turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


8. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci ... 45678910 SonuncuSonuncu
95 sonuçtan 71 ile 80 arası
  1. #71
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Yeni PUBG Xbox One Güncellemesi çıktı. Otomatik çalıştırma, daha az çökme (umarız) ve hata düzeltmeleri. Bu yeni yama başka neler yapıyor bir bakalım.
    PUBG Xbox One Güncellemesi


    PlayerUnknown Battlegrounds'un Xbox One sürümünün altıncı güncellemesi piyasaya sürüldü. Hataları düzeltmeye ve oyunun dikkatsiz kontrollerini hassaslaştırmaya devam ediyor. Yamaekinde önemli yeni özellikler olmamasına rağmen, yine de hoş geldiniz bir incelik olarak karşımıza çıkıyor.
    Kontroller açısından, PUBG artık yeni bir otomatik çalıştırma seçeneğine sahiptir; Hareketsiz durduğunuzda, açmak için sol çubuğa (L3) iki kez tıklayabilirsiniz. Bu arada, envanter ekranı, Y'ye basarak donattığınız bir silahı bırakmanıza ve d-pad'le sağa basarak bombalarla dönme yeteneğini geri getirmesine izin verir. Son olarak, envanter ekranını açtıysanız, artık bir aktarma işlemini (bir enerji içeceği içmek gibi) iptal edebilirsiniz.
    Çeşitli güncelleştirmelerde, belirtilmemiş crash düzeltmeleri ve optimizasyon iyileştirmelerinin yanı sıra çeşitli hata düzeltmeleri de yapılmıştır. Bir araçta bir yolcu olarak dolaşırken kamera şimdi daha az sallıyor. Harita işaretleyicileri, hareket ettiklerinde takım arkadaşları için güncellenecek. Askeri üs çevresindeki binalarda yapılan çatışma sorunları çözülecek.
    Bütün bu değişiklikler PUBG'in erken erişimli Oyun Önizleme programında kaldığı Xbox One'da gerçekleşiyor. Çöl haritası gibi bazı önemli eklemelerin geçen ay erken erişimden çıktığımız PC sürümünden ne kadar süre sonra göreceğimiz konusunda hiçbir fikrimiz yok.
    PUBG Yama Notları:
    Oynanış
    - Otomatik çalıştırma fonksiyonu eklendi (bir durma noktasında, L3 çift tıklama otomatik çalıştırmayı etkinleştirir)
    - Envanter ekranı etkin olduğunda oyuncular şimdi Y butonu ile silah bırakabilirler
    - El bombası bir kez daha D pedinde sağa dokunarak tekrarlanabilir
    - Oyuncular şimdi envanter ekranı etkinken aktarma hareketlerini iptal edebilir
    Optimizasyon
    - Devam eden optimizasyonlar ve kilitlenme düzeltmeleri
    Seçenek
    - Oyun denetleyicisi kılavuzu güncellendi
    Hata Düzeltmeleri
    - Askeri Üs çevresinde binalardaki çatışmalar düzeltildi
    - Taşıtlarda yolcu olarak binerken kamera sarsıntısı azaltıldı
    - Stok karakter modelleri normal duruşlarına geri döndü
    - İstenmeyen Aim Down Sights ve Free Look etkileşimleri tarafından yaratılan bir kamera sorunu düzeltildi
    - "A" butonu artık oyun sonuçları ekranını yenileyecek
    - Takımın kullanıcı arayüzü, takım arkadaşlarının daha büyük mesafeler üzerinden baktıkları doğru yönü doğru gösterecek
    - Oyun harita üzerindeki işaretçilerdeki oyuncu değişikliği takım arkadaşının oyun içi haritasına düzgün bir şekilde uygulanacak
    - Belirli koşullar altında fırlatılacak maddelere geçildiğinde oyuncuyu boş eliyle bırakan bir sorun düzeltildi
    - Araçlar ve paraşütlerden çıkarken ayarlanmış karakter konumlandırma
    AlıntıAlıntı

  2. #72
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Yeni PUBG PC Güncellemesi çıktı. PUBG Corp oyun performansını artırmaya devam ediyor. Neler yaptığı ile ilgili yama notlarına bir göz atalım.
    PUBG PC Güncelleme


    PlayerUnknown's Battlegrounds için en son güncelleme şimdi PC'de çıktı. Geliştirici PUBG Corpbeklenenden daha uzun bir bakım periyodunu takiben, son test sunucusu yamasını canlı oyuna geçirerek istikrarını ve performansını geliştirdi.
    Bu son güncelleme, PUBG'ın Aralık ayında Erken Erişim'den ayrıldığından beri aldığı üçüncü büyük güncellemeyi işaret ediyor ancak yüzeyde oldukça küçük görünüyor. Oyuna yeni özellikler veya içerik getirmiyor; bunun yerine, öncelikle PUBG'ın performansını optimize etmeye odaklanıyor.
    En dikkat çeken noktayabakarsak; PUBG Corp, oyunun sunucularındaki stresin azaltılması amacıyla maç başlamadan önce mevcut haritaların her ikisine de daha fazla başlangıç yeri ekledi ve başlangıç adasındaki silahları kaldırdı.
    PUBG Corp. ayrıca uçak performansının iyileştirilmesi ile ilgili ek ayarlamalar yapacağını da belirtti. Bunlar ile ilgili daha ayrıntılı bilgi yakında açıklanacak. Aynı zamanda, stüdyo yeni bir anti-hile önlemi test ediyor, ancak halen geliştirme aşamasındadır. PUBG Corp oyun için kalıcı bir konu olan hile önlemeye yardımcı olmak için yeni sistemler uyguluyor. Önceki PC güncellemesinde, geliştirici oyuncuların şüpheli bir cheater'ı tekrar çalma özelliğinden rapor etmesine olanak sağlayan bir sistemi tanıtmıştı.
    PUBG'in Xbox One sürümü de yakın zamanda yeni bir güncelleştirme aldı. Bu yama bir otomatik çalıştırma seçeneği sundu ve çeşitli kilitlenme düzeltmeleri yaptı. İncelemek isterseniz; "[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]"
    PUBG Güncelleme Yama Notları:
    Oynanış
    - Sunucu ve oyun istemcisi performansını optimize etmek için her iki haritada da maç öncesi başlangıç alanları tanıtıldı
    - - Maç başlamadan önce adada başlangıçtaki silahlar kaldırıldı.
    Dil
    - Uygulanan yeni Rusça, Japonca ve Çince (basitleştirilmiş/geleneksel) fontlar
    Hata Düzeltmeleri
    - Oyuncuların eğimli slide-jump yeteneği ile ilgili sorun düzeltildi
    AlıntıAlıntı

  3. #73
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, sadece 8 ayda rekor sayıda para kazanmayı başardı

    PC üzerindeki tüm video oyunlarını da domine etmeyi başardı PlayerUnknown’s Battlegrounds.



    SuperData ekibinden gelen yeni analizlere göre, 2017 senesinin Mart ayında çıkışını gerçekleştiren PlayerUnknown’s Battlegrounds, Mart 2017 ile Aralık 2017 arasında rekor sayıda para kazanmayı başardı ve bu para ile de PC marketini tek başına domine etti. SuperData ekibinin analizlerine göre 712 milyon dolarlık bir kazanç ile 2017 senesini kapattı. Hemen karşılaştırma yapabilmeniz için söyleyelim, Grand Theft Auto V oyununun 2017 senesindeki kazancı 500 milyon dolar civarında. Call of Duty: WWII oyununun kazancı ise 480 milyon dolar civarında. Yani PUBG, PC platformunun en çok para kazanmış olan video oyunu olabilir. Hem de büyük bir [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız].

    Bu noktada söylememiz gerekiyor, yukarıda bahsettiğimiz Grand Theft Auto V ve Call of Duty: WWIIkazançları konsollar üzerinden geliyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds rakamları ise doğal olarak PC platformundan. Bu yüzden PUBG oyununu, ile karşılaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durumda, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun en yakın rakibi Overwatch ve bu iki oyun arasında 300 milyon dolarlık bir fark bulunuyor. Çünkü analizlere göre Overwatch oyununun PC sürümü, 2017 içerisinde 382 milyon dolar kazandı. Overwatch ardından Counter-Strike: Global Offensive ise 341 milyon dolar kazandı.
    Verdiğimiz bu rakamlar sonucunda, 2017 senesi içerisindeki PC marketinin %12 kadarını PlayerUnknown’s Battlegrounds oluşturmuş oldu ve bu ciddi anlamda büyük bir rakam. Grand Theft Auto V gibi, günümüzde de çılgınlar gibi para kazandıran bu oyun, konsoldaki başarısının yanında, PC üzerinde sadece 100 küsür milyon dolar kazanabildi. Ayrıca 2017 senesinde PC platformunda en çok para kazanan oyunlar listesinde sadece 1 oyunda bulunmuyordu. Bu oyun da 85 milyon dolarlık kazanç ile Divinity: Original Sin 2 idi. Divinity: Original Sin 2 haricindeki tüm video oyunlarında çoklu oyuncu modu bulunmaktaydı.
    AlıntıAlıntı

  4. #74
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Bluehole Studio, PlayerUnknown’s Battlegrounds hilecilerinin peşini bırakmıyor

    Kaçamayacaksınız hileciler, bir stüdyo dolusu adam peşinizde.



    Satışlarıyla rekorlar kıran, büyük beğeni toplayan PlayerUnknown’s Battlegrounds, yine hilecilerle gündeme geliyor. PUBG oyununun geliştirici ekibi, belki de en çok başlarını ağrıtan oyun içi hileciler konusunda, geri adım atmayacaklarını göstermişlerdi. Oyunun geliştiricisi Bluehole Studio, yakın zamanda 100 bin hileciyi [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] sonra takibi yavaşlatacağa benzemiyor. Açıklamalara göre yeni bir yöntemle daha çok hilecinin canı yanacak.

    Geliştirici ekip Bluehole Studio, PlayerUnknown’s Battlegrounds hilecilerinin kullandığı bir hile kalıbını keşfettiğini açıkladı. Bu doğrultuda yakın zamanda PUBG hilecilerine yönelik yeni bir ban dalgası [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] söylendi. Yeni bir güncellemeyle oyuna eklenecek yöntem vasıtasıyla 100 bin civarında hilecinin tespit edilmesi bekleniyor. Tespit edilen hileciler için ise yaptırımlar hiç de iç açıcı olmayacak. Hile yaptığı tespit edilen oyuncular, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunundan ömür boyu men edilecek.
    PUBG oyununun geliştirici firması Bluehole Studio, oyunun takibini bırakmıyor özetleyecek olursak. Ekip,oyunun erken erişiminden çıkmasından itibaren şimdiye kadar üç tane ana güncelleme yayımlamıştı. Yeni güncellemenin oyuna etki eden [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] hedef almasının yanı sıra, birçok düzeltme ve yenilik getireceği de açıklanan bilgiler arasında. Bluehole Studio tarafından gelecek son güncelleme, Miramar haritası için bazı düzeltmeler ile oyunun Replay sistemine yenilikler getirdiğini de ekleyelim.
    PC platformu baz alındığında, tarihin en çok satan PC oyunu ünvanını ele geçiren PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricilerinin, oyuna olan desteğini kesmediklerini görüyoruz. Bu olumlu gelişmeler hilecileri üzecekken, genel anlamıyla oyunun hayranlarını sevindirecektir. Hatırlatmakta fayda var, oyun, PC platformunda 30 milyona yakın satış rakamları elde etmiş durumda. Geliştirmeler ve yeniliklerle, satış rakamlarının artması bekleniyor.
    AlıntıAlıntı

  5. #75
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Steam tarihinde ilk kez, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncu sayısında düşüklük yaşandı

    PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun popülerliği sönüyor mu artık?


    Çıkışını neredeyse tam 1 yıl önce gerçekleştiren PlayerUnknown’s Battlegrounds, çıkış yaptığı günden beri sürekli oyuncu sayısını yükselterek [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Orijinal olarak erken erişim sürecinde hayatımıza giren PUBG, birkaç ay önce de erken erişim sürecinden çıkarak, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] geçmişti. Belli ki oyuncular, oyun erken erişim sürecinden çıktıktan sonra biraz oyundan sıkılmaya başladı. Çünkü Steam istatistiklerine göre Steam tarihinde ilk kez, PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncu sayısında düşüklük yaşandı. Sizlerin de hemen aşağıdan görebileceğiniz görsele göre oyununun [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], son 30 gün içerisinde %1.68 kadarlık bir düşüş yaşandı.

    PUBG Hakkında

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. UNREAL 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır.
    ARMA Serisi, H1Z1 : King of the Kill gibi oyunların ve “Battle Royale” oyun türünün öncüsü olan, PlayerUnknown takma adıyla dünyaca üne sahip Brendan Greene, bu heyecan verici proje için Bluehole’un tecrübeli ekibiyle birlikte çalışmıştır. Bu sadece bir oyun değil: HAYATTA KALMA SAVAŞI!
    AlıntıAlıntı

  6. #76
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, Steam üzerinde 30 milyon adet satmayı başardı

    40 milyonu da 2018 içinde görebilir miyiz acaba?



    2018 oldu ama PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun satış rakamları sürekli yükselmeye devam etmekte. Bu sefer de SteamSpy verilerine göre oyunun Steam üzerindeki satış rakamı 30 milyonu geçti. PUBG olarak da kısaltılan PlayerUnknown’s Battlegrounds, ilk olarak 5 Eylül 2017 tarihinde [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] oyuncuya ulaşmıştı PC üzerinde. 7 Kasım 2017 tarihinde ise yine sadece PC satışı 20 milyonu görmüştü. Aralık 2017 sonlarına doğru Xbox One ailesi için de çıkan PUBG, bu konsoldaki satışların toplamı ile 30 milyonu görmüştü. Şimdi ise oyunun sadece PC sürümü 30 milyonluk satış rakamına ulaşmayı başardı.

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, 5 aylık bir sürede 10 milyon satış rakamına ulaştı. Ardından, [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] baraja ulaşmak sadece 2 ay sürdü ve 30 milyonu da 3 ayda görebildik. Eğer oyun bu şekilde satmaya devam ederse, 40 milyonu da 2018 içerisinde bizce rahatlıkla görebiliriz. Tabii burada önemli bir not düşmek gerekiyor, bu 30 milyonluk satış rakamında kaç tane benzersiz satın alım olabilir? Demek istediğimiz şu, PlayerUnknown’s Battlegrounds şu an hilecilerden geçilmiyor. Milyonlarca hileci banlanıyor ve bu hileciler, oyunu tekrar satın alıp, tekrar oynamaya başlayabiliyor. 30 milyonun içerisinden bu tekrar satın alımları çıkartsak, acaba nasıl bir rakam ile karşılaşırız?
    PUBG Hakkında

    PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. UNREAL 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır.
    ARMA Serisi, H1Z1 : King of the Kill gibi oyunların ve “Battle Royale” oyun türünün öncüsü olan, PlayerUnknown takma adıyla dünyaca üne sahip Brendan Greene, bu heyecan verici proje için Bluehole’un tecrübeli ekibiyle birlikte çalışmıştır. Bu sadece bir oyun değil: HAYATTA KALMA SAVAŞI!
    AlıntıAlıntı

  7. #77
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds çıkınca, H1Z1 oyuncuları adeta eridi

    Oyun dünyasından vefasızlık örnekleri.



    Vefasızlık, yalnızca sanat dünyasında olan bir durum değildir. Hayatın her alanında karşılaşılacağı gibi, video oyunu piyasasında da vefasızlık örnekleriyle karşılaşılabiliyor. O ki zamanında kraldı, herkesin [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] için sabırsızlandığı, uğruna saatlerini harcadığı bir öncüydü. Şimdiyse gittikçe azalanoynanış grafiğiyle tarihin tozlu sayfalarına gömülmeye doğru hızla yaklaşıyor. Niye bu kadar dramatik anlattım bilmiyorum ama istatistiklere göre PUBG olarak da kısaltılan PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununa artan ilgiyle birlikte, H1Z1 oyuncuları hızla kaybolmuş durumda.

    Steam’de bulunan istatistiklere göre H1Z1, aylara yayılan bir kan kaybı yaşıyor. İstatistiklere [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] oyunun, Haziran 2017’den bu yana eş zamanlı oyuncularının yüzde 90’lıkbir kısmını kaybettiği görülüyor. Rakamlarla açıklarsak: Haziran 2017 tarihinde 150 bin olan eş zamanlı oyuncu sayısının, Şubat 2018 ortalarında 8000’e kadar düştüğü görülüyor. Haberimizin başında şakayla karışık vefadan bahsettik ama işin aslı popülarite ile ilgili. Hayatta kalma ve Battle Royale oyunlarını takip edenler bilecektir ki PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Fortnite: Battle Royale, türü seven oyuncu kitlesinin büyük bir çoğunluğunu kendilerine çekmiş durumda.
    Aslında uzak bir zaman da değil, 2017 senesinin hemen başlarında H1Z1 için pek çok plan yapılmıştı. Örnek verecek olursak; bazı büyük elektronik spor ekipleri bu oyununa yönelmişlerdi. Ayrıca 2017 yılının Nisan ayında, Amerika Birleşik Devletlerine ait bir [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız] kanalında, H1Z1: Fight for the Crown ismini taşıyan özel bir yayın yapılmıştı. Popülaritesinin devam edeceği, oyuna ilginin süreceği tahmin ediliyordu fakat PUBG çıkageldi ve hayaller son buldu.
    Tabii PUBG oyunu için yalnızca H1Z1 oyuncularını aldı diyemeyiz. Oyunların oynanma sürelerindeolduğu gibi sosyal yayın platformlarında da PUBG, insanların çok daha fazla ilgisiyle karşılaştı. Mesela, H1Z1 en iyi günlerindeyken, Twitch üzerinden tek günde 855 bin saatlik izleme süresine erişebilmişti. Oysa PlayerUnknown’s Battlegrounds, Mart 2017 tarihinden beri günde en az 1,2 milyon saat izleniyor. Aynı şekilde Ekim 2017 tarihinden beri H1Z1, türün sevilen bir diğer önemli ismi olan Fortnite: Battle Royale oyununu, Twitch günlük izlenme saatleri bazında, yalnızca bir kezgeçebildi.
    AlıntıAlıntı

  8. #78
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Yüksek ping oyuncularıyla başa çıkma önlemleri de geliyor.

    PlayerUnknown's Battlegrounds geliştiricisi PUBG Corp, henüz ayrıntıları teyit etmese de, popüler battle royale oyunu için önümüzdeki aylarda neler olacağı hakkında biraz konuştu. Diğer şeylerin yanı sıra, Temmuz ayından önce çıkacak yeni bir harita var.

    PUBG Corp, Steam'de güncellenen en son gelişmelerin bir parçası olarak oyunun ciddi hile meselesiyle uğraşmak için bazı önemli özelliklerin ve sistemlerin geliştirilmesini ertelemek zorunda kaldığını açıkladı. PUBG Corp, başka nedenlerden dolayı, PUBG'nin 2018 için yol haritasını paylaşamadığını da belirtti. Mart ayında yapılacak bir duyuruda -bir sonraki harita ile ilgili spesifikasyonlar da dahil olmak üzere- Haziran'dan itibaren ayrıntılarını paylaşmayı planlıyor.

    PUBG Corp, "Sizinle paylaşmak istediğimiz çok heyecan verici şey var; buna, daha kapsamlı battle royale deneyimler sunmanın yanı sıra daha derin ve daha gerçekçi bir oyun yaratmak için yapılan iyileştirmeler ve değişiklikler de dahil olmak üzere yeni içerikler de var" dedi. "Mart ayında ekip, bizden 2018 yılının ilk yarısında beklediğiniz şeyleri, yeni haritamızı içeren güncellemeyi ve yeni içerik planlarımızla ilgili açıklama yapacak" diye ekledi.

    Yeni bir harita kadar heyecan verici olmasa da, yüksek pingli oyuncuların oturumdan çıkmalarını sınırlamak için gelen bir değişiklik hakkında bazı ayrıntıları paylaştı. Daha önce açıklanan maksimum ping limiti getirme planları, anti-cheat çabaları ile ertelendi ancak şimdi daha iyi sonuçlar sağlayacağına inanılan yeni bir çözüm getiriliyor.

    PUBG Corp, "Daha önce ele alınan yöntemin aksine eşleme havuzunu ping'e göre bölmek istiyoruz," dedi. "Bu, daha düşük pingli kullanıcıların, eşleşme sırasında öncelik kazanacağı anlamına geliyor. Ek takım, ping'e bağlı olarak bağlantıyı kısıtlamak yerine, eşleşen havuzun bölünmesiyle genel oyun deneyimini iyileştirmeyi umuyor. Bu yöntemi test etmek için hazırlıklar devam ediyor. İlk denemelerin bu hafta başlaması planlanıyor, hazır olduğunda paylaşılacak. " dedi.

    Bu arada, yeni bir güncelleme tam başlatma öncesinde PC test sunucularına geliyor. Diğer şeylerin yanı sıra, oyuncuların uçakta görünmesine izin vermeyerek maçların başında performansı artırmayı amaçlıyor. Bunun için yeni bir UI öğesi eklendi.
    AlıntıAlıntı

  9. #79
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    PlayerUnknown’s Battlegrounds içerisine 2 yeni ganimet kutusu eklendi

    Bu kutuların içerisinde öyle bir kıyafet parçası var ki, ortalama 125 yıl sonra sahip olunabilecek kadar nadir.



    PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre bugün, yani 22 Şubat 2018 tarihinde oyuna 2 yeni ganimet kutusu [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bu kutulardan bir tanesinin adı Fever ve bu kutu, 1970 ve 1980 yıllarından kalma modayı oyuna taşıyor. İkinci kutunun adı ise Militia. Adından da anlayabileceğiniz gibi bu kutunun içerisinde de askeri temalı kıyafetler bulunuyor. Eğer dilerseniz bu kutuların içerisinden elde edebileceğiniz kıyafet setlerinin toplu görseline hemen aşağıdan sizler de göz atabilirsiniz. PUBG oyuncuları, muhtemelen bu kutulardan memnun kalacaktır.

    PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştirici ekibi, geleneği bozmuyor ve bu iki kutudan bir tanesini [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız], diğerini ise ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Ücretli olan kutu Fever. Bu kutu BP ile satın alınabiliyor ve Early Bird anahtarları ile açılabiliyor. Militia kutusu ise şu an PUBG içerisinde bulunan4 kutudan rastgele olarak düşebiliyor ve ücretsiz bir şekilde açılıyor. Son olarak belirtelim, Feverkutusunu açarken zaman zaman tek bir eşya da düşürebiliyorsunuz, Gamescom Invitational Crate 2017 kutusunda olduğu gibi direkt set de düşürebiliyorsunuz. Umuyoruz ki şanslısınızdır.
    Yapılan açıklamaların devamına göre Militia kutusunun düşme oranı şu an oyunda %40 olarak [Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]. Bu oran oldukça yüksek. Çünkü oyunda bulunan diğer 4 ücretsiz kutudan 2 tanesinin oranı %10, iki tanesinin oranı ise %20 olarak geçiyor. Tabii bir de bu kutuların içinden düşen eşyalar ve o eşyaların oranı var. PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununa eklenen bu kutularda hem çok nadir eşyalar, hem de daha kolay elde edilebilen eşyalar bulunuyor. Özellikle, Militia kutusundaki Military Skirt (Black) eteği oldukça değerli. Çünkü bu eşyanın düşme oranı 0.0064%. Ars Technica ekibinin yaptığı bir hesaplamaya göre ise, ortalama 125 yıl sonra bu eteğe garanti olarak sahip olabiliyorsunuz. Tabii şansınıza güveniyorsanız, ilk açtığınız kutudan bile düşebilir.
    PUBG: Fever kutusu eşyaları ve düşme oranları

    • Zest Turtleneck (White): 15%
    • School Shoes (Beige): 15%
    • Mesh Polo Shirt: 10%
    • Combat Gloves (Khaki): 10%
    • Checkered Shirt (Coral): 10%
    • Hi-top Canvas Sneakers (Pink): 10%
    • Retro Polo Shirt: 5%
    • Combat Pants (Coral): 5%
    • Zest Sunglasses: 4.5%
    • Zest Loafers with Socks: 4.5%
    • Denim Bootcut Pants: 4.5%
    • Zest Bootcut Pants: 2.5%
    • Zest Silk Scarf: 1.3%
    • Floral Retro Jacket: 1.3%
    • Zest Retro Jacket: 0.6%
    • Zest Denim Jacket: 0.32%
    • Cropped Corset: 0.32%
    • Zest Checkered Skirt: 0.16%

    PUBG: Militia kutusu eşyaları ve düşme oranları

    • Tank Top (Gray): 20%
    • Raglan T-shirt (Red/White): 20%
    • Polo Shirt (Pink): 20%
    • Vintage Polo Shirt: 20%
    • Military Shirt (Gray): 6.5%
    • Military Trousers (Black): 6.5%
    • Long Sleeved Turtleneck (Black): 3%
    • Utility Belt (Brown): 1.4%
    • Camo Tank Top (Red): 1.4%
    • Military Boots (Black): 0.4%
    • Battle Belt: 0.28%
    • Vintage Gas Mask: 0.28%
    • Leather Bootcut Pants: 0.08%
    • Military Jacket (Black): 0.05%
    • Military Cap (Black): 0.05%
    • Cowboy Hat (Brown): 0.028%
    • Faux Leather Jacket: 0.0128%
    • Cowboy Hat (White): 0.0128%
    • Military Skirt (Black): 0.0064%

    AlıntıAlıntı

  10. #80
    TDW Team-S-Mod. usta_399 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2016
    Mesajlar
    38.670
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    3.022 Toplam

    Standart Cevap: PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi

    Son zamanlarda ün kazanmış olan PlayerUnknown’s Battlegrounds yeni bir harita gelmektedir.

    Şu anda oyun içerisnde 2 tane ve 100 kişilik haritalarını bulunduran PlayerUnknown’s Battlegrounds, 3. haritası ekleme kararı almıştır.
    İkinci harita, çıktığından beri, yeni bir harita geleceği hakkında bir fikir yoktu. Bu yüzden de bazı oyuncular aynı oyun haritaları oynamaktan sıkılmıştı diyebiliriz. Fakat Player Unknown’s Battlegrounds geliştirici ve yapımcı oyun ekibi 3. bir harita ekleyeceğini ve bu harita Mart 2018 zamanında oyuna ekleneceğini söylemiştir.
    Geliştirici oyun ekibi, Steam üzerinden yaptığı bir açıklamada, oyundaki ve sunuculardaki performansı ve oyun oynanma konusunda ki şikayetler doğrultusunda ve bu problemlerin üzerine ek olarak bir de hileci sorunu ortaya çıkınca, oyunun geliştirici ekip bayağı bir dağıldı. Fakat belli bir zaman sonrasında ekip tekrardan toplandı diyebiliriz. 2018 senesinde ve oyunun devam ettiği sürece oyuna ne gibi yeni özellikler eklenebilecek konusu hakkında açıklamada bulunuştur. Bu açıklama doğrultusunda Mart 2018 yılında vizyon da olacak yeni bir harita duyurusu yapılmıştır.
    Oyuna eklenecek ekstra özellikler hakkında şuanlık net bir bilgi bulunmamaktadır.
    Yeni silahlar, teçhizatlar, kıyafetler ve eşyalar eklenmeye devam edecektir. Fakat açıkçası oyunu oynanayan kullanıcılar daha çok veya görmemiş olduğu güncellemeleri görmek istemektedir. Bunlar örnek vermek gerekirsek; Yeni haritalar, yeni oyun modları, yeni arayüz vs. bu konular hakkında gelişmeler istemektediler. Yeni gelecek harita Mart 2018 tarihinde vizyona girileceği söylendi. Fakat net bir cevap olmadığı için yaz aylarında da eklenme olasılığı var diyebiliriz.
    AlıntıAlıntı

 

 
8. sayfa - 10 sayfa var BirinciBirinci ... 45678910 SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. PlayerUnknown’s Battlegrounds Rehberi: Hangi mermiler, hangi silahlar için?
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 3.08.2017, 16:27
  2. PlayerUnknown’s Battlegrounds, geliştiricisine 100 milyon dolar kazandırdı
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26.06.2017, 13:26
  3. PlayerUnknown’s Battlegrounds için ilk büyük güncelleme detaylandırıldı
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 20.04.2017, 14:49
  4. PlayStation Türkiye, oyun fuarı GIST’te oyun severlerle buluşuyor
    Von usta_399 im Forum Yenilikler, News ve Genel Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23.01.2017, 12:46
  5. Windows 10'a Maksimum Oyun Performansı Sağlayacak Yeni Oyun Modu Geliyor!
    Von usta_399 im Forum Windows 98, NT, XP, Vista, Win7, Win8, Win10
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29.12.2016, 12:17

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.717.094.811.50805 seconds with 22 queries Sayfa Boyutu (256083)