Heroes Evolved Full Apk indir
Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Heroes Revolver oyunu fantastik dünyanın içine size ev sahipliği yapıyor. Fantastik dünyanın içine adım attıktan sonra içeride sizi sihirli güçlere sahip kahramanlar bekliyor. Bu kahramanlardan birini seçip, hâkimiyeti ele almak için mücadele sergilemelisiniz. Sizlere pek çok kahraman seçeneği sunan uygulamadaki kahramanların her biri kendilerine özgü savaş seçenekleri ve yaşam öyküleri vardır. Oyunda karşılaştığınız karşılaşmalardaki asıl amacınız kendi karargâhınızı koruyarak, rakip takımınızın karargâhını ilk yok eden taraf olabilmektir. 5 ‘e 5 yaptığınız maçlar da ise takım oyunu çok önemlidir.

Uygulama tamamen 2 farklı oyun modundadır ve seçmiş olduğunuz modlar haritaya göre şekillenmektedir. Altar OF Striffe haritasında oyuncular geniş bir ormanın içine misafir oluyorlar. İkiye ayrılan bu ormanda rakip takımınızın karargâhına farklı yollardan ulaşmanız gerekiyor. Bu yüzden bu haritayı kullanırken taktiksel tercihlere dikkat etmeniz gerekecektir. Valley of War haritasında ise aksiyon ağırlık oyun sunuyor.

Bu modda rastgele seçilen kahramanlardan biri ile oynayacaksınız. Rakip karargâha ise sadece tek yol üzerinden gidebilirsiniz. Rakibinizi atlayarak savaştan kaçarak rakip karargâha ulaşma gibi bir dürüm söz konusu değildir. Oyunu heroes evolved apk indir linkinden indirebilirsiniz.


Gereken Android Sürümü: 3.0 ve üzeri

Mevcut Sürüm: 1.1.15.0

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017


[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız][Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

DOSYALAR

 [16,55 Mb]
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]