PAC-MAN Full Apk indir
Dünya’ca ünlü olan pac-man oyununda kurabiyeler ile hayaletler yakalanıp yutmaya çalışılmaktadır. Çok eğlenceli olan pac-man apk indir ile kolay bir şekilde indirilerek zevkine varılabilmektedir. Kaliteli oyunlara imza atana firmamın üretimi olan pac-man oyununda karakterler oyuncu tarafından kontrol edilmektedir.

Çok renkli bir dünyada sürekli koşan ve puan kazanan pac-man, platform tarzında hazırlanan sahnede oynanmaktadır. Çok akıcı bir şekilde ilerleyen pac-man oyunu, çok basit bir oyundur ve herkesin kısa sürede kavrayabileceği bir oyundur. Oyunda ekrana dokunup pac-man karakterini zıplatmak gerekmektedir.

Pac-man oyununun konusu, yer altının fantastik dünyasında canavarlardan ve hayaletlerden kaçan pac-man karakteridir. Oyunda 70 değişik görev verilmektedir. Çok hızlı süren bir yolculuk olan pac-man oyununda bazı hayaletler yenilerek bazı noktalarda üst seviyelere ulaşılmaktadır. Bunun için ekrana tam zamanında dokunmak gerekmektedir.

Aile fertleri de düşünüldüğü için 4 değişik oyuncunun kayıt olabilmesine ve bununla beraber oyunun kaldığı yerden devam etmesine izin verilmektedir. Bu sayede oyuncu daha yüksek puanlar elde etmektedir. Rekor denemeleri şansıda pac-man oyunun da sunulmaktadır. Böylece oyun daha eğlenceli bir hale getirilmiştir.


Gereken Android Sürümü: 4.1 ve üzeri

Mevcut Sürüm: 6.4.6

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017


[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız][Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]

DOSYALAR

 [41,33 Mb]
[Değerli Ziyaretci, linki görmeniz icin bu mesaja cevap yazmanız gerekiyorÜye olmak icin burayı tıklayınız]