu tek bir cümle ile anlatabiliyordunuz: Bir bomba düştü ve geriye kalan bu. Horizon: Zero Dawn ise farklıydı, karışıktı. Düşük teknolojiye sahip insanlara karşı yüksek teknolojili robotlar, güzel bir açıklamayı hak ediyordu. Teknoloji, insanların sürekli olarak etraflarındaydı ama insanlar bunu nasıl unuttu?†şeklinde başladı.
    John Gonzalez ardından sözlerine, “Horizon: Zero Dawn için birçok şey yapmamız gerekiyordu. Bunlardan ilki, yabancı bir dünyaya uyabilecek, tamamen yeni bir geçmiş idi. İkincisi, oyuncuları oyuna çekebilecek ve oynatabilecek bir ana kahramandı. Üçüncüsü ise bu karakterin, oyun içerisindeki görevleri yapmasının doğru düzgün bir amacı olmasıydı. Ardından bu karakterin kişisel nedenlerinin, oyunun en büyük sırrı ile buluşması gerekiyordu. Son olarak da, oyunun içerisinde kalan tüm soru işaretlerinin, etkileyici bir şekilde yok olması lazımdı.†şeklinde devam etti.



    Oyunun baş yazarı, ardından Aloy karakterinin küçüklüğüne ve gençliğine değindi. Oyuncuların, oyunun en başında Aloy karakterini benimsemedi gerekiyordu. Bu başarılamazsa, ne erken bölümler, ne de oyunun kendisi, kendini oynatabilirdi. Bu yüzden, tek bir diyalog bile oluşturulmadan, oyundaki tüm detaylar tekrar ve tekrar kontrol edilmiş ve gerektiği zaman, senaryo tekrar yazılmış. Yani, açıklamalara göre bu oyunun ardında çok büyük bir emek vardı. Zaten bu emek de belli oluyordu. Oyun, senaryosu ile bizleri çok etkilemişti. Umuyoruz ki, şu sıralarda hazırlanan senaryo genişletme paketi de, güzel bir hikaye anlatır bizlere.
    AlıntıAlıntı

  4. #124
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Star Trek Online için 13. sezon çıkış tarihi verildi

    13. Sezon – Escalation, oyuncuları Tzenkethilerden hızla yaklaşmakta olan bir tehdidi bertaraf etmeleri için bir göreve gönderiyor


    Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Star Trek Online 13. Sezonu Escalation’ın duyurusunu bugün yaptı. Klasik Star Trek serisitemelinde kurgulanan oynaması %100 ücretsiz MMORPG’deki macera, 25 Nisan’da PC’ler için ve daha sonraki bir tarihte de konsollar için yayınlanacak olan sıradaki güncellemeyle tüm hızıyla sürüyor. 13. Sezon – Escalation, oyuncuları antik kökenlerini yeniden keşfetmeleri ve Tzenkethilerden hızla yaklaşmakta olan bir tehdidi bertaraf etmeleri için Lukarilerle birlikte bir göreve gönderiyor. Star Trek Online’ın en yeni güncellemesi, destansı Tzenkethi Savaşı olay örgüsünü sürdürürken yepyeni Savaş Oyunları sistemini de müjdeliyor. Bu sistemde oyuncular, çekişmeli PvE senaryolarında ekipler hâlinde birbirleriyle yarışıyor.



    13. Sezon – Escalation, oyuncuyu önceleri soyutlayıcı bir yaklaşım izleyen Lukarilerin nereden geldiklerini keşfedeceği bir yolculuğa çıkarıyor. Ve geçmiş vatanlarını keşfettikçe, yeni gelen Tzenkethi filosuyla yüzleşmek zorunda olduklarını görüyorlar. Oyuncular, devam eden hikâye örgüsüne ek olarak, tamamıyla yeni Savaş Oyunları sistemine de katılabilecek. Bu tür kuyruk, beş kişilik iki ekibin çekişmeli PvE senaryolarında, hem karada hem de uzayda kafa kafaya savaşmalarına olanak tanıyor.
    Oyuncuları eşit bir oyun sahasında tutmak adına, benzer becerilere sahip oyuncuları aynı maçta eşleştirecek yeni bir Oyuncu Potansiyel sistemi getiriliyor. Savaş Oyunları sisteminde, ilk kez sınıflara özgü gemi ve kaptan teçhizatı bulunan yeni bir de şöhret olacak. Kaptanlar, herhangi bir sınıftan kazandıkları yeni teçhizatı karıştırıp eşleştirebilecek ve uzmanlaşma imkânı da elde edecek. Yeni Savaş Oyunları sistemini tamamlaması için, kara ve uzay savaşlarında tam bir yeniden dengelemeye gidilerek kaptanlar becerilerini veya gemilerini donatırken hangi seçimi yaparlarsa yapsınlar, bunun yanlış bir seçim olmaması sağlandı.



    Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon yıldız gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler.
    Star Trek Online’da oyuncular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.
    AlıntıAlıntı

  5. #125
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    PlayStation Store üzerinde Destiny indirimi başladı

    Destiny 2 için hazırlanmak istiyorsanız, bu indirimi değerlendirebilirsiniz.


    Hatırlayacağınız üzere, 30 Mart 2017 tarihinde Destiny 2 resmi olarak duyuruldu ve bu oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için gelecek. Başarılı serinin ikinci oyunu, ne yazık ki ilk oyundan tamamen bağımsız olmayacak. İkinci oyunda karşılaşacağınız yardımcı karakterler ve düşmanlar, ilk oyunda daha önceden karşımıza çıkmış olacak. Bu yüzden, devam oyunundan tam olarak zevk alabilmek için serinin ilk oyununu oynamanız gerekebilir. Bu gerekliliği içinizde hissediyorsanız ve bir PlayStation 4 oyuncuysanız, PlayStation Store üzerinde açılmış olan Destiny indiriminden yararlanmak isteyebilirsiniz efendim.



    Destiny: The Collection, Destiny: The Taken King ve Destiny: Rise of Iron, PlayStation Store üzerinde 3 Nisan 2017 tarihine kadar indirimde kalacak ve oyunu ucuz fiyatlara satın alabileceksiniz. Fiyatları soracak olursanız, hemen söyleyelim. Oyunun indirimli fiyatları, paket sırasına göre 75 TL ve 38 TL. Destiny: Rise of Iron paketinin fiyatını göremiyoruz çünkü istenen ürüne sahip değiliz. Bu konuda bizleri aydınlatırsanız, memnun kalacağız. Hemen haberimizi güncelleyebiliriz.
    Güncelleme: Destiny: Rise of Iron fiyatı 66.74 TL
    Eğer bu 3 paket de sizin ilginizi çekmiyorsa, yine PlayStation Store üzerinde 5 Nisan 2017 tarihine kadar sürecek bir indirim bulunuyor. Bu indirim dahilinde Mortal Kombat X ve Mortal Kombat XLoyunlarını ucuz bir şekilde alabiliyorsunuz. Yalnız küçük bir not geçelim, eğer Almanya üzerine bağlı bir hesabınız varsa, bu iki oyunu da satın alamayabilirsiniz çünkü bu indirim, Almanya sınırları içerisinde geçerli değil.
    AlıntıAlıntı

  6. #126
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 sonrasında yeni bir oyun üzerinde çalışacak

    The Witcher 4 olanakları hakkında da konuştu geliştirici ekip.


    Geçen gün The Witcher serisinin 25 milyondan fazla sattığını açıklayan CD Projekt RED, bu açıklamalar ardından bir toplantı düzenledi ve bu toplantı sırasında şirketin geleceği konuşuldu. Bu konuşmalar sırasında, geliştirici ekibin yeni oyunları hakkında bol bol da açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalardan ilki Cyberpunk 2077 hakkındaydı. Geliştirici ekibin açıklamasına göre, Cyberpunk 2077 oyunlarının geliştirilme sürecinde bayağı bir yol katedildi. 300’den fazla kişinin üzerinde çalıştığı, şirketin bu zamana kadar yapacağı en büyük oyun olan Cyberpunk 2077, geliştirici ekip tarafından büyük bir önem ve sevgi ile geliştiriliyor.



    CD Projekt RED, açıklamaların devamında, geliştiriciler için şu günlerin oldukça zor olduğunu belirtti çünkü Cyberpunk 2077 çok ilerledi bir proje olarak. Oyun hakkında paylaşılacak çok fazla detay var ama çalışanlar paylaşamıyor. Çünkü geliştirici ekip, 2017 senesinin Gwent: The Witcher Card Gameoyununa ait olmasını istiyor. Bu da demek oluyor ki, Gwent: The Witcher Card Game hakkında 2017 senesi boyunca bayağı bir şey göreceğiz.
    Şirketin açıklamalarına göre, Gwent: The Witcher Card Game üzerinde çalışan geliştirici sayısı, Cyberpunk 2077 üzerinde çalışan geliştirici sayısından 3 kat daha az. Fakat geliştirici ekip, bu iki oyun haricinde paralel olarak 1 oyun daha geliştirmek istiyor. Bu durum, büyük bir ihtimalle Gwent: The Witcher Card Game resmi çıkışını gerçekleştirdikten sonra raya koyulacak çünkü geliştirici ekip, Gwent: The Witcher Card Game oyununu güncel tutmaya çalışırken, Cyberpunk 2077 ile bir paralel proje oluşturmak istediğini söyledi. Fakat bu projenin ne olduğu henüz bilinmiyor. Tahminler mi? Tabii ki The Witcher 4.
    CD Projekt RED, The Witcher projesi hakkındaki konuşmalara, The Witcher 3: Wild Hunt ile başladı. Geliştirici ekip artık The Witcher 3: Wild Hunt projesini tamamen kapattı. Bu da demek oluyor ki, oyun için artık hiçbir şekilde yeni içerik göremeyeceğiz. Geliştirici ekip, yeni bir The Witcher oyunu hakkında da, “The Witcher serisi, bir üçleme olarak düşünüldü ve üçlemelerde, 4. bir oyun olamaz . Fakat ekibimiz, yarattıkları bu evreni çok sevdi ve bu seriye verdiğimiz 15 senelik bir emek var. Çok da para var. Bunu düşünmemiz gerekir.†dedi.
    AlıntıAlıntı

  7. #127
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Transformers 5: Son Şövalye için Türkçe altyazılı fragman

    Kusursuz bir video gibi görünüyor.


    Son Şövalye, Transformers serisinin özündeki efsaneleri paramparça ediyor ve kahraman olmanın anlamını yeninden tanımlıyor. İnsanlar ve Transformerlar savaşta, Optimus Prime gitmiş. Geleceğimizi kurtarmanın anahtarı geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyamızı kurtarmak Cade Yeager (Mark Wahlberg); Bumblebee; bir İngiliz lordu (Sör Anthony Hopkins) ve bir Oxford profesöründen (Laura Haddock) oluşan beklenmedik bir ittifaka düşüyor. Herkesin hayatında fark yaratması istenen bir an gelir. Transformers 5: Son Şövalye’deavlananlar kahraman olacak. Kahramanlar kötüler olacak. Yalnızca bir dünya ayakta kalacak: ya onlarınki ya da bizimki.

    Tüm bunların haricinde, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] listemize, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]yazımıza veya [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] yazımıza göz atabilirsiniz. Yeni duyurusu yapılmış olan Destiny 2 hakkında da sizlere aktardığımız [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] yazımıza da göz atmayı sakın unutmayın. Oldukça işe yarar bilgiler var oyun hakkında.
    Transformers 5: Son Şövalye için Türkçe altyazılı fragman
    AlıntıAlıntı

  8. #128
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Days Gone için çıkış tarihi sızdırıldı

    Oyunun bu kadar erken bir sürede çıkacak olması imkansız gibi görünüyor.


    E3 2016 sırasında duyurulan, klasik bir zombi oyunu Days Gone için çıkış tarihi sızdırıldı. Çıkış tarihini söylemeden önce küçük bir şekilde hatırlatalım, E3 2016 sırasında bu oyun için uzunca bir oynanış videosu yayımlanmıştı ve oyun bayağı bir oynanabilir seviyede idi. Ekranda görünen binlerce zombive onlara sıktığımız sayısız mermi çok hoş görünüyordu. O oyunun bu kadar hazır görünmesi de birçok oyuncuyu heyecanlandırmıştı çünkü birçok oyuncu, oyunu 2017 senesi içerisinde beklemeye başlamıştı. Bugün ise dediğimiz gibi oyunun çıkış tarihi sızdırıldı ve sızdırılan bu tarih, sadece birkaç ay sonrasını işaret ediyor. Yani, oyuncular haklı. Oyun gerçekten de bu sene içerisinde çıkabilir.



    Avustralya’da bulunan bir perakendeci olan GamesOnly tarafından listelenen Days Gone, siteye göre 22 Ağustos 2017 tarihinde çıkacak. PlayStation 4 Pro üzerinde 4K görüntü verebilen bu oyun, eğer yaz aylarında çıkışını gerçekleştirirse, çok güzel bir seçim yapmış olur. Çünkü bu oyun için neredeyse hiç reklam yapılmadı ve bu da Sony cephesinin bu oyuna çok fazla güvenmediğini gösteriyor. Çok az oyunun çıktığı bir tatil döneminde de bu oyunu piyasaya sürmek, belki de en iyi hareket olacaktır Sony ve Sony Bend için. Peki, bu çıkış tarihi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Gerçek olabilir mi?
    AlıntıAlıntı

  9. #129
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar

    Nisan ayı ücretsiz PlayStation oyunları açıklandı!

    PlayStation ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor!



    Baharın ortalarına geldiğimiz halde oyun endüstrisi hız kesmeden yeni oyunlar çıkarmaya devam ediyor. Cüzdanınız da bu sıcaklığı hissetmeye başlıyorsa, Sony'nin Nisan ayı için oldukça büyük bir ücretsiz oyun seçimini başlattığını bilmekten memnuniyet duyacaksınız.



    Önümüzdeki ay PS4'te Anlık Oyun Koleksiyonu'nu başlatan Drawn To Death ile God of War ve Twisted Metal'in arkasındaki yapımcı David Jaffe. Sevimli ve çılgın 2D co-op aksiyon oyunu Lovers in a Dangerous Spacetime da Nisan ayında PS4'te ücretsiz indirilebilecek.
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    PS3 sahipleri Invizimals: The Lost Kingdom ve Alien Rage - Extended Edition, PS Vita sahipleri 10 Second Ninja ve Curses'n Chaos'u ücretsiz alacak. Yukarıda listelenen altı oyunun tamamı 4 Nisan Salı günü ücretsiz indirilebilir olacak.
    Lovers in a Dangerous Spacetime
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    10 Second Ninja
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    Curses'n Chaos


    AlıntıAlıntı

  10. #130
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.632
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.000 Toplam

    Standart Cevap: [Güncel] Oyun Dünyasındaki Önemli detaylar




    Bahar aylarına yavaş yavaş girdiğimiz şu günlerde ortalık canlanırken, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] şirketleri biraz olsun yavaşlamış gibi görünüyorlar. Yine de Outlast 2 gibi Persona 5 gibi bomba yapımlar nisan ayında bizleri bekliyorlar.
    Bu ay az ama öz oyunun çıkacağını şimdiden söylemek gerekiyor. Yılın oyunlarından bir tanesi olmaya aday olan Outlast 2 şimdiden ufukta görünmüşken, Persona 5 gibi eski oyuncuların yüzünü güldüren oyunlar da yine bu ay içerisinde bizlerle buluşuyor.
    Nisan ayı sadece bununla da kalmayıp bizlere neredeyse her platform için başarılı bir oyun sunmayı hedefliyor. Hazırsanız önümüzdeki 30 gün boyunca hangi oyunların oyun gündemini meşgul edeceğini birlikte görelim.

    Persona 5 - 4 Nisan


    Playstation 3 ve Playstation 4 için geliştirilen bu oyun, çok uzun süredir oyun dünyasının içerisinde olan Persona serisinin devamı niteliğinde olacak. Günümüz Japonya'sında geçen ve bir grup liseli gencin yaşadıklarını konu alan RPG türündeki Persona oyunlarının sonucusu da benzer bir temayla çıkacak ve eski yıllardaki oynanış temellerini içerisinde barındırarak, bizlere modern bir Persona deneyimi yaşatacak.

    BulletStorm: Full Clip Edition - 7 Nisan


    PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkacak olan bu oyun, 2011 yılında çıkan ilk BulletStorm'un yenilenmiş hali. Geçtiğimiz eylül ayında Epic Games'ten ayrılarak tamamen bağımsız bir stüdyo haline gelen People Can Fly tarafından geliştirilen remaster projesi, Duke Nukem içeren bölümleriyle dikkatleri çekiyor.

    Yooka-Laylee - 11 Nisan


    Daha önce Banjo-Kazooie oynadıysanız, dört gözle beklemeniz gereken bağımsız yapımların başında Yooka-Laylee geliyor. Eski oyunun yapımcıları tarafından geliştirilen ve Banjo temasını tamamen koruyan oyun, 7 Nisan'da PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Bununla birlikte oyun daha ilk gününden Linux ve macOS üzerinden de oynanabilecek. Yaşadığı bir seri ertelemenin ardından oyunun artık çıkmaya çok yaklaşmış olması oldukça güzel.

    Full Throttle Remastered - 18 Nisan


    Yine bir başka oyun daha eskilerden çıkarak tekrar karşımıza geliyor. 1995 yılında DoubleFine tarafından geliştirilen Full Throttle, 2040 yılında geçiyordu. O yıllarda artık motorsikletlerin de yer çekimine karşı koyan parçaları bulunuyordu; ancak Corley Motors, hala eski tip motorlar üretmeye devam ediyordu. Bütün hikayemizde bunun etrafında başlıyor ve dallanıp budaklanıyordu. PC, PS Vita ve PS4 için piyasaya çıkacak olan oyun, eski tür macera oyunlarını merak edenler için birebir.

    Outlast 2 - 25 Nisan


    İlk oyunu 2013 yılında bilgisayar platformu için piyasaya sürülen Outlast, korku oyunları arasında bir anda yükselmiş ve en beğenilen oyunlar arasında girmeyi başarmıştı. Bu başarının hemen ardından harekete geçen yapımcı stüdyo Red Barrels, Outlast 2'yi duyurmuştu. Jane Doe isimli hamile bir kadının ölümünü araştırmak için Arizona bölgesine giden iki gazeteci Blake Langermann ve onun eşi Lynn'ın yaşadıklarını konu alacak olan Outlast 2, sonunda oyuncularla buluşacak. PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan oyun, yine bizleri iliklerimize kadar korkutacak.

    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]
    [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

    Korku Oyunu
    AlıntıAlıntı

 

 
13. sayfa - 53 sayfa var BirinciBirinci ... 39101112131415161723 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. [*PC Oyun] GTA 5 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 86
    Son Mesaj: 29.05.2020, 19:29
  2. [İOS] OS/ MAC/ OSX Hakkındaki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum iPhone, iPod FAQ - Tarife, Uygulamalar
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 29.03.2018, 23:47
  3. HTC Ürünlerindeki önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum HTC Desire-HD, HTC ONE-X, HTC HD2
    Cevaplar: 40
    Son Mesaj: 13.07.2017, 13:39
  4. LG G6 Hakkında önemli detaylar
    Von usta_399 im Forum LG
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 28.03.2017, 11:12

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.716.714.377.44579 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (247068)