Þampiyonlar Ligi'ne özel

Ali Sami Yen Stadý'ný UEFA kriterlerine uygun hale getirmek isteyen Galatasaray Yönetimi kollarý sývadý, özel tribün tadilatý önümüzdeki hafta baþlýyor.
16.5.2008



Önce Kapalý Alt
Baþkan Adnan Polat bir süre önce, önümüzdeki sezon Þampiyonlar Ligi maçlarýný Ali Sami Yen Stadý’nda oynayacaklarýný açýklamýþtý. Sarý-Kýrmýzýlý yönetim, iþte bu doðrultuda statta bir dizi deðiþikliðe gidiyor. Bunlardan ilki, Kapalý Alt tribüne yapýlacak olan VIP salonu. Taraftarlarýn derbiler dýþýnda çok fazla raðbet göstermediði bu bölüm, yeniden inþaa edilip, modern hale getirilerek UEFA’nýn isteði çerçevesinde organizasyon sponsorlarýna tahsis edilecek.
Sonra Numaralý...
Kapalý Alt tribündeki bu deðiþikliðin yaný sýra Numaralý Tribün de elden geçirilecek. Burada mevcut kombine sahiplerinin 14 Mayýs’a kadar yeni kart satýn almada öncelik hakký bulunmasýna raðmen, 150 kiþilik yer muaf tutuldu. Kombine sahipleri bu tutum karþýsýnda, “Seyrantepe’de en güzel yerlerin önceliði sizin olacak” vaadiyle ikna edildi. Bu bölümde de UEFA’nýn talimatýna göre modernizasyon yapýlýp, Þampiyonlar Ligi’ne özel tribün hazýrlanacak.