Osmanlı Savaşları Apk indir
Osmanlı savaşları oyunu, online oynanan strateji tarzında bir oyundur. Cep telefonu ve tabletlere uyumlu, Türk yapımı çok oyunculu bir savaş oyunudur. 3d grafiklerle tasarlanmış, Osmanlı motiflerinin yer aldığı, savaş oyununda, askerlerle ordu kurabilir, askerlerinizi eğitebilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Dilerseniz mimarlarla bir şehir kurabilir, düşmanlara karşı silahlarla kendinizi koruyabilirsiniz. Kendi başınıza bir beylik kurarak yönetebilir, kurulmuş hazır bir beyliğe katılabilirsiniz. İşçiler çalışıp kaynakları ve hazineleri çoğaltabilir. Saldırı ve savunma konusunda iyi stratejiler geliştirerek, imparatorluğu iyi hazırlamalısınız. Ordunuz seferden ganimetlerle dönmeli, ordunuz dostunu düşmanını bilmeli ve savaşa hazır olmalıdır.

Ücretsiz bir oyun olan, Osmanlı savaşlarında, para ile satın almak istediğinizde, bazı eşyalar satın alınabilmektedir. Fantastik ögelerin yer almadığı bu savaş oyununu Osmanlı savaşları apk indir seçeneği ile indirebilirsiniz. Parasız oynamak ve paralı özelliğini kullanmak istemezseniz, oyunu indirdiğiniz siteden, ayarlar bölümünden şifre korumalı satın alma ayarlarını yapabilirsiniz. Hem oyun oynayarak keyifli dakikalar geçirebilir hem de Osmanlı tarihi hakkında, bilgiler edinebilirsiniz. Osmanlı imparatorluğunu konu alan bir savaş ve strateji oyunudur.


Gereken Android Sürümü: 4.3 ve üzeri

Mevcut Sürüm: 2.5

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017


[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız][Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

DOSYALAR

 [66,94 Mb]
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]