turk-dreamworld.com Sitesine Hoşgeldiniz.


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Senior Member -=sezo=- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Mesajlar
    7.173
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    878 Toplam

    Standart Zirve Galatasray´a ait Ankaragücü:GS 0:4

    ZİRVE SARI-KIRMIZI: 0-4
    Galatasaray'ı eksiklerde durdurmadı. Turkcell Süper Lig'de 20. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu ele geçirdi. 20. haftaya lider giren Sivasspor'un, Fenerbahçe'ye mağlup olmasından sonra sarı-kırmızılılar Başkent deplasmanından üç puan ile ek zirveye kuruldu. İlk yarısı da 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada sarı-kırmızılılar 36. dakikada Hakan Şükür ile gol perdesini açtı, 40. dakikada Arda ile farkı 2'ye çakırdı bu golden iki dakika sonra ise Ümit Karan'ın attığı gol konuk ekibi iyice rahatlattı, 88. dakikada Serkan Çalık maçın skorunu belirledi.

    Bu galibiyet ile Galatasaray puanını 45'e yükselterek liderlik koltuğuna otururken, A.Gücü 25 puanda kaldı.

    SERKAN KIRINTILI NE YAPSIN!...
    Galatasaray oyunda ağırlığını hissettirmeye başladığı anlarda golleri ard arda buldu. Volkan Yaman'ın yaklaşık 30 metreden attığı şutu kaleci Serkan güçlükle çıkardı, Serkan'dan seken top Arda'ya geldi, Arda yakın mesafeden vurdu kaleci Serkan müthiş bir refleks ile çıkardı seken top bu kez Hakan Şükür'ün önüne düştü, deneyimli golcü plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0.1. Bu pozisyonda Ankaragücü savunması kalecisi Serkan ile Galatasaraylı oyuncuları adeta baş başa bıraktı.

    ÇOK ÇALIŞTI, GOLÜNÜ ATTI...
    Başkent'teki mücadelede sahanın en iyi ismi Arda Turan'dı. Genç oyuncu bu güzel futbolunu bir de güzel golle süslemeyi başardı. Ankaragücü savunmasının hatasında Arda Turan bir anda kaleci Serkan ile ceza sahası içinde karşı karşıya kaldı, ayağının ucuyla topa dokundu ve kalecinin bacaklarının arasından topu ağlara gönderdi. 0-2.

    ÜMİT'TEN KLAS BİR GOL...
    Ümit Karan, Ankaragücü maçında attığı klas gollere bir yenisini daha ekledi. Arda sol kanattan getirdiği topta ceza sahası içindeki, Ümit Karan'ı çok iyi gördü, yerden gönderdiği topa Karan gelişine çok şık bir plase vurdu ve topu üçüncü kez Ankaragücü ağlarına gönderdi. 0-3.

    SON NOKTA SERKAN'DAN...
    Ankargücü savunmasının çok açık verdiği dakikalarda Serkan Çalık golü buldu. Maçın 88. dakikasında Arda'nın verdiği pasta, Ümit Karan ceza sahası içinde topu kontrol etti, gerilerden gelen Serkan sert vurdu ve skoru belirledi. 0-4.

    KARAN DİREĞE TAKILDI...
    Maça arzulu bir futbol ile başlayan Ümit Karan, karşılaşmanın 29. dakikasında direğe takıldı. Sol kanattan Arda'nın yaptığı ortada kale sahası ön çizgisi üzerinde topa ayak koyan Ümit Karan'ın vuruşu bakışlar arasında direğe çarpıp ardından oyun alanına geri döndü.

    MAÇ BİR ANDA DEĞİŞTİ...
    Ankara'daki karşılaşma temposuz başladı ve ilk yarım saatte neredeyse hiç pozisyon yoktu. Bu dakikadan sonra Galatasaray yavaş yavaş rakip kalede baskısını arttırmaya başladı ve sarı-kırmızılı takım üst üste golleri buldu. İlk yarı Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdikten sonra, Galatasaray ikinci yarıya da baskılı başladı. İlerleyen dakikalarda Ankaragücü oyunda denge buldu ve Orkun'un koruduğu kalede pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak sarı-lacivertli oyuncuların bu çabaları skoru değiştirmeye yetmedi.

    ARDA MÜKEMMEL OYNADI...
    Lincoln'ün yokluğunda Galatasaray'ın orta sahasını çekip çeviren Arda Turan, Ankaragücü maçında mükemmel oynadı. Tüm atakları başlatan isim olan Arda, bu güzel oyunun bir golle de süsledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar uzun süre Arda lehine tezahüratta bulundu.

    YEDEK KULÜBESİNDE PAF'TAN TAKVİYE...
    Ankara'ya toplam 10 futbolcusundan yoksun gelen sarı-kırmızılılarda, kart cezalısı Barış, Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı forması giyen Song, kadro dışı bırakılan Sabri'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Hakan Balta, Linderoth, Okan, Hasan Şaş, Lincoln, Ayhan ve Nonda kadroda yer almadı. Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, tamamen Türk oyunculardan kurulu ilk 11'le maça başlarken, uzun bir aradan sonra Ümit Karan ilk 11'de forma şansı buldu. Ankaragücü'nden transfer edilen Emre Güngör ise ilk kez eski takımına karşı oynadı.

    Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinde sadece 6 oyuncu yer alırken, bu oyuncuların 3 tanesinin PAF takımdan olması dikkati çekti.

    ANKARAGÜCÜ'NDE 3 EKSİK...
    Ev sahibi Ankaragücü, Galatasaray karşısında, ilk 11'de forma giyen 3 futbolcusundan yoksun mücadele etti. Sarı-lacivertlilerde cezalı olan El-Yasa, Murat Erdoğan ve Cem Can Galatasaray karşısında forma giyemedi. Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Litvanyalı stoper Paulauskas'a ilk kez bir lig maçında görev verdi. Sarı-lacivertli ekipte, hafta içinde takıma katılan Tolga Doğantez yeni takımında ilk kez forma giyme şansı buldu.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    17. dakikada Bebbe'nin arapasıyla İlkem, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kalesini zamanında terkeden kaleci Orkun, tehlikeyi önledi.
    25. dakikada Arda'nın sol kanattan yaptığı ortaya Ümit Karan'ın yaptığı kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.
    26. dakikada Arda'nın kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahası içinde topa iyi yükselen Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda, kaleci Serkan topu kornere çeldi.
    29. dakikada Arda'nın sol kanattan yaptığı ortada, ön direkte topa Ümit Karan'ın dokunduğu top direkten oyun alanına döndü.
    35. dakikada Serkan Çalık'ın sağ kanattan yaptığı ortaya, Hakan Şükür'ün ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunda, kaleci Serkan topu kornere gönderdi.
    36. dakikada ceza sahası dışında Volkan'ın sert vuruşunda kaleci top kaleci Serkan'dan döndü. Dönen topa Arda'nın yaptığı vuruşta, kaleci Serkan bir kez daha gole izin vermedi. Serkan'dan dönen topu önünde bulan Hakan Şükür, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
    40. dakikada Paulauskas'ın hatasıyla ceza sahasında topla buluşan Arda, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-2
    42. dakikada Arda'nın sol kanattan yaptığı ortaya, arka direkte bekletmeden vuran Ümit Karan, topu ağlara gönderdi. 0-3
    45. dakikada orta yuvarlakta topla buluşan Mehmet Güven'in kaleci Serkan'ın kalesinde olmadığını görüp yaptığı aşırtma vuruşta, top üst ağlarda kaldı.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    49. dakikada Arda'nın kullandığı köşe vuruşunda Ümit Karan'ın kafayla aşırttığı topa Hakan Şükür'ün yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.
    63. dakikada İlkem'in sol kanattan ceza sahasına ortasında kaleci Orkun'u geçen topu arka direkte Diawara, boş kale yerine yandan auta gönderdi.
    70. dakikada Bebbe'nin, Diawara ile yaptığı verkacın ardından yaptığı sert vuruşta, top az farkla auta gitti.
    77. dakikada Arda'nın sol kanattan yaptığı ortada, arka direkte topla buluşan Ümit Karan'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Serkan'da kaldı.
    88. dakikada Arda'nın defansın arkasına nefis pasında ceza sahasında boş pozisyonda Ümit Karan'ın kontrol etmek istediği top Serkan Çalık'ın önünde kaldı. Bu futbolcu, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-4

    STAT: Ankara 19 Mayıs
    HAKEMLER: Bülent Demirlek, Bahattin Duran, Serkan Akarca
    ANKARAGÜCÜ: Serkan, Tolga, Krita, Da Silva, Paulauskas (Şevki dk. 46), Gökhan, İbrahim Ege, Murat Duruer (Diawara dk. 46), İlkem, Bebbe, Jaba
    YEDEKLER: Zafer, Augustine, Tevfik, Abdülkadir, Rıdvan
    TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu
    GALATASARAY: Orkun, Uğur, Emre, Servet, Volkan, Serkan Çalık, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Bouzid dk. 82), Arda (Carrusca dk. 88), Ümit Karan, Hakan Şükür
    YEDEKLER: Aykut, Carrusca, Harun, Erhan, İlker
    TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
    GOLLER: Hakan Şükür (dk. 36), Arda (dk. 40), Ümit Karan (dk. 43), Serkan Çalık (dk. 88)
    SARI KARTLAR: İbrahim Ege, Tolga (Ankaragücü)
    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKI KANDIR.
    TOPRAK EGER UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
    AlıntıAlıntı

  2. #2
    TDW Team-Co Admin as11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15.892
    Total 'Thanks' Received by This User :
    0 Bu Konu icin
    685 Toplam

    Standart İlgi: Zirve Galatasray´a ait Ankaragücü:GS 0:4

    göller arkaya arkaya gelince koptu maç,
    Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
    -W. Butler-


    Ok gibi doğru olsam, yabana atarlar beni,
    Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,
    Doğruda aç görmedim; eğride tok,
    Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok.

    Mevlana
    AlıntıAlıntı

 

 

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Page generated in 1.716.769.703.26154 seconds with 13 queries Sayfa Boyutu (223992)